ΑΛΛΑΓΗ ΚΕΦΑΛΗΣ - ΒΟΗΘΕΙΑ

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
36.950
Ειμαι κατοχος ενος πλατω Αcoustic Solid Machine με βραχιονα Rega 250 , phono Project Tubebox με αλλαγμενες λαμπες kαι κεφαλη μια ΜΜ Clearaudio Virtuoso.Θελω ν αλλαξω κεφαλη κ ν ανεβω κατηγορια, μαλλον MC , σκεφτομαι περιπου στα 1000-1500 ευρω.Τα ακουσματα μου ειναι κυριως jazz και κλασσικη.Τι προτεινεται σ αυτα τα χρηματα?και κατα ποσο αξιζει να κανω μια τετοια αναβαθμιση γιατι υπαρχουν σκεψεις ν αλλαχτει ο βραχιονας με 12''.
Ευχαριστω εκ τον προτερων.

Reaction score
14
Απάντηση: ΑΛΛΑΓΗ ΚΕΦΑΛΗΣ - ΒΟΗΘΕΙΑ

ortofon cadenza (αντικατέστησαν τις kontrapunkt) ή zyx r100. Εξαιρετικες για τα χρήματα που ζητούν. Μελλοντικά ένα καλύτερο phono stage θα αναδείξει τις δυνατότητές τους. Επίσης ένας καλύτερος βραχίονας (ίσως unipivot?).

Reaction score
2
Ειμαι κατοχος ενος πλατω Αcoustic Solid Machine με βραχιονα Rega 250 , phono Project Tubebox με αλλαγμενες λαμπες kαι κεφαλη μια ΜΜ Clearaudio Virtuoso.Θελω ν αλλαξω κεφαλη κ ν ανεβω κατηγορια, μαλλον MC , σκεφτομαι περιπου στα 1000-1500 ευρω.Τα ακουσματα μου ειναι κυριως jazz και κλασσικη.Τι προτεινεται σ αυτα τα χρηματα?και κατα ποσο αξιζει να κανω μια τετοια αναβαθμιση γιατι υπαρχουν σκεψεις ν αλλαχτει ο βραχιονας με 12''.
Ευχαριστω εκ τον προτερων.
Το να ανέβεις κατηγορία με την αλλαγή κεφαλής ή βραχίονα οπως λές
δεν είναι και το πιό εύκολο πράγμα

Υποτιμάς τον RB 250!!! ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ οταν εχεις την εντύπωση οτι οι κατασκευαστες του
τον έφτιαξαν ετσι ωστε να μην είναι σε θέση να υποστηρίξει μία κεφάλη των 1000-1500 ευρώ

Πρόταση δική μου
Κράτα τον RB 250 γιατί είναι γιά την κατηγορία τιμής του
best price!!!!
Τι μπορείς να κάνεις???
Για αρχή
και να ακούσεις καλύτερα???
και χωρίς πολλά πολλά χρήματα???
ανακαλωδίωση και τροποποίηση στον βραχίονα .

Και τελικά

Αν σε ενδιαφέρει
να μάθεις πραγματικά
μέχρι??? που μπορεί ηχητικά να φθάσει το πικάπ σου,
ο βραχιονας ??
και η κεφαλή που τώρα έχεις ???
απλά πέτα το phono stage και βάλε το χέρι στην τσέπη για κανένα καλύτερο στο 2000 χιλιάρικα στην χειρότερη περίπτωση
και βάλε!!!

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.621
Members
38.474
Νεότερο μέλος
NIKCOLOR