ΑΚΡΟΑΣΗ NAIM

Reaction score
3
Kατόπιν τηλεφωνικής επαφής με τον φίλο και μέλος της ΟΡΦΕΟΥΣ AUDIO Μιχαήλο Γιάννη,κανονίστηκε για την Τετάρτη 12 Απριλίου το απόγευμα,ώρα καθορίστε εσείς μετά τις 5 ούτως ή αλλοιώς,να γνωριστούμε αλλά και να ακροαστούμε τα μηχανήματα της παλαιάς γνωστής Εγγλέζικης εταιρείας NAIM.

Ομως θα παρακαλούσα και τον ίδιο τον Γιάννη,να γράψει τι δυνατότητες επιλογής έχουμε και σε ηχεία,ούτως ώστε να γίνει περισσότερο ενδιαφέρουσα η συνάντηση.

Εσείς το μόνο που θα κάνετε,εκτός απο την διάθεση που θα βάλετε,είναι να δηλώστε συμμετοχή. :)

Reaction score
0
Θα ηθελα να ρωτησω αν θα μπορουσα να παραστω κι εγω στην ακροαση των μηχανηματων της NAIM.
Επισης θα ηθελα να διευκρινιστειι σε γενικοτερο επιπεδο απο τους Mods
αν θα πρεπει καποιος απλα να δηλωνει συμμετοχη σε καποια meeting παρουσιασεων ή "κοινωνικου hi end "
ή η συμμετοχη του θα πρεπει να συνοδευεται απο πιστοποιητικο φρονηματων Ηι Εnd-α. :)
Δηλ.να ΕΧΕΙ Hi End μηχανηματα η ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ .
Ρωταω γιατι δημιουργειται η εντυπωση -και σε μενα παλιοτερα - οτι αν δεν ξερεις απο Hi End η δεν εισαι μελος μιας ομαδας ,παρεας ,καστας δεν μπορεις να συμμετεχεις.
Με απλα λογια θα ηθελα να ξεκαθαριστει το θεμα των συμμετοχων στον "τομεα" του Hi End .
Σιγουρα υπαρχουν πολλοι που ενδιαφερονται για το Hi End
αλλα ΟΥΤΕ εχουν τα HI END μηχανηματα OYTE εχουν και τις αναλογες γνωσεις η εμπειριες.
Θελουν ομως να Το γνωρισουν.
Thanx. :)

Reaction score
0
Αν ξεπαστρέψω γρήγορα τις δουλείες μου, θα χαρώ πολύ να σας γνωρίσω από κοντά και φυσικά να ξανά-ακούσω τα Naim, τα οποία εκτιμώ αφάνταστα.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Βρε Ανδρέα, αν θέλαμε να κάνουμε μεταξύ μας μεταξά, δεν θα τα γράφαμε στο AVSite, θα ανταλάζαμε τηλέφωνα ή θα κάναμε ένα κλειστό club.
- Ένας από τους ΒΑΣΙΚΟΥΣ σκοπούς είναι η μετάδοση του χόμπι, ήτοι η κατρακύλα και άλλων στον βούρκο του hi end... you know...

Reaction score
3
Andrew,απευθύνομαι σε εσένα που εξέφρασες αυτές τις σκέψεις για το "κοινωνικό Hi End", όμως σίγουρα αφορά όλους όσους μας διαβάζουν.

1ον. Ολα τα μέλη μπορούν να έρθουν σε αυτήν ή σε οποιαδήποτε άλλη συνάντηση προγραμματίσουμε,δεν υπάρχουν "στεγανά" ή προτιμήσεις.

2ον. Δεν χρειάζεται καμμία πιστοποίηση ή χαρτί "κοινωνικών φρονιμάτων" για να μπεί κάποιος στην παρέα.Το μόνο που χρειάζεται είναι διάθεση ανοικτό μυαλό και μπόλικο χιούμορ... :)

3ον. Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε,αλλά και δεν μας ενδιαφέρει τι μηχανήματα έχει ΑΝ έχει ο οποιοσδήποτε μας παρακολουθεί,είτε γράφει είτε όχι.

4ον. Δεν γράφτηκε τυχαία η λέξη "κοινωνικό".Γράφτηκε για να την επικοινωνία την γνωριμία τον προβληματισμό και κυρίως την παρέα μεταξύ των μελών.

5ον. Ενας απο τους σκοπούς των συγκεκτρώσεων,για να μην πω ο κυριώτερος είναι,η γνωριμία και η γνώση διαφόρων ηχητικών συστημάτων καθώς και η απομυθοποίηση κάποιων παρεξηγημένων θεμάτων,ακόμη και απόψεων με συνεχιζόμενα και επαναλαμβανόμενα πειράματα.

Κάπου διάβασα το εξής: "Εκεί που τελειώνει η λογική αρχίζει ο στρατός και εκεί που τελειώνει ο στρατός,αρχίζει το Hi End."...!!!
Δεν γνωρίζω με τι σκεπτικό γράφτηκε,όμως εμένα μου άρεσε γιατί υπάρχουν πράγματι κάποια πράγματα μέσα σε αυτόν τον όρο,για τα οποία δεν υπάρχει λογική εξήγηση,διότι δεν στηρίζοναι σε κανόνες της φυσικής.Παρόλο όμως αυτήν τους την ιδιαιτερότητα,τα επαναλαμβανόμενα πειράματα που μπορεί ο καθένας να κάνει θα τον πείσουν ότι δεν πρόκειται για μαγεία ή φαντασία, αλλά για την πραγματικότητα.
Κανένας απο τους συντονιστές ή απο τα ενεργά μέλη δεν είναι παντογνώστης ή ξερόλας ή γκουρού.
Αυτοί ανήκουν σε άλλη συνομοταξία.
Εμείς όλοι εδω μέσα,τουλάχιστον στις κατηγορίες AUDIO,"μαθαίνουμε" μαζι σας και απο τις σκέψεις σας αλλά και τις απορίες σας εξελισόμαστε.

Με λίγα και απλά λόγια, να δηλώνετε συμμετοχή,ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΥΣ. :D

Reaction score
51
George δεν μπορώ να έρθω ..Τετάρτη !! για τους γνωστούς λόγους!!!

Οσον αφορά για το Hi-End του AVsite, μπορώ να πώ πως το Av Site λέει Ηι!!! σε όλους!!! πάει και τελείωσε -End!!! :wink:

Reaction score
2
Καλημερα και συγνωμη για την καθυστερηση της απαντησης αλλα αντιμετωπιζα προβλημα με το pc μου.Φυσικα εισαστε ολοι ευπροσδεκτοι στην ακροαση αλλωστε κι εγω νεο μελος ειμαι και θα ειναι ευκαιρια να γνωριστουμε.Λοιπον οσον αφορα το μερος της ακροασης θα υπαρχουν φυσικα τα μηχανηματα της naim απο τις οικονομικες εως και τις ακριβοτερες σειρες (ολοκληρωμενοι - προ-τελικοι - cd players dvd και καποια ηχεια).Ετσι για την ακροαση των εν λογω μηχανηματων ο τελευταιος κρικος της αλυσιδας θα απαρτιζεται απο ηχεια της ιδιας εταιριας αλλα και απο triangle ωστε να δουμε και το νεο celius esw - audio physic και duevel.Απο καλωδια θα χρησιμοποιηθουν της ιδιας της naim αλλα και nordost.Εχουμε βεβαια την ευκαιρια να κανουμε οτι "παντρεμα" με ηχεια και καλωδια θελουμε.Λοιπον ελπιζω να μαζευτουμε αρκετοι και να περασουμε καλα πανω απ'ολα.

Reaction score
0
Θα προσπαθήσω κι εγώ να sυναντήσω την παρέα, αλλά η ώρα και η απόσταση από τη δουλειά μου δεν μου επιτρέπουν βεβαιότητες....

Mac και κ. Μιχαήλο σας ευχαριστούμε...

Reaction score
0
Γιώργος(MAC)Αναμουρλίδης said:
...
και όχο 0800...!!!
Έ λοιπόν είναι βέβαιο πλέον...

Μαζ'ι με το δαίμονα "ναμησουκάτσειτοπροενισχυτάκι" που με στοιχειώνει τον τελευταίο καιρό, με κυνηγάει και ο δαίμον του πληκτρολογίου του Mac... :lol: :lol: :lol:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.746
Members
38.489