ΑΓΟΡΑ ΠΡΟΒΟΛΕΑ,ΟΘΟΝΗΣ,ΚΑΛΩΔΙΩΝ

Reaction score
0
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ.
Ειμαι νεος στον χωρο του home cinema και θελω συμβουλες. Διαθετω 2500 EURO για projector, οθονη και καλωδια. Θελω να συνδεσω τον προβολεα με pc για να βλεπω ταινιες και κανενα ματσακι. Εχετε καμια προταση για εξοπλισμο; Ειναι αποδοτικη η συνδεση με pc για τα παραπανω ή να παρω dvd player και ενα tv tuner?

Σε δυο μαγιαζια σχετικα με home cinema μου προτειναν projector της NEC (1200 Εuro) και της Mitsubishi (1700 Euro) αλλα μολις αρχισαν τα κινεζικα για τις εισοδους χαθηκα...
Δεν ειμαι λατρης της τελειοτητας γιατι το budget μου ειναι χαμηλο. Απλα θελω να χαζευω καμια ταινια και κανενα ποδοσφαιρο χωρις να κλαιω τα λεφτα μου.
Ευχαριστω

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Δεν θα ηθελα να κρινω τους κυριους που σου εκαναν τις ως ανω προτασεις , παντως με το budget που διαθετεις μπορεις να εχεις παρα πολυ καλη εικονα.
Σε συνδυασμο με ενα σωστα στημενο pc παντοτε... :wink:

Συμβουλη:δες οσους περισσοτερους βιντεοπροβολεις μπορεις και παρε μονος σου την αποφαση.

Reaction score
164
takishome said:
Δεν ειμαι λατρης της τελειοτητας γιατι το budget μου ειναι χαμηλο. Απλα θελω να χαζευω καμια ταινια και κανενα ποδοσφαιρο χωρις να κλαιω τα λεφτα μου.
Ευχαριστω
Αν αφαιρέσουμε τα 500€ για οθόνη και καλώδια, μένουν 2000€ για προβολέα. Σε αυτά τα χρήματα θα βρεις τόσο καλές προτάσεις που δεν θα πιστεύεις στα μάτια σου...

Reaction score
14
2500 Ευρώ δεν είναι χαμηλό budget. Θα ήταν χαμηλό πρίν 1 1/2 χρόνο σίγουρα.

Οπως σου είπε ο unforgiven πάς για μασινάκια των 2000 Ευρώ. Αρα διαλέγεις LCD η DLP.

Αν πάς στο πρώτο διαλέγεις απο τα τελευταία μηχανάκια που βγηκαν αποτον Νοέμβριο και μετά και που αποτελούν πολύ εξελιγμένη έκδοση LCD.

Αν πάς σε DLP πάς στην παρτίδα "relance" της DLP που βγήκε απο την νέα χρονιά και μετά. Αυτή η "φόρα παρτίδα" είναι το αποτέλεσμα της προσπάθειας των κατασκευαστών DLP να βγάλουν μηχανάκια που θα περάσουν σε απόδοση τους νεους LCD.

Αρα τι παω να πώ. Οτι όπου και να πάς να διαλέξεις μεταξύ των μοντέλων που βγηκαν στις περιόδους που προανέφερα. Μην πάς πίσω σε γενιά, καθώς μπορεί να βρεις δελεαστικές προσφορές "ξεφορτωμα" "ξεστοκάρισμα" "αντε-να-φύγει" τιμές!!!

Θέλει προσοχή και καλό θα είναι να πάς να δεις μερικούς σε μαγαζιά που τα έχουν στην πριζα και παιζουν και οχι σε σουπερ μαρκετ που τα εχουν στο ραφι με ταμπέλα μόνη πληροφορία την τιμή και ισως τα lumens τους!!!

spylab

TrumpoMusk
Moderator
Reaction score
38.701
Πραγματικα δεν θα πιστευεις στα ματια σου....... :shock:

Δες τα μακρια καυτα τεστ του φορουμ 4 και 5 :idea:

Παρε τηλ 210 9273375 και κανονισε με τον Ανδρεα να σου δειξει τι παιζει.. :mrgreen:

Εγω θα εβλεπα (ειδα) Panasonic 900   Optoma72   Infocus76 (πηρα Optoma72) 8)

Mε το PC Θα μπορεις να βλεπεις και HD υλικο..... :wink:

Reaction score
0
Ρε παιδια ο ανθρωπος ειπε οτι θτιελει ΚΑΙ οθονη αρα δεν παιζει με 2000 ευρω αλλα με πιο λιγα. Πες μας τι αποσταση μπορει να εχει ο προβολεας απο το πανι και τι πλατοσ χωρου εχεις εκει που θα μπει το πανι. Μετα θες ηλεκτρικη ή μηχανικη ? Δηλαδη με ενα κουμπι να κατεβενει αυτοματα ή θα την κατεβαζεις με το χερι με ενα σχοινακι ?

Reaction score
14
john_karis said:
Ρε παιδια ο ανθρωπος ειπε οτι θτιελει ΚΑΙ οθονη αρα δεν παιζει με 2000 ευρω αλλα με πιο λιγα. Πες μας τι αποσταση μπορει να εχει ο προβολεας απο το πανι και τι πλατοσ χωρου εχεις εκει που θα μπει το πανι. Μετα θες ηλεκτρικη ή μηχανικη ? Δηλαδη με ενα κουμπι να κατεβενει αυτοματα ή θα την κατεβαζεις με το χερι με ενα σχοινακι ?
Συνονόματε E-Screen ηλεκτροκίνητη τηλεχειριζόμενη 1.1gain 120" 16:9 ~450 Ευρώ + 50-100 Ευρώ καλώδια του αφήνουν άνετα 1950-2000 Ευρώ για προτζέκτορα.

Τωρα αν μπέι στο λούκι και πεί θέλω dalite και το τοπ της οθόνης τότε θα προβάλει με καντήλι μεγεθυντικό φακό και σλαιντνς!!!!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.679
Members
38.729
Νεότερο μέλος
gvts