ΑΓΟΡΑ DAC ΓΙΑ UNISON UNICO ΕΝΙΣΧΥΤΗ KAI VINCENT CD6

Reaction score
2
Τα φώτα σας....
Το ηχοσύστημα μου προσφάτως ολοκληρώθηκε και αποτελείται από UNISON UNICO ΕΝΙΣΧΥΤΗ KAI VINCENT CD6 player.Θέλω να παίζω από υπολογιστή flac μουσικά αρχεια.Τι χρειαζομαι για να με καλύψει πλήρως?Το vincent cd 6 θέλει εξωτερικό dac/media player(?) και για να παίζει flac αρχεία ?Ποιο προτείνετε?Μεταχειρισμένο ελαφρά το προτιμώ αν είναι σε καλύτερη τιμή και ανωτέρες επιδόσεις(από καινούριο κατώτερης ποιοτητας) , πάντα ισάξιο του υπόλοιπου συστήματος.

Reaction score
38
Δεν γνωρίζω το cd player σου, υποθέτω όμως ότι δεν έχει είσοδο usb για να μετατρέψει τα flac απο τον υπολογιστή σου.

Αν θες πες σε ποια τιμή θα κινηθείς για dac, καθώς και τα γούστα σου στον ήχο ή να θες να αλλάξεις κάτι στο αποτέλεσμα που έχεις τώρα με το υπάρχων σεταπ, για να βοηθήσουμε λίγο παραπάνω την εύρεση του πιο κατάλληλου μετατροπέα.
Σε άλλη περίπτωση θα λέει ο καθένας το προσωπικό του γούστου και εν τέλη θα πάρεις κάτι που αρέσει σε κάποιον άλλο και μάλιστα σε διαφορετικό σύστημα.

Reaction score
7.069
το οτι θελεις να αναπαραγεις αρχεια flac απο τον υπολογιστη σου , δεν εχει καμια απολυτως σχεση με το VINCENT CD6.Αυτο μπορει να παιζει τα cd σου και τιποτα παραπανω.
Αυτο που χρειαζεσαι ειναι ενα usb dac ή ενα dac με εισοδο usb (εκτος απο τις αλλες ψηφιακες εισοδους που προφανως θα εχει). Αν θελεις κατι στα ιδια επιπεδα με το υπολοιπο συστημα,μαλλον θε πρεπει να κινηθεις σε dac ανω των 500 ευρω (τουλαχιστον). Υπαρχει βεβαια και η λυση να πας σε ενα αυτονομο network player και να μην ασχοληθεις καθολου με τον υπολογιστη σου. Και σε αυτη την περιπτωση θα πρεπει να κινηθεις σε κατηγορια πανω απο 500-600 ευρω.

Reaction score
2
@tanto οι τιμες που γραφεις αναφερονται σε καινουρια προϊόντα dac?Θα με ενδιεφερε σε μεταχειρισμενο 300 -400 ευρω αν υπαρχει.Κατα τα αλλα το player ξερω πως δεν εχει σχεση αλλα το εγραψα ενδεικτικα.
@Dalanik τα ακουσματα ειναι ροκ, τζαζ, κλασσικη μουσικη .Με ενδιαφερει ο ζεστος φυσικος λαμπατος ηχος στο αποτελεσμα.
Εχω στο λαπ τοπ κατεβασει δεκαδες αρχεια φλακ αλλα ειναι απο τορεντσ free και καπου εχω ακουσει πως δεν ειναι και της καλυτερης ποιοτητας.Αρα φανταζομαι πως πρεπει να φορτωσω σε ενα dac usb με ολα αυτα, χωρις να υπολοιπεται το dac της ποιοτητας του ενισχυτη.
@tanto επειδη με βρισκεις πισω τεχνολογικα μου λες κατι περισσοτερο autonomus network player.Θα ειναι ευκολοτερο σε χειρισμο ?Ποιο ''μουσικό'' το αποτελεσμα.

θα ημουνα καλυμενος με αυτό λέτε?
http://www.amazon.com/Aune-Second-Generation-Amplifier-Decoder/dp/B00IWK8FK2
(Υ.Γ η δισκοθηκη περιλαμβανει και χιλιαδες cd )

Reaction score
620
Βασικα πρεπει να ακουσεις μονος σου για να καταλήξεις. Εγώ στο budget σου θα κοιτουσα denon da 300 και απο teac το ud 301 (αυτό μονο απο εξωτερικο παιζει παραγγελία).

Reaction score
38
Απο τη στιγμή που έχεις πετύχει τον ζεστό λαμπάτο ήχο με τον ενισχυτή και τα ηχεία σου, μάλλον σχετικά ουδέτερη πηγή θέλεις για να μην στο χαλάσει.

Αν μπορεί να ανέβεις λίγο στα χρήματα καλό θα ήταν.
Ο ενισχυτής σου (υποθέτω αναλογης αξίας είναι και τα ηχεία σου) σηκώνουν κάτι καλύτερο.

Το dac που ανέβασες δεν το έχω ακούσει.
Πολύ καλές εντυπώσεις έχει αφήσει ένα άλλο μοντέλο της aune, το s16 (χαμηλότερη τιμή λίγο κάτω απο τα 600€ απο audiophonics - συμπεριλαμβανομένων μεταφορικών).

http://www.audiophonics.fr/fr/appar...-dsddxd-ak4495s-32bits384khz-xmos-p-9241.html

Για ξεκούραστο και πλούσιο ήχο υπάρχει και το gold note dac 7

http://www.goldnote.it/wordpress/dac-7-2/
Mπορείς να το βρεις στον Χάιτα κάτω απο τα 700€

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.752
Members
38.489
Νεότερο μέλος
Nikos88