ΑΓΟΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟ Ε-ΒΑΥ.

Reaction score
152
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ, ΣΚΑΛΙΖΟΝΤΑΣ ΣΤΟ Ε-ΒΑΥ, ΒΡΗΚΑ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΜΑΓΑΖΑΚΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΤΕΙΝΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΟΥ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΑΠΟ CONSUMER ELECTRONICS (ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ) ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΕΙΣ-ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ- ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ 20% ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΓΧΩΡΙΑ ΑΓΟΡΑ...
ΟΤΑΝ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΑΡΚΕΤΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΥΡΩ, ΕΙΝΑΙ ΕΥΝΟΗΤΟ ΠΩΣ ΤΟ ΠΟΣΟ -ΙΣΟ ΜΕ ΤΟΝ ΦΠΑ- ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΣΕΒΑΣΤΟ.

ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΥΠΕΡΑΝΤΛΑΝΤΙΚΑ ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΜΕ ΥΨΗΛΟ FEEDBACK....

ΘΑ ΑΓΟΡΑΖΑΤΕ π.χ ENA SONY VW60 ΓΙΑ 4040$+110$ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΑ???
ΜΙΛΑΜΕ ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ 3112ΕΥΡΩ ΣΥΝΟΛΙΚΑ!!!

SORRY ΑΝΔΡΕΑ, ΑΝ ΜΠΑΙΝΩ ΣΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΣΟΥ.......... :oops: :oops: :oops:

Reaction score
5
Τελωνείο; Μπορεί να έρθει ίσα-γιαλό.
Αν δεν το πληρώσεις, γιατί στο έβαλαν 'gift', ίσως κάτι γίνει. Αλλά ένα μεγάλο κουτί δύσκολο να μην ανοιχτεί...
Βέβαια μπορεί τελικά να συμφέρει κι έτσι.

Υ.Γ.: Το ρεύμα στην Αμερική είναι 110V/60Hz. Θέλει μετατροπή.

Reaction score
6
Απάντηση: ΑΓΟΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟ Ε-ΒΑΥ.

Τις μεγάλες αγορες τις αποφεύγω λογο τελωνείου.

Για 200 ευρω αγορα ειναι ικανοι να σου ζητήσουν αλλα 100.

VG

Reaction score
0
Πλεον οι διαφορες στις τιμες ειναι πολυ μεγαλες για να τις αγνοησεις.Σε laptop ειναι μεχρι και 50%
Ομως για τετοια επιπεδα τιμης που αναφερεις,δεν ξερω εαν θα ηθελα να μου στειλουν κατι τετοιο ανασφαλιστο.
Οσο για το ρευμα,ενας ανταπτορας αστειου κοστους,αρκει.

Reaction score
5
Ο αντάπτορας δεν αρκεί αν η συσκευή δεν παίζει από τη μάνα της σε 220V/50Hz. Δεν μιλάμε για laptop που σίγουρα παίζει παντού, αλλά π.χ. για προβολέα ή ενισχυτή (εκεί γίνεται πάρτυ).
Τότε θέλει μετασχηματιστή, που δεν είναι δα πανάκριβη συσκευή αλλά μερικές κάνουν θόρυβο και είναι ένα extra πράγμα να σκεφτείς.

Reaction score
1
Απάντηση: ΑΓΟΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟ Ε-ΒΑΥ.

Εχω κάνει αγορές εως 250$ από hong kong και Αμέρικα , δεν πέρασε τελωνείο όμως ... Α , είναι ηλεκτρικό αυτοκινητάκι :p εδώ θα το πλήρωνα 400 ευρώ ...

Reaction score
0
μεχρι 50$ που ειμαι σιγουρος οτι δε θα παιξει τελωνιο χτυπαω αλυπητα οτιδηποτε με ενδιαφερει απο ebay. Πανω απο αυτο το ποσο το σκεφτομαι σοβαρα. Εχω παρει μια φορα παπουτσια που τα πληρωσα 100$ περιπου αλλα συνενοηθηκα να τα δηλωσει ως 40$. Ηταν η φυση του αντικειμενου τετοια που πως μπορει να ισχυριστει ο τελωνιακος οτι κοστιζει παραπανω? επισης δεν υπηρχε θεμα εγγυησης οπτοε βολευε (απουσια αποδειξης κλπ).
Αλλη μια φορα εχω παρει μνημες για υπολογιστη που τις πληρωσα καπου 180$ ενω στην εγχωρια αγορα θα κοστιζαν 300+ ευρω. Ηταν μεγαλο το κερδος για να αντισταθω, και στηριχτηκα στο οτι ηταν πολυ μικρο πακετακι, και παλι με συνενοηση και δηλωση για 35$ εφτασε σπιτι μου χωρις κανενα τελωνιο.

Για προβολεα το σκεφτηκα τελεφτεα (υπαρχει thread στην ενοτητα projectors) και παλι το κερδος ειναι μεγαλο, αλλα αν μπει το τελωνιο μεσα τοτε υπαρχει ταλαιπωρια και το κερδος γινεται μικρο, οχι σε σχεση με εδω αλλα σε σχεση με Γερμανικο e-shop ας πουμε οποτε δεν εχει πολυ νοημα.

Ρε μπας και εχουμε κανενα τελωνιακο στο forum να μας περασει μερικα πραγματακια...."ετσι" ? :D

Reaction score
14
Ρε μπας και εχουμε κανενα τελωνιακο στο forum να μας περασει μερικα πραγματακια...."ετσι" ? :D
καλόοοοοο!!!!:cool_4: :cool_4: :cool_4: :cool_4:

Μπαρμπανδρέα τι λεει??? εχουμε?

VG

Reaction score
0
ΠΛηρωνοντας στο τριπλο την αγοραία αξια τους.:crazy_3:
Εσυ τι λες να εννοούν; :happy_6:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads