ΑΚΡΟΑΣΗ στην Stepcom

Reaction score
3
Σχετικά με την ακρόαση στην STEPCOM,ξεκινάω καινούργιο θέμα,με σκοπό να δούμε πόσοι μαζευόμαστε,και να κατασταλάξουμε για το τι ακριβώς θα κάνουμε,αλλά και τι μηχανήματα θα παίξουν.
Σίγουρα αυτό θα βοηθήσει όλους μας,αλλά και τον Αντώνη,για να ετοιμάσει το ανάλογο σύστημα,στον ανάλογο χώρο.

ΣΑΒΒΑΤΟ 17/12 ραντεβού στον ζεστό χώρο της STEPCOM.

Δηλώστε παρακαλώ το ενδιαφέρον σας με την συμμετοχή σας.

Ξεκινάω και δηλώνω παρόν. :)

Reaction score
3.497
Θα φέρω
1. Marantz 63 KIS (U.K model)
2. Behringer SRC9624 + Λαμπάτο line stage .
3. Καλώδια VDH The First Ultimate.
4. Διάφορα δισκάκια.

Μετά την ακρόαση προτείνω να πάμε σε ταβέρνα να τα σπάσουμε.

(οχι τα μηχανήματα)

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Aντωνη , για τι ωρα μιλαμε?
Οχι τιποτα αλλο , για να δουμε εαν θα μπορουν να ειναι παροντα και τα ...εργαζομενα νιατα :wink:

Reaction score
2
Ίδια ωράρια έχουμε Ανδρέα μου.

Πιστεύω ότι αν πούμε κατά τις 11.00, θα μπορέσουμε να ξεκινήσουμε κατά τις 12.00 με 12.30.

Μία χάρη, λόγω του ότι θα χρησιμοποιήσουμε αρκετά διαφορετικά players, ο καθένας ας φέρει λίγα δισκάκια (2) μαζί του ως αναφοράς.
Και όταν λέω 2 δισκάκια, δεν εννοώ 2 αντίγραφα ασφαλείας τα οποία θα περιέχουν τα 34 τραγούδια που χρησιμοποιούμε για τις ακροάσεις μας και τα συγκριτικά μας.

Μην παρεξηγηθώ, ναι στα αντίγραφα ασφαλείας, αλλά μην πάρετε πολλά δισκάκια μαζί.

Reaction score
2
Είναι και ο κος Nikos R, από το αρχικό θέμα και ίσως και ο κος Someone Else, επίσης από το αρχικό θέμα του κου Τσαρουχά, Γιώργο.

Έχω 10 καθίσματα σεμιναρίων και 3 "προεδρικές", αυτό σημαίνει ότι αν είμαστε παραπάνω θα κινηθούμε σε γκρουπάκια.

Ίσως υπάρχει και μία έκπληξη, ως 1η πανελλαδική παρουσίαση για τους ανθρώπους του AV site.
Μην ρωτάτε ή ψάξετε το τι είναι γιατί παύει να είναι έκπληξη, όπως επίσης δεν είναι καθόλου σίγουρο γιατί δεν εξαρτάται από εμένα-εμάς.

Reaction score
3.497
Αντώνη,
κράτησέ μου μια προεδρική για να κάθομαι και μια σεμιναρίου για να ακουμπάω το αναψυκτικό μου.
Τον υιό μου μπορώ να τον πάρω αγκαλιά.

Reaction score
3

Reaction score
3
Ίσως υπάρχει και μία έκπληξη, ως 1η πανελλαδική παρουσίαση για τους ανθρώπους του AV site.
Μην ρωτάτε ή ψάξετε το τι είναι γιατί παύει να είναι έκπληξη, όπως επίσης δεν είναι καθόλου σίγουρο γιατί δεν εξαρτάται από εμένα-εμάς.
Ολο εκπλήξεις είσαι.
Τέλος πάντων.

Ο Νίκος R,είναι ο γνωστός κύριος απο την Κρήτη?

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.903
Members
38.518
Νεότερο μέλος
mrkgeo