ΑΓΟΡΑ DAC.Ποιο;

Reaction score
14
Ψάχνω για ένα Dac μέχρι τα 400-500 Ε,έστω και μεταχειρισμένο.Όποιος έχει την καλοσύνη, την εμπειρία και την ανάλογη γνώση παρακαλώ ας βοηθήσει. Θα προτιμούσα κυρίως γνώμες για αγορά καινούργιου. Ευχαριστώ προκαταβολικά!

loudobic

AVSite Member
Reaction score
300
Απάντηση: ΑΓΟΡΑ DAC.Ποιο;

Θα επιβεβαιώσω το φίλο Αντώνη,

Είχα την τύχη να έχω στην κατοχή μου αρκετά DAC στο ταξίδι προς την ηχητική Ιθάκη... όπως:

Musical Fidelity v-dac, Arcam rDac, Benchmark Dac1 Pre, Grace m903, W4S Dac2, AMR DP-777, Musical Fidelity M1.

Μπορώ να διαβεβαιώσω οτι πραγματικά αξίζει τα χρήματα του μέχρι τελευταίο ευρώ.. άσε που στην Ελλάδα η τιμές της MF, είναι 20% σε σχέση με την υπόλοιπη Ευρώπη..

Μφχ
Χρήστος

** Προσοχή, δεν το λέω επειδή το πουλάω!!:615:

Reaction score
14

Αντώνη, Χρήστο ευχαριστώ για το ενδιαφέρον και την άμεση απάντηση.
Το Μ1 είναι με την ασύγχρονη USB και πόσο καιρό το έχεις; ασημί η μαύρο; Ευχαριστώ!
΄Οσο για το ότι το πουλάς και μου απάντησες νομίζω ότι θα το έκανες και αν δεν συνέβαινε αυτό.

loudobic

AVSite Member
Reaction score
300

Το Μ1 είναι με την ασύγχρονη USB και πόσο καιρό το έχεις; ασημί η μαύρο; Ευχαριστώ!
΄Οσο για το ότι το πουλάς και μου απάντησες νομίζω ότι θα το έκανες και αν δεν συνέβαινε αυτό.
Είναι ασημί και είναι κάτι λιγότερο απο 2 ετών, και όχι δεν είναι με την ασύγχρονη.. (απλά να κάνω ένα σχόλιο που το κάνω συνέχεια..., εαν κάποιος θέλει να πάρει τα μέγιστα απο την USB πάει σε hiface, τέλος..) (να επισημάνω οτι το μπορώ να σας το δώσω για δοκιμή χωρίς καμμία υποχρέωση).

Στην διάθεση σας,

VLASSIS-S

Sιγμοειδής Νέμεσις
Reaction score
14.057
επειδη το συγκεκριμενο εχει καποιο εντονο χαρακτηρα, (προσοχη δεν λεω οτι δεν ειναι καλο η δεν αξιζει τα λεφτα του) καλυτερα να το ακουσεις πριν το αγορασεις.

loudobic

AVSite Member
Reaction score
300

Για του λόγου το αληθές η ημερομηνία στο πίσω μέρος..

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

To πιο μουσικο με εξευγενισμενες υψηλες και στακατο χαμηλο ειναι το rdac. Στα λεφτα του με usb asynchronous ειναι πληρες πακετο και value for money, ειδικα με τη δυνατοτητα να γινει και wireless.

Reaction score
59

Είναι ασημί και είναι κάτι λιγότερο απο 2 ετών, και όχι δεν είναι με την ασύγχρονη.. (απλά να κάνω ένα σχόλιο που το κάνω συνέχεια..., εαν κάποιος θέλει να πάρει τα μέγιστα απο την USB πάει σε hiface, τέλος..) (να επισημάνω οτι το μπορώ να σας το δώσω για δοκιμή χωρίς καμμία υποχρέωση).

Στην διάθεση σας,
Έχεις πμ

loudobic

AVSite Member
Reaction score
300

To πιο μουσικο με εξευγενισμενες υψηλες και στακατο χαμηλο ειναι το rdac. Στα λεφτα του με usb asynchronous ειναι πληρες πακετο και value for money, ειδικα με τη δυνατοτητα να γινει και wireless.
Επιβεβαίωνω για στακάτο χαμηλό και "καλη" USB και smooth ήχο, αλλα απο εκεί και πέρα το M1 ειναι σε άλλη κατηγορία στο μέσο υψηλά... Ειναι πολύ πιο αερατο με μεγαλύτερη εικόνα, σε ύψος και αριστερά δεξιά..

Πάντα φυσικά προσωπική γνώμη..

Reaction score
54

Σε χαίρομαι γιατί πάντα σπεύδεις να βοηθήσεις με αληθινή γνώση και παντελή ανιδιοτέλεια.
Εξάλλου συμφωνώ απόλυτα μαζί σου.

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

Επιβεβαίωνω για στακάτο χαμηλό και "καλη" USB και smooth ήχο, αλλα απο εκεί και πέρα το M1 ειναι σε άλλη κατηγορία στο μέσο υψηλά... Ειναι πολύ πιο αερατο με μεγαλύτερη εικόνα, σε ύψος και αριστερά δεξιά..

Πάντα φυσικά προσωπική γνώμη..
...εμενα παλι στα μεσουψηλα μου φαινεται λιγο πιο τονισμενο και οι χροιες του ακουγονται σαν entry level μηχανημα. Στις ιδιες συχνοτητες το Arcam ακουγεται πιο εκλεπτισμενο με φινετσα της επομενης κατηγοριας τιμης. Βεβαιως ολα ειναι θεμα γουστου οπως σωστα ειπες φιλε Χρηστο.

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

Σε χαίρομαι γιατί πάντα σπεύδεις να βοηθήσεις με αληθινή γνώση και παντελή ανιδιοτέλεια.

Σε ευχαριστω πολυ φιλε Γιαννη :446:

Gojakla

Αρχαιολάγνος πιουριτανίστας
Reaction score
7.494

Θα συμφωνήσω. Ολιγόλογος, 100% ουσιαστικός και πάντα παρών.

Reaction score
14

Φίλοι μου ευχαριστώ πολύ για την έως τώρα προθυμία και τις υποδείξεις σας,ελπίζω να συνεχιστούν.
Φίλε Χρήστο ευχαριστώ για την προσφορά σου αλλά θα προτιμούσα ένα ασύγχρονο DAC. Εξ΄άλλου να το δοκιμάσω σαν εξωτερικό DAC χρησιμοποιώντας το δικό μου player σαν transport δεν νομίζω ότι θα μας δώσει κάτι μια και πρόκειται για το Esoteric XO-3 το οποίο μάλλον θα έχει το λιγότερο εφάμιλλο DAC.

Reaction score
7.198

Φίλε Χρήστο ευχαριστώ για την προσφορά σου αλλά θα προτιμούσα ένα ασύγχρονο DAC.
ενα μεταχειρισμενο dac, πενταετιας το πολυ (για να δεχεται και 24/96 σημα τουλαχιστον) και ανωτερης κατηγοριας τιμης, θα το βρεις ισως και με 400 ευρω και σε συνδυασμο με ενα hiface θα δωσει με διαφορα καλυτερα αποτελεσματα απο ενα καινουργιο της κατηγοριας 400-500 ευρω.

Reaction score
14

Παιδιά να βοηθήσω λίγο μιας και βλέπω πως ουσιαστικά δύο είναι,μέχρις στιγμής,οι προτάσεις. Να διευκρινήσω ότι είμαι εντελώς ανίδεος σε ότι αφορά τον ήχο από υπολογιστή και αρχεία υψηλής ανάλυσης ενώ δεν συμβαίνει το ίδιο με τον ήχο από κλασικές πηγές όπως από πικάπ η CD PLAYER. Έχουν περάσει από τα χέρια μου ουκ ολίγα μηχανήματα η δε δισκοθήκη μου περιλαμβάνει μερικές χιλιάδες από βινύλια και CD's από όλα τα είδη μουσικής. Επειδή όλοι μας έχουμε τον δικό μας τρόπο ακουσμάτων, εγώ κλείνω προς τον μόνιτορ ήχο (δέστε και στο profile μου το βασικό μου σύστημα) με την δεδομένη του ταχύτητα,την ανάδειξη της θέσης των οργάνων στον χώρο και την εκτεταμένη απόκριση. Γι΄αυτό είμαι περισσότερο συγκαταβατικός ως προς την σωματώδη ανάπτυξη των οργάνων και την αρμονική εξέλιξη της νότας ιδίως όταν δίνουν την αίσθηση ότι σέρνωνται όταν ανέβουν λίγο οι ταχύτητες.Πχ μιας και το επίπεδο τιμών που συζητάμε πιστεύω ότι αντιστοιχεί σε ενισχυτές 1500-2200Ε προτιμώ την ταχύτητα και ανάλυση του Creek Destiny,αν και λίγο λεπτός στην έκφρασή του, από τον Unison SE με την σωματώδη και ρέουσα ατμόσφαιρα που προσφέρει που όμως αν ανέβουν λίγο οι ταχύτητες (βλέπε ροκ πχ Led Zeppelin) χάνει τον μπούσουλα και θυμίζει γέρο με αρθριτικά στον ανήφορο. Μετά από αυτή την εκτενή παρένθεση (συγνώμη) ποιο από τα δύο DAC θα με κάλυπτε για να το χρησιμοποιήσω στον υπολογιστή μεχρι να μπω στα κόλπα και να θελήσω ακριβότερο και σαν εξωτερικό DAC στο σύστημα που έχω στην Σάμο απ΄όπου κατάγομαι και αποτελείται από το Creek 50 MKII, τον ενισχυτή Primare I30 και τα ηχεία ATC 40 το οποίο νομίζω ότι θα αναβαθμιστεί όποιο και από τα δύο χρησιμοποιηθεί. Λοιπόν ARCAM η MYSICAL FIDELITY M1;

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.665
Members
38.588
Νεότερο μέλος
dark2030@