ΑΓΟΡΑ PROJECTOR!

Reaction score
0
Γεια χαρα ειμαι νεος στο site αλλα και στους projectores!
Θα ηθελα να μου πειτε τη γνωμη σας για αγορα projectora που κυριως θα παιζει ps3, games και ταινιες απο pc και δορυφορικα καναλια!
το budget κειμενεται μεχρι 800ε!
ακουω προτασεις!:107:

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
111.492
Απάντηση: ΑΓΟΡΑ PRΟJECTOR!

Καλωσόρισες στο AVSite φίλε μου!

Μπορείς να ανέβεις στα 1000€;

Reaction score
1
Απάντηση: ΑΓΟΡΑ PRJECTORA!

Τα 800 ευρώ που βάζεις σαν όριο, περιορίζουν δυστυχώς πολύ το εύρος των επιλογών σου.

Από τους 720p προβολείς, μπορείς να δεις αυτόν τον LG.

Στα 800p (ανάλυση 1280x800) μπορείς να δεις αυτόν τον Optoma, αλλά θα έχεις μικρές μαύρες μπάρες επάνω και κάτω στις ταινίες.

Ξανά στους 720p προβολείς, καλύτερη λύση μοιάζει ο Optoma HD65.

Φυσικά, εάν σε ενδιαφέρει η μέγιστη ποιότητα εικόνας στις ταινίες από το pc, ξεχνάς όλους τους παραπάνω, και πας φυσικά στον Optoma HD200X. Και μοιάζει κυριολεκτικά απίστευτο, το ότι μπορεί κανείς να αγοράσει έναν 1080p προβολέα με μόλις 788 ευρώ! :111:

Reaction score
0

Καλωσόρισες στο AVSite φίλε μου!

Μπορείς να ανέβεις στα 1000€;
αν αξιζει τον κοπο ναι θα ανεβω!
ευχαριστω παντωσ!
ειμαι ανοιχτος στις προτασεισ!

Reaction score
0

Φυσικά, εάν σε ενδιαφέρει η μέγιστη ποιότητα εικόνας στις ταινίες από το pc, ξεχνάς όλους τους παραπάνω, και πας φυσικά στον Optoma HD200X. Και μοιάζει κυριολεκτικά απίστευτο, το ότι μπορεί κανείς να αγοράσει έναν 1080p προβολέα με μόλις 788 ευρώ! :111:
χμ μαλιστα αυτος μου φαινεται πολυ καλη επιλογη για 1080p.
οπως ειπα κ πριν με ενδιαφερει για ταινιεσ hd απο pc, games και δορυφορικα καναλια!
Βεβαια αν ειιναι να βρω κατι πολυ καλυτερο με 200ε παραπαπνω οπως ειπε ο φιλος πιο πανω δεν εχω κ πολυ μεγαλο προβλημα πχ 3d ready!

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
111.492

Reaction score
0

Καλοι και οι δυο αλλα επειδη με τρωει και το μικρωβιο τοθ 3d υπαρχει περοπτωση να βρουμε με αυτα τα λεφτα?

Reaction score
34
Re: Απάντηση: ΑΓΟΡΑ PRJECTORA!

δεν μπορώ να το καταλάβω αυτό.
Οι άλλοι δεν είναι για pc? εκτός της ανάλυσης τι διαφορά έχει?
και αφού είναι καλύτερα να ειναι 1080p γιατί δεν του προτείνετε αύτον εξαρχής?

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Απάντηση: ΑΓΟΡΑ PRJECTORA!

δεν μπορώ να το καταλάβω αυτό.
Οι άλλοι δεν είναι για pc? εκτός της ανάλυσης τι διαφορά έχει?
και αφού είναι καλύτερα να ειναι 1080p γιατί δεν του προτείνετε αύτον εξαρχής?
O φίλος dousis ανέφερε στο αρχικό του μήνυμα, ότι διαθέτει μέχρι 800 ευρώ. Του πρότεινα λοιπόν και κάποιους φτηνότερους 720p προβολείς, με το σκεπτικό ότι θα μπορούσε να εξοικονομήσει κάποια χρήματα για τον υπόλοιπο εξοπλισμό που λογικά θα του χρειαστεί.

Πολλά από τα νέα μέλη μας κάνουν το λάθος να μην υπολογίζουν το κόστος των «παρελκόμενων» και βρίσκονται προ εκπλήξεως. Ξεχνούν δηλαδή να υπολογίσουν ότι θα χρειαστούν και μία βάση για τον προβολέα, ένα καλό HDMI καλώδιο μεγάλου μήκους, οθόνη, κανάλια για να κρυφτούν τα καλώδια κτλ.

Όλοι ανεξαιρέτως οι 720p αλλά και 800p προβολείς, λογικά θα παίξουν μια χαρά με πηγή ένα pc. Το μεγάλο πλεονέκτημα ενός 1080p προβολέα, είναι φυσικά στην αναλυτικότητα του σήματος, άρα και στην ευκρίνεια που θα αποδώσει εφόσον πετυχαίνει την αντιστοίχιση του 1:1 pixel mapping στις ταινίες Blu-ray...

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΑΓΟΡΑ PRJECTORA!

Νομίζω ότι η καλύτερη λύση για σένα είναι ο Optoma hd67 κοστίζει 600 Ε, έχει μικρότερη ανάλυση αλλά είναι πολύ πιο φωτεινός από τον Optoma hd200x. Εάν τώρα σε ενδιαφέρει και το 3d τότε μπορείς να αγοράσεις στην συνέχεια τον αντάπτορα Optoma 3d-xl (στα 340 Ε) και σε τρισδιάστατο υλικό να έχεις καλύτερη απόδοση από JVC και SONY οι οποίοι κοστίζουν τουλάχιστον τα τετραπλάσια χρήματα.

Reaction score
152

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.337
Members
38.685
Νεότερο μέλος
simplygades