ΑΓΟΡΑ TFT LCD 46" SAMSUNG LE46A656A

Reaction score
0
KΑΛΗΣΠΕΡΑ, ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ 46'' TFT KAI ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ SAMSUNG LE46A656A THN NEA ΣΕΙΡΑ 6. ΠΟΙΑ Ι ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΓΕΝΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ SAMSUNG ΘΑ ΑΞΙΖΕΙ ΤΑ 2000€ ΣΧΕΔΟΝ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ?? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΝΑΣ.

Reaction score
0
ΤΟ 2ο ΜΟΝΤΕΛΟ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΕΙΝΑΙ Η PHILIPS 47PFL7603D CINEOS.
ΕΙΜΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ 2 ΑΥΤΩΝ ΜΟΝΤΕΛΩΝ.
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΑΜΕΣΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΩ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ.

Reaction score
0
Απάντηση: ΑΓΟΡΑ TFT LCD 46" SAMSUNG LE46A656A

πεσ' μας γιατί χρήση την θέλεις???
γιατί αναγκαστικά LCD???

Reaction score
0
ΘΑ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΩ ΣΤΟ ΣΑΛΟΝΙ ΓΙΑ Τv ΤΑΙΝΙΕΣ KAI ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΤΟ PLAYSTATION.
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΟΜΩΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΗΣ SAMSUNG, ΕΑΝ ΕΧΕΙ PERFECT PANEL.

Reaction score
0

...άρα βούτα στα βαθειά και πάρε μια KURO να βρείς την υγειά σου...
αν δεν σε φθάνουν πάρε μιά lg 50 pg6000...
και να φαντασθείς ότι μέχρι που πήρα την δική μου πλάσμα (20 μέρες πρίν) αν κάποιος μου μίλαγε για οτιδήποτε άλλο εκτος απο LCD τον σκότωνα...
ΟΣΟ ΖΕΙΣ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ...

Reaction score
0
ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ PLASMA ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ.
ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑ ΚΑΝ ΝΑ ΜΠΩ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΝΑ ΨΑΞΩ ΓΙΑΥΤΕΣ. ΞΕΡΩ Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΤΙΣ PLASMA ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΣΤΑΣΙΜΗ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ TFT LCD. OMΩΣ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΧΑΖΟΙ ΣΤΗΝ PIONEER ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ PLASMA ΚΑΙ ΟΧΙ LCD?? TI NA ΠΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ!!!!!

Reaction score
0
Εγώ έχω αγοράσει τη Samsung πριν δυόμιση μήνες -σχεδόν από τις πρώτες ημέρες που ήρθε στην Ελλάδα- και είμαι εξαιρετικά ευχαριστημένος, δεν την έχω δει καν σε HD (δεν έχω πάρει ακόμα) αλλά και στα dvd το upscaling που κάνει είναι παραπάνω από ικανοποιητικό, έχει πάρα πολύ καλό design και για αυτούς τους μήνες παίζει ακούραστα χωρίς το παραμικρό πρόβλημα (αυτό έλλειπε), γι' αυτό είναι και σημαντικό ότι έχει κατανάλωση 240W σε σχέση με το υπερδιπλάσιο των plasma, επίσης επειδή είναι κάτι 8ωρα ανοιχτή σε Prisma+ με το τεράστιο μόνιμο logo χαίρομαι ιδιαίτερα γιατί δεν ξέρω αν μια πλάσμα θα άντεχε τόσο πριν παρουσιάσει burn-in (μόνο και η ιδέα θα μου προξενούσε άγχος). Έχει πάρα πολύ καλό μαύρο (όχι σε επίπεδα plasma) αλλά καλύτερο από άλλες που είχα δει, εν ολίγοις τα αξίζει τα λεφτά της κατά τη γνώμη μου.
Καλή τύχη στην επιλογή σου!

Reaction score
0

μάλλον πρέπει να ενημερωθείς καλύτερα...ειδικά αν βλέπεις τηλεόραση...

Reaction score
0

KΑΛΗΣΠΕΡΑ, ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ 46'' TFT KAI ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ SAMSUNG LE46A656A THN NEA ΣΕΙΡΑ 6. ΠΟΙΑ Ι ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΓΕΝΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ SAMSUNG ΘΑ ΑΞΙΖΕΙ ΤΑ 2000€ ΣΧΕΔΟΝ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ?? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΝΑΣ.
Η τηλεόραση αυτή είναι άριστη επιλογή και σίγουρα ΔΕΝ θα μετανοιώσεις για την αγορά σου...:144:

Σημ.: Θα παρακαλούσα όχι κεφαλαία... κουράζουν...
Ευχαριστώ..

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.955
Members
38.522
Νεότερο μέλος
Stearsa