ΑΓΟΡΑ ΚΕΦΑΛΗΣ ΓΙΑ PROJECT 1XPRESSION3

Reaction score
0
Πρόσφατα θα αγοράσω το συγκεκριμέμο πικάπ.. αλλά δεν το δίνουν με βελόνα απο (ορφέα θεσσαλονίκης)... τι βελόνα mm να βάλω για να απολαμβάνω στα dali concept 6 ηχεία μου μουσικές όπως jazz, rock, blues, breakbeat, ambient, oriental, latin , drum n bass, reggae από δίσκους του 50 μέχρι του σήμερα... μια βελόνα που να βγάζει καθαρό γεμάτο και γλυκό ήχο, να γεμίζει το δωμάτιο ρε παιδί μου καταλαβαίνετε, όχι ξερά πράμματα.. 80 το πολύ 100 eyro, πάντα για mm

Reaction score
8
εκτος απο την ορτοφον 2Μ red, που διαθετει η ιδια αντιπροσωπεια, μαλλον πρεπει να περιμενεις λιγο μεχρι καποιοι συνφορουμιτες μας, σημερα - αυριο, διαβασουν το θεμα και προτεινουν κι αυτοι καποια λυση

Reaction score
8
+1 για την DL-160, και μάλιστα χωρίς δισταγμό, αφού τα 1.6 mV είναι μια μάλλον... συντηρητική εκτίμηση.

Εγώ τη χρησιμοποιώ στο phono stage του ολοκληρωμένου Arcam A3 με input sensitivity specification στα 2,2 mV, και, αν δεν κάνω λάθος, ο PMA700AE έχει spec. 2,5 mV, οπότε νομίζω πως δεν τίθεται θέμα ασυμβατότητας, ως προς την ευαισθησία εισόδου.

Η *καθαρά υποκειμενική* εκτίμησή μου είναι ότι η κεφαλή "έχει" άνετα τα 2 mV, συγκρινόμενη με την Benz MC20E2H των 2,5 mV που είχα πριν στο ίδιο σετ πλατό / βραχίονα.
Οι στάθμες, δε, που αποδίδει κατά τη μεταφορά του ίδιου δίσκου στο PC φαίνονται ίδιες με εκείνες της Benz, με μικρή διαφορά μόνο σε πολύ δυνατά γραμμένους δίσκους, όπου η Benz απλώς "τερματίζει" τα VUμετρα σε περισσότερα σημεία του ίδιου track.

Συν το ότι βρήκα και αυτό: "The output is rated at 1.6 mV under JIS standards, which converts to 2.2 mV output under European and USA standards"...

http://www.audioreview.com/cat/analog-sources/Cartridges/denon/dl-160/PRD_337122_5823crx.aspx#reviews

Reaction score
0
Απάντηση: ΑΓΟΡΑ ΚΕΦΑΛΗΣ ΓΙΑ PROJECT 1XPRESSION3

Φιλε μολις πηρα και εγω το ιδιο πικαπ απο τον ορφεα στην Αθηνα και μου τοποθετησε την sumiko blue point no2 μαζι μετο phono stage της cambridge azur 640p παιζω το πικαπ σε mc αλλα παιδια σπερνει .αριστη ακριβεια γεμιζει το σαλονι μουσικη.Πιστευω οτι ειναι ενας πολυ καλος συνδιασμος, η κεφαλι ειναι το phono stage ειναι το πικαπ εναι παντως ταιριαξαν απολυτα.Επισης πρεπει να πω οτι δεν εχει στρωσει ακομα αλλα με κατι δισκους της πλακας κακομεταχειρισμενους που το δοκιμασα ηταν αθορυβο στα scratch. Παντως η blue point 2 ειναι απαιχτη τιμη γυρω στα 195ευρω

Reaction score
0
παιδιά είπαμε ξεκάθαρα, mm κεφαλή γυρω στα 80 με 100 ευρώ.. δε θα αγοράσω phono stage... o denon παίρνει μέχρι mm κεφαλές οπότε καταλαβένετε....

Reaction score
1
Απάντηση: Re: ΑΓΟΡΑ ΚΕΦΑΛΗΣ ΓΙΑ PROJECT 1XPRESSION3

παιδιά είπαμε ξεκάθαρα, mm κεφαλή γυρω στα 80 με 100 ευρώ.. δε θα αγοράσω phono stage... o denon παίρνει μέχρι mm κεφαλές οπότε καταλαβένετε....
Sumico Black Perl στα 70 € . Δεν νομιζω οτι εχει αντιπαλο στην κατηγορια της. Την ειχα για μια βδομαδα και ξερω , αλλα για να την παρω το ειχα ψαξει και αρκετα. Την εδωσα πισω γιατι αλλαξα πικαπ και πηρα MC κεφαλή

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.597
Members
38.466