ΑΓΟΡΑ ΦΘΗΝΟΥ ΠΙΚΑΠ

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
37.076
Γεια σου φιλε μου!

ΜΕ το καλο στο φορουμ!!

Τι ακριβως σκεφτεσαι να κανεις?
Να αγορασεις καποιο φτηνο πικ απ ?
Αν ναι σε ποια τιμη περιπου?

Reaction score
0
Απάντηση: ΑΓΟΡΑ ΦΘΗΝΟΥ ΠΙΚΑΠ

Εχοντας μια μικρη συλλογη 40 περιπου δίσκων σκέφτομαι την αγορα φθηνου πικαπ εως 250 ΕΥΡΩ. Καμμια πρόταση;

Reaction score
3.967

Δύσκολο.

Καί κεφαλή μαζί?

Έχω το προηγούμενό μου που κάθεται, με κεφαλή, αν ενδιαφέρεσαι στείλε πμ

Καλωσόρισες, με το δεξί!!

Reaction score
0

Κανοντας μια μικρη ερευνα, ειδα οτι σ΄αυτα τα λεφτα παιζουν 2 κατηγοριες: Καποια "επαγγελματικα" με ή χωρις usb π.χ stanton t55, numark κτλ και καποια απλα π.χ technics bd22 κτλ. Το usb ακουγεται ενδιαφέρον για αντιγραφη τραγουδιων σε Η/Υ.

Reaction score
1.127

Καλωσόρισες και από μένα.Βρέθηκα στη θέση σου πρίν ένα χρόνο περίπου όπου και μετά από έρευνα αγόρασα το dual που σου πρότεινε ο Κυριακού και έμεινα πολύ ευχαριστημένος.Στα λεφτά αυτά πιστεύω ότι είναι ότι καλύτερο.Ο αντιπρόσωπος είναι η ''Ακουστική κρήτης'' η οποία έχει κατάστημα στην άνω γλυφάδα και είναι πολύ εξυπηρετικοί.Επίσης δεν θα σου πρότεινα με τίποτα τα ''επαγγελμάτικα'' που είπες.

Reaction score
0

Καμμιά άλλη γνώμη; Κάτι είδα και για audio technica γύρω στα 250 €.

Reaction score
100

Καλησπέρα.
Ξέχνα τα stanton-audio technica-numark κλπ φθηνά επαγγελματικά!
Σε αυτη την τιμή πας σε ένα από τα εισαγωγικά της Pro-ject ή δίνεις κάτι παραπάνω και πας σε Dual ή αν σε ενδιαφέρει δεύτερο χέρι, κοιτάς κανένα Rega, Thorens.
Kαλό ψάξιμο......:102:

Reaction score
5.864

Καλησπέρα.
Ξέχνα τα stanton-audio technica-numark κλπ φθηνά επαγγελματικά!
Σε αυτη την τιμή πας σε ένα από τα εισαγωγικά της Pro-ject ή δίνεις κάτι παραπάνω και πας σε Dual ή αν σε ενδιαφέρει δεύτερο χέρι, κοιτάς κανένα Rega, Thorens.
Kαλό ψάξιμο......:102:
:615:Ετσι ειναι...!!!

Reaction score
0

Γιατί ρε παιδιά τέτοια απόρριψη και χωρίς μάλιστα τεκμηρίωση γι αυτά τα φτηνά μηχανήματα; Αυτα δηλ. ποιος τα αγοράζει; Και αν δεν τα παιρνει κανείς πως κυκλοφορούν ακόμα; Δεν είμαι φανατικός χομπίστας ούτε χαϊεντάς, με ενδιαφέρει να ακουω που και που κανα δισκο απ τους λίγους που έχω. Επίσης ένα μηχάνημα φτηνό, με σχετική αντοχή γιατί έχω και μικρο παιδι στο σπίτι. Νομίζω, η ακρόαση LP δεν είναι θέμα ποιότητας ήχου αλλα η όλη διαδικάσία, να τον βγάλεις απ΄το φάκελο, να τον πιάσεις προσεκτικά, να τον βλέπεις να γυρνάει στο πλατώ, να ακους και κανα χρατς χρουτς.
Αλλα και η ποιότητα του ήχου εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό απ΄ την ποιότητα ηχογράφησης αλλα και του ίδιου του δίσκου.
Οταν κάποιος ψάχνει αναλογική πηγή δεν σημαίνει αυτομάτως οτι πρέπει να γίνει σκληροπυρηνικός, να ταλαιπωρείται με αλλαγη κεφαλών, βελονων, βραχιόνων, αναβαθμίσεις και δεν ξερω γω τι άλλο. Σέβομαι αυτούς που το κάνουν, αλλά εγω δεν ενδιαφέρομαι για κάτι τέτοιο.

Reaction score
5.864

Αφου με τα χρηματα που διαθετεις παιρνεις καλυτερο πικαπ,γιατι να πας σε αυτα που λες?
Οσο για την αντοχη τους,η stanton παρεις, η οποιοδηποτε αλλο αν παει το μικρο η ζημια θα γινει.

Reaction score
1.127

Γιατί ρε παιδιά τέτοια απόρριψη και χωρίς μάλιστα τεκμηρίωση γι αυτά τα φτηνά μηχανήματα; Αυτα δηλ. ποιος τα αγοράζει; Και αν δεν τα παιρνει κανείς πως κυκλοφορούν ακόμα; Δεν είμαι φανατικός χομπίστας ούτε χαϊεντάς, με ενδιαφέρει να ακουω που και που κανα δισκο απ τους λίγους που έχω. Επίσης ένα μηχάνημα φτηνό, με σχετική αντοχή γιατί έχω και μικρο παιδι στο σπίτι. Νομίζω, η ακρόαση LP δεν είναι θέμα ποιότητας ήχου αλλα η όλη διαδικάσία, να τον βγάλεις απ΄το φάκελο, να τον πιάσεις προσεκτικά, να τον βλέπεις να γυρνάει στο πλατώ, να ακους και κανα χρατς χρουτς.
Αλλα και η ποιότητα του ήχου εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό απ΄ την ποιότητα ηχογράφησης αλλα και του ίδιου του δίσκου.
Οταν κάποιος ψάχνει αναλογική πηγή δεν σημαίνει αυτομάτως οτι πρέπει να γίνει σκληροπυρηνικός, να ταλαιπωρείται με αλλαγη κεφαλών, βελονων, βραχιόνων, αναβαθμίσεις και δεν ξερω γω τι άλλο. Σέβομαι αυτούς που το κάνουν, αλλά εγω δεν ενδιαφέρομαι για κάτι τέτοιο.
Το θέμα είναι οτί με αυτά τα λεφτά μπορείς να πάρεις ένα πικάπ το οποίο να είναι αξιόλογο.Στο πικάπ υπαρχουν κάποιες λεπτομέρειες οι οποίες κάνουν μεγάλη διαφορά!Έγω δεν είμαι σκληροπυρηνικός και ούτε έχω ταλαιπωρηθεί ιδιαίτερα απλά επένδυσα τα χρήματα σωστά.Δεν είναι κρίμα για να γλυτώσεις 50 ευρώ να πάρεις τη πλαστικούρα ενώ με τον ανταγωνισμό που υπάρχει υπάρχουν πικάπ ατα 300 ευρώ που παίζουν αξιοπρεπέστατα?Και κάτι άλλο.Ένα πικάπ των 150 ευρώ με ένα των 300 μπορεί να έχει μεγάλη διαφορά στον ήχο,εως και 40% ενώ ένα των 5000 με ένα των 7000 να έχει ελάχιστη.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.750
Members
38.489
Νεότερο μέλος
Nikos88