- Reaction score
- 0
Χαιρετώ άπαντες μιας και postαρω για 1η φορά. Η περίπτωσή μου έχει ως εξής :
Περιμένω (απεγνωσμένα!:141
εδώ και 2 εβδομάδες να έρθει η καινούργια μου 40w4500 κι ενώ ξέρω πως θα αργήσει καμιά 10αρια μέρες ακόμα (ξέρει κανείς αν υπάρχει γενικά έλλειψη του μοντέλου στην αγορά ή με δουλεύει ο πωλητής?) περνάω σήμερα από τον προμηθευτή να ρωτήσω μήπως και έρθει η TV μου νωρίτερα. Αυτός μου λέει ότι πριν το τέλος του Γενάρη αποκλείεται να έρθει και αρχίζει να με ψήνει για την 40z4500...που την έχει και ετοιμοπαράδοτη...:120:. Βλέποντας λοιπόν την Ζ4500 δίπλα σε μια W4000 σε τηλεοπτικό σήμα δεν μπορω να πω ότι με εντυπωσίασε...Με το δεδομένο οτι στην TV θα βλέπω κυρίως τηλεοπτικά κανάλια (ποδόσφαιρο κυρίως και καμιά ταινία) και δευτερευόντως DVD (με αναλογία 70:30) αξίζει να πάω από τα 1150€ της W στα 2100€ της Ζ; Από τη σύγκριση των δύο στο site της sony διαπίστωσα ότι οι βασικές διαφορές είναι το contrast (80.000:1 της Ζ έναντι 50.000:1 της W) και τα 200Hz της Ζ έναντι στα 100Hz της W (διορθώστε με αν κάνω λάθος). Είναι πόλλα τα λέφτα, ετσι; Κι αν τελικά καταλήξω στην Ζ θα δω τη διαφορά για τη χρήση που θα κάνω; Τι λέτε masterαδες; Περιμένω τις απόψεις σας. Ευχαριστώ προκαταβολικά!
Περιμένω (απεγνωσμένα!:141