ΑΓΟΡΑ - Plasma Full HD + κεραια

Reaction score
0
Λοιπον παιδια ψαχνω μια τηλεοραση Plasma Full HD για να αγορασουν οι γονεις μου. Η χρηση θα ειναι κατα 99% τηλεοπτικο προγραμμα. Σκεφτηκα να ειναι Full HD ωστε να μπορει να χρησιμοποιηθει και μελλοντικα αφου προκειται να χρησιμοποιηθει για πολλα χρονια >10. Σκεφτομαι κατι σε 42", αντε στην χειροτερη 37" αν και δεν ξερω αν βγαινει Plasma Full HD 37". Το μπατζετ θα ειναι περιπου 1000€, τωρα για συν 100-150 δε νομιζω να υπαρχει προβλημα.
Μια που εχω βρει ειναι η Panasonic Viera TH-42PZ80EA Plasma TV 42" Full HD
http://www.electroworld.gr/site/product.jsp?catid=74531&cmicc=skroutz

Το αλλο θεμα που χρειαζομαι πραγματικα βοηθεια ειναι η αγορα μιας καλης κεραιας, διοτι πηρε προσφατα ο πατερας μου την πιο φτηνη που βρηκε και δεν πιανει τπτ. Το σπιτι ειναι στη Ναξο οποτε καταλαβαινεται οτι δεν εχει και το φουλ σημα που εχει στην Αθηνα.
Οποτε θελω και μια πολυ καλη κεραια να πιανει οσο καλυτερο σημα γινεται για να αξιοποιηθει οσο το δυνατον περισσοτερο η οθονη χωρις να πληρωσω να βαλω Νοβα.

Ευχαριστω ολους εκ των προτερων.
Φανης.

Reaction score
0
Ωχ ναι εχεις δικιο!!! με μια πρωτη ματια εχουν διαφορα στην αντιθεση ε;
Σαν αγορες ειναι καλες;

Reaction score
0
Ναι αλλα απ οτι ειδα ξεφευγουμε στην τιμη....

Να σημειωσω οτι η αγορα θα καθυστερησει.....2-3 μηνες....οποτε η τιμη αυτης που λες μπορει να εχει πεσει.

Reaction score
802
Μην το συζητας απο τωρα για το τι θα παρεις σε 2-3 μηνες.
Δεν θα υπαρχει τιποτε απο αυτα που κυκλοφορουν τωρα.

Reaction score
0
Ναι δεν εχεις αδικο σ αυτο.....

Καποια βοηθεια για αγορα κεραιας η οποια πρεπει να γινει αμεσα;

Reaction score
164
Νομίζω ότι για την κεραία θα πρέπει να μιλήσεις με Ναξιώτη τεχνικό. Αυτοί γνωρίζουν ποιά αποδίδει καλύτερα.

Reaction score
0
Οκ σ ευχαριστω!!

για το θεμα της τηλεορασης θα επανελθω οταν θα φτασει η ωρα να γινει η αγορα....

Σας ευχαριστω ολους για τη βοηθεια.

Reaction score
0
Ας επαναφερω το θεμα!
Λοιπον, ψαχνω τηλεοραση.....
-Ειχα καταλήξει σε πλασμα, μηπως υπαρχει κατι καλυτερο τωρα; κατι πηρε το μαι μου για led
-Full HD
-42"-50" (για αποσταση 4μετρων καλα δεν ειναι; μηπως ειναι κοντα για 42αρα FHD? μηπως δλδ βλεπω τα πιξελς)
-εως 1000€
-χρηση τηλεοπτικο προγραμμα κατα 98%, κανενα dvd, και για μελλοντικη χρηση

Αυτη εδω με το δικο μου ματι με καλυπτει
http://www.plaisio.gr/product.aspx?...BFE95F47D41F1609103A6DE2E0B33A659C206DBFBB358
καποιο αρνητικο στο να μην την παρω; Αν καταληξω σε αυτη μου μενουν χρηματα και για τραπεζακι και μια καλη κεραια και ενα καλο dvd.

Να σημειωσω οτι δεν ειμαι διατεθημενος να δωσω πχ 200-300€ παραπανω για περαιτερω δυνατοτητες που θα ειναι ασυμαντες για τους γονεις μου.

Reaction score
0
Απάντηση: ΑΓΟΡΑ - Plasma Full HD + κεραια

Οι Led είναι αρκετά τσιμπιμένες και περιέχουν extra δυνατότητες που όπως λες είναι ασήμαντες για τους γονείς σου..Δεν νομίζω να χρειάζονται κάτι το τόσο έξαλλο... απλά ξέρω ότι οι Plasma δεν έχουν τόσο πολύ χρόνο ζωής... και αν ισχύει αυτό που είχες πει ότι θες και μετά απο 10 χρόνια να υπάρχει, θα σου έλεγα καλύτερα να πάρεις lcd. Αλλά και πάλι αυτή η Plasma είναι αρκετά φτηνή όταν φάει τα ψωμιά της την αλλάζεις. :p

P.S: Όσον αφορά την απόσταση, είχα πάει στο σπίτι ενός φίλου που είχε μια 50άρα plasma και η απόσταση ήταν γύρω στα 3m. Δεν με κούραζε στα μάτια, οπότε πιστεύω κάτω απο 50 inches στα 4m είναι μια χαρά!

Reaction score
0
συμφωνα με τις ωρες λειτουργιας που δινει το πλαισιο, με μια 10ωρη χρηση τη μερα, που σε καμια περιπτωση δεν θα ειναι τοση, ισως λιγοτερη και απο 5 ωρες, θα κρατησει καμια 30αρια χρονια.

Για την αποσταση σκεφτομαι μηπως τα αναλογικα καναλια δεν θα φαινονται καλα σε αυτη την αποσταση, καθως ειναι και 1920X1080 η αναλυση της. Εγω σε 27αρι μονιτορ FHD δεν μπορω να δω τηλεοραση αν καθομαι σε λιγοτερο απο 2 μετρα διοτι πιξελιαζει....ενω μετα δεν το πιανει το ματι.

Reaction score
0
Απάντηση: ΑΓΟΡΑ - Plasma Full HD + κεραια

Οι plasma έχουν τέλεια εικόνα όσον αφορά τα αναλογικά κανάλια
Με την 42άρα σε απόσταση 4m δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα...
και το ελεινό είναι ότι αν πεις να πάρεις μικρότερη, θα σου φαίνεται μικρή μετά...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.306
Members
38.538
Νεότερο μέλος
intergrale