ΑΓΟΡΑ ΚΑΛΩΔΙΩΝ

Reaction score
285
Συντομα θα κανω μια ακροαση των καλωδιων nordost super flatline me intrconnect ,blue heaven,εχω ομως υποψη μου κai to set dnm solid cuore me dnm reson τα οποια ομως δεν δινονται για ακροαση,θα ηθελα καποιοι αν ξερουν τις διαφορες μεταξυ τους,οχι αποκλειστικα ως σετ αλλα και μεμονωμενα.το συστημα μου αποτελειται απο ενισχυτη unico se,cdplayer cambr 840c ,ηχεια chario pegasus 90db kai 4ωμ και καλωδια sonic link aerospace και ενα int.. της ιδιας εταιριας,δεχομαι και προτασεις. Το προβλημα με αυτα τα καλωδια που εχω ειναι οτι εστιαζουν στο χαμηλο και τα μεσαια και κοβουν τα ακρα,δηλαδη δεν εχουν εκταση και στερουμαι λεπτομερια.Επισης ο ενισχυτης εχει λιγο πιο μπροστα τα μεσαια και το ηχειο ειναι στην ιδια φιλοσοφια με τα ακρα λιγο πιο πισω και εντονο χαμηλο,ευχαριστω.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
147.663
Απάντηση: ΑΓΟΡΑ ΚΑΛΩΔΙΩΝ

μήπως να πάρεις ένα εκουαλάιζερ καλύτερα?

Reaction score
103

δεν ξερω για τα αλλα μακρυα απο τα Blue heaven.Γενικοτερα σε interconnect της Nordost ξεκινας απο Heimdall και πανω.Οταν τα ειχα και αυτα αλλα και τα Red Dawn παλιοτερα στο συστημα μου,οταν τα εβγαλα και εβαλα ενα ζευγαρι Cardas Golden Cross απορησα με τον εαυτο πως ακουγα μουσικη τοσο καιρο.Τα καλωδια αυτα ειναι απλα απαραδεκτα!!!!Κοβουν την σκηνη και την κανουν μιση και απο αναλυση 0.Απο τα συγκεκριμενα η γνωμη μου ΜΑΚΡΥΑ!!!Αν δεν μπορεις και σε τρωει η τρεπη σου ντε κ καλα να παρεις κατι,πηγαινε παρε καμια 10-15 cd,πολυ καλυτερη επιλογη θα ειναι

Reaction score
285
Re: Απάντηση: ΑΓΟΡΑ ΚΑΛΩΔΙΩΝ

μήπως να πάρεις ένα εκουαλάιζερ καλύτερα Χαχα οντως κανα εκουαλαιζερ χρειαζομαι,κοιτα αυτα τα καλωδια παιζανε με αλλο ενισχυτη και πλαυερ παλιοτερα και οταν εγιναν οι αλλαγες των μηχανηματων αυτα εμειναν πανω λογικο ειναι να μην υπαρξει σωστο ταιριασμα με τα υπολοιπα και το ψαχνω το θεμα.

Reaction score
285

δεν ξερω για τα αλλα μακρυα απο τα Blue heaven.Γενικοτερα σε interconnect της Nordost ξεκινας απο Heimdall και πανω.Οταν τα ειχα και αυτα αλλα και τα Red Dawn παλιοτερα στο συστημα μου,οταν τα εβγαλα και εβαλα ενα ζευγαρι Cardas Golden Cross απορησα με τον εαυτο πως ακουγα μουσικη τοσο καιρο.Τα καλωδια αυτα ειναι απλα απαραδεκτα!!!!Κοβουν την σκηνη και την κανουν μιση και απο αναλυση 0.Απο τα συγκεκριμενα η γνωμη μου ΜΑΚΡΥΑ!!!Αν δεν μπορεις και σε τρωει η τρεπη σου ντε κ καλα να παρεις κατι,πηγαινε παρε καμια 10-15 cd,πολυ καλυτερη επιλογη θα ειναι
κοιταξε οπως εγραψα παραπανω οταν αγορασα νεο ενισχυτη και πλαυερ δεν ασχοληθηκα καθολου με καλωδια,επαιξαν με αυτα που ειχα,δεν νομιζω οτι εχω αδικο στο να κανω ενα σωστο ταιριασμα και επισης οπως και τα πρηγουμενα ετσι και αυτα που θελω βαλω δεν θα ειναι ακριβα.Παντως ευχαριστω για τη συμβουλη οσον αφορα το blue heaven ολα τα λαμβανω υποψη και δεχομαι τις αποψεις σας ειδαλως δεν θα εγραφα εδω μεσα.

Reaction score
285

Οπως βλεπω τις αποψεις τις κραταμε για τον εαυτο μας,διοτι δεν μπορει να μην εχουν κανει χρυση των παραπανω καλωδιων αρκετα ατομα μεσα στο φορουμ,τελοσπαντων ευχαριστω τους παραπανω για το ενδιαφερον τους.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881
Απάντηση: Re: ΑΓΟΡΑ ΚΑΛΩΔΙΩΝ

κανα κορντ με ασημι, σε χαμηλη κατηγορια, αν και περι καλωδιων κολοκιθοπιτα

Reaction score
285
Re: Απάντηση: Re: ΑΓΟΡΑ ΚΑΛΩΔΙΩΝ

Ευχαριστω,θα δοκιμασω τα supra και θα παω στο Κοσμα που φερνει τα chario να μου προτεινει καποια απο τα δικα του xlo η ultralink και θα δω και τα cord θα τα περασω απο το συστημα μου καμια βδομαδα το καθενα και βλεπουμε.

Reaction score
285
Re: Απάντηση: Re: ΑΓΟΡΑ ΚΑΛΩΔΙΩΝ

Παντως για τα supra διαβαζω πολυ καλα λογια και οι τιμες τους ειναι πολυ καλες,ελπιζω η τηλεοπτικη να τα δινει για δοκιμη,τα xlo παλι λιγο ακριβα μου φαινονται,τεσπα θα δω ξεκινωντας απο supra βλεπουμε.

Reaction score
200

Εγώ θα σου πρότεινα τα ultralink ultima mkii σε σχέση με τα xlo είχαν καλύτερο ηχο, για τα δικά μου αυτιά.

Reaction score
2.098

Νομίζω ότι τα Red Dawn θα ταιριάξουν στο σύστημά σου, ξέρω καλά το χαρακτήρα τους μιας και τα είχα όπως και τα Nordost SPM, Quattro Fill, Valhalla, Frey κ.α.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

Μιας και ειχα ολα τα Ultralink-xlo (προηγουμενη σειρα) τα πρωτα ειναι λιγα τραχεια στα πριμα τους , σε σχεση με αλλα καλωδια, υπαρχει απουσια αερα (λογο απουσιας ασημιου ) .και τα qed ειναι μες το παιχνιδι, καλωδια δανειζει ο ριτσος (αυτα που εμπορευεται), τα σουπρα ειναι καλη περιπτωση, οπως ουδετερα ειναι τα mogami

Reaction score
103

στα χρηματα αυτα επεισης δοκιμασε το QED Silver spiral

Reaction score
285

Ευχαριστω παιδια ναστε καλα πολυ πραμα επεσε,θα κανω καταλογο με τοσες προτασεις θα ξεκινησω τις δοκιμες και θα επανερθω,και παλι ευχαριστω!!!

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881
Απάντηση: Re: Απάντηση: ΑΓΟΡΑ ΚΑΛΩΔΙΩΝ

νασαι καλα, οπως φευγεις ασε οτι θες στο παγκαρι (απο 10 ευρω και πανω , κατα προτιμηση):114:

Reaction score
9

Τα Supra μου αρέσουν και εμένα. Ένα Nordost Heimdall που είχα δεν μου έκαστε καλά, είχε διαύγεια και μέχρι εκεί τίποτα άλλο. Τα γούστα και οι ανάγκες του κάθε συστήματος προφανώς διαφέρουν αλλά προσωπικά δεν πρόκειται να ασχοληθώ ξανά με Nordost.

Reaction score
285

Τα Supra μου αρέσουν και εμένα. Ένα Nordost Heimdall που είχα δεν μου έκαστε καλά, είχε διαύγεια και μέχρι εκεί τίποτα άλλο. Τα γούστα και οι ανάγκες του κάθε συστήματος προφανώς διαφέρουν αλλά προσωπικά δεν πρόκειται να ασχοληθώ ξανά με Nordost.
φιλε καιρο ειχαμε να τα πουμε,οντως θα ξεκινησω απο supra μετα βλεπουμε θα ηθελα να μου κατσουν αυτα λογο κοστους οσο για τα nordost φαινονται ακριβα,ασε πηρα και τηλεφωνο τον Ορφεα στο Ν Ηρακλειο και δεν ειχε demo ιnter... to red down επρεπε να το αγορασω,και επειδη απο οτι διαβαζω σε διαφορα site απο τη σειρα red down και πανω αξιζουν τα nordost, οποτε μαλλον το βλεπω χλωμο για αυτα.

Reaction score
285

Aκουγωντας το σετ των supra συμπερανα τα εξης ο ηχος ειχε περισοτερη λεπτομερια αλλα το συστημα εγινε φωτεινο και αποκτησε μια ξηροτητα στα ακρα,αυτο με χαλασε.Tων ηχειων to ply ηταν αρκετα καλο,αλλα οταν μπηκε και το eff εκει χαλασε,σκεφτομουν να δοκιμασω το van den hul second,γιατι παρατηρω οτι το συστημα μου προτιμα πιο χαλαρο τον ηχο και πιο φυσικο,και φυσικα μου αρεσει να ακουω ετσι χωρις να στερουμαι λεπτομερια,αν καποιος θα μπορουσε να το διαθεσει για δοκιμη θα το ηθελα πολυ.

Reaction score
9
Απάντηση: Re: Απάντηση: ΑΓΟΡΑ ΚΑΛΩΔΙΩΝ

Εγώ έχω VDH The Second να σου δανείσω, αλλά από την επόμενη εβδομάδα αν δεν βιάζεσαι πολύ.

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.489
Members
38.705
Νεότερο μέλος
jimacid