ΑΓΟΡΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΥ

J

JORDANELLI

Guest
Αγαπητοι συμφορουμίτες.Ειμαι σε σκεψη για την αγορά μεταχειρισμένου ενισχυτη symphonic line rg10.Γνωρίζει κανείς τις δυνατότητες του εν λογω ενισχυτη για το αν θα μπορει να οδηγει τα martin logan odyssey σε ενα χωρο 25Μ2 νοουμενου οτι δεν θα μπορεσω να τον ακουσω με τα ηχεια μου διοτι θα τον παρω απο επαρχιακη πολη. Ευχαριστω.

Reaction score
372
Ιορδάνη ο ενισχυτής (τον είχα για κάποιο διάστημα) έχει αρκετά ρεύματα αλλά μη φανταστείς ότι είναι τέρας οδήγησης.
Δεν έχω άποψη για τα ηχεία σου, έχω την αίσθηση όμως (από άλλα Martin Logan που είχα), ότι δεν είναι πολύ εύκολα. Βέβαια ο χώρος σου είναι σχετικά μικρός και ίσως δεν έχεις πρόβλημα.

Επειδή όμως οι ενισχυτές της Symphonic έχουν ένα ιδιαίτερο ηχόχρωμα (έντονη προσωπικότητα) θα σε συμβούλευα αν μπρέσεις να ακούσεις κάποιον πριν προχωρήσεις.

Επίσης αν προχωρήσεις στην αγορά του να δεις τη φάση του ρεύματος, γιατί ο δικός μου την είχε ανάποδα!

J

JORDANELLI

Guest
Μιχάλη μου σε ευχαριστω.Πες μου απο εμπορικης πλευρας ποσο ειναι η τιμη του rg10 mk3 remote

Reaction score
1.391
ειναι πολυ καλος αλλα οχι καλυτερος απο τον χιατο που ειχες, κατα την αποψη μου φυσικα....
ταχυτητα , διαφανεια, αρμονια , καλο ντραιβ μερικα χαρακ/κα του

Reaction score
1.550
Εχω τώρα τελευταία ακουσει στον Ορφέα Θεσσαλονίκης πολύ καλη τιμή για τον mk4. Δε ρωτάς και απο εκεί;
Τώρα αν τα έχει τα ml δεν ξέρω αλλά θα κραταγα μικρο καλάθι.

Reaction score
1.550
Βασικά σε 25 τμ έχει και full range μεμβράνες που θα παίξουν σωστα. Χωρίς παράξενα "δεσιματα" χαμηλών μεσαίων.

J

JORDANELLI

Guest
Στα 2.500€ μετρητα που θα τον αγορασω ειναι καλη τιμη; Πρεπει να ταξιδεψω απο σαλαμινα στο Ναυπλιο να τον παρω.

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.640
νομιζω τελικα οτι ειναι καλυτερα να υπαρχουν ανεξελεγκτες αγγελιες απο το να γεμισει το φορουμ αηδιες:spiteful::spiteful::spiteful::spiteful::spiteful:
Θες να γίνεις πιο συγκεκριμένος;

audioj

Επαγγελματίας
Reaction score
75
Το ηχειο σας ειναι πολυ αξιολογο αλλα ταυτοχρονα και απαιτητικο. Δυστυχως δεν εχω ακουσει τον συνδιασμο με τον ενισχυτη που αναφερετε,αλλα απο τα χαρακτηριστικα του και τις φωτο του εσωτερικου του,θεωρω πως μαλλον ειναι ''λιγος'' για αυτο το ηχειο. Φυσικα,μπορει και να κανω λαθος,αλλα προσωπικα δεν θα τολμουσα αγορα στα ''τυφλα''. Καλο ειναι να κανετε δοκιμη και ακομα καλυτερα η δοκιμη να ειναι συγκριτικη με καποιον δανεικο ενισχυτη,οπου θα οδηγει υπερεπαρκως το ηχειο,ετσι ωστε να φανουν οι διαφορες και να κρινετε τα συν και τα πλην της επικειμενης αγορας του.

Reaction score
126
Θες να γίνεις πιο συγκεκριμένος;
Ποσο ακόμα?
Ο κύριος ιορδανης έβαζε αγγελίες με μηχανήματα χιλιάδων ευρώ που δεν απευθυνόταν σε ασχετους τώρα δεν γνωρίζει αν ματσαρει ο ενισχυτής με τα ηχεία του η γιατί το πικάπ παίζει πιο σιγά από το cd .
Αυτό που λέω ειναι ότι καλύτερα να βάζει στης αγγελίες ο καθένας οτι θέλει παρα να παίζουμε με την νοημοσύνη μας

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.741
Αυτό που λέω ειναι ότι καλύτερα να βάζει στης αγγελίες ο καθένας οτι θέλει παρα να παίζουμε με την νοημοσύνη μας
Aυτό δεν γίνεται.
Αποφασίστηκε να μην βάζει ο καθένας ότι θέλει στις αγγελίες.
Και μάλιστα να μην βάζει ο κάθε ένας μόνο αγγελίες.
Αλλιώς θα αρχίσουν να πωλούνται πάλι πλακάκια, γρανίτες, μασαζοκαλσόν, καναπέδες κ.λ.π. χρειώδη μεν αντικείμενα, αλλά άσχετα με το αντικείμενο του φόρουμ.

Reaction score
126
Aυτό δεν γίνεται.
Αλλιώς θα αρχίσουν να πωλούνται πάλι πλακάκια, γρανίτες, μασαζοκαλσόν, καναπέδες κ.λ.π. χρειώδη μεν αντικείμενα, αλλά άσχετα με το αντικείμενο του φόρουμ.
Σεβαστή η απόφαση του φόρουμ αλλα δεν θα βγει άκρη

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.139
Ποσο ακόμα?
Ο κύριος ιορδανης έβαζε αγγελίες με μηχανήματα χιλιάδων ευρώ που δεν απευθυνόταν σε ασχετους τώρα δεν γνωρίζει αν ματσαρει ο ενισχυτής με τα ηχεία του η γιατί το πικάπ παίζει πιο σιγά από το cd .
Έχεις δίκιο. Το περιμέναμε κι απλώς επιλέξαμε αυτό το σενάριο.

Reaction score
204
Aυτό δεν γίνεται.
Μιχάλη, δε μιλάμε για αγγελίες που αφορούν πωληση πλακιδίων, καναπέδων και μασαζοκαλσόν, αλλά για μηχανήματα ήχου που σίγουρα σχετίζονται με το αντικείμενο του forum.
Και σίγουρα οι αγγελίες ήχου σχετίζονται πολύ περισσότερο από τις ραγδαίες εξελίξεις στην ΕΡΤ ή από τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ και την επόμενη μέρα. Δηλαδή συζητήσεις πολιτικού χαρακτήρα που κυρίως κοινωνικοπολιτικα forums περιέχουν και όχι ηχητικού και μουσικού ενδιαφέροντος όπως θα έπρεπε να είναι το avsite
Γνώμη μου και συγγνώμη για την παρέμβαση

Reaction score
1.391
ο γιαννης αλλο θελει να πει , κ μαλλον εχει δικιο...

και δεν εχει να κανει καθολου με τις αγγελιες κ τους νόμους της...

J

JORDANELLI

Guest
Κύριοι μετά απο σχολαστικές ακροάσεις και ύστερα απο δοκιμή στο χώρο μου ο ενισχυτής ανταποκρίνεται πλήρως στις απαιτήσεις μου. Σας ευχαριστω για την καλη σας διάθεση να με βοηθήσετε.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.107
Members
38.531
Νεότερο μέλος
NIK DRAGON