ΑΛΜΑ ΑΠΟ W4500 ΣΕ Z4500???

Reaction score
0
Χαιρετώ άπαντες μιας και postαρω για 1η φορά. Η περίπτωσή μου έχει ως εξής :
Περιμένω (απεγνωσμένα!:141:) εδώ και 2 εβδομάδες να έρθει η καινούργια μου 40w4500 κι ενώ ξέρω πως θα αργήσει καμιά 10αρια μέρες ακόμα (ξέρει κανείς αν υπάρχει γενικά έλλειψη του μοντέλου στην αγορά ή με δουλεύει ο πωλητής?) περνάω σήμερα από τον προμηθευτή να ρωτήσω μήπως και έρθει η TV μου νωρίτερα. Αυτός μου λέει ότι πριν το τέλος του Γενάρη αποκλείεται να έρθει και αρχίζει να με ψήνει για την 40z4500...που την έχει και ετοιμοπαράδοτη...:120:. Βλέποντας λοιπόν την Ζ4500 δίπλα σε μια W4000 σε τηλεοπτικό σήμα δεν μπορω να πω ότι με εντυπωσίασε...Με το δεδομένο οτι στην TV θα βλέπω κυρίως τηλεοπτικά κανάλια (ποδόσφαιρο κυρίως και καμιά ταινία) και δευτερευόντως DVD (με αναλογία 70:30) αξίζει να πάω από τα 1150€ της W στα 2100€ της Ζ; Από τη σύγκριση των δύο στο site της sony διαπίστωσα ότι οι βασικές διαφορές είναι το contrast (80.000:1 της Ζ έναντι 50.000:1 της W) και τα 200Hz της Ζ έναντι στα 100Hz της W (διορθώστε με αν κάνω λάθος). Είναι πόλλα τα λέφτα, ετσι; Κι αν τελικά καταλήξω στην Ζ θα δω τη διαφορά για τη χρήση που θα κάνω; Τι λέτε masterαδες; Περιμένω τις απόψεις σας. Ευχαριστώ προκαταβολικά!

Reaction score
11
Αφού το είδες και μόνος σου.
Τι να πούμε εμείς;
Πολύ μεγάλη η διαφορά πάντως.

Αν ήταν να δώσεις τόσα χρήματα που θέλει η 40άρα Ζ τότε καλύτερα να πήγαινες σε samsung και μάλιστα 46άρα και κατά τη γνώμη μου καλύτερη τηλεόραση σε εικόνα από την Ζ

http://www.perfectshop.gr/pub/el/catalog/ProductDetail.aspx?21803

Reaction score
0
μιλάμε για απόσταση θέασης 2.7 m περίπου. Στην επαρχία που δεν υπάρχουν αλυσίδες καταστημάτων οι τιμές είναι βαρέως τσιμπημένες. Πάντως συνειδητά επιλέγω τον συγκεκριμένο προμηθευτή γιατί είναι άψογος επαγγελματίας και με έχει καλύψει σε ο,τιδηποτε χρειάστηκα στο παρελθόν...

Reaction score
108
Με τιποτα δεν αξιζει η διαφορα τιμης στην εικονα που θα δεις, σχεδον τα διπλασια χρηματα, καλυτερα να στραφεις σε καποιο αλλο μοντελο αν ειναι να δωσεις 2000 ευρω. Θα συμφωνησω με τον φιλο Thomas. Δες την Samsung σειρα 8, την οποια θεωρω απο τις καλυτερες. Με 2200 παιρνεις την 52" !

Reaction score
164
Αν είναι να δώσεις ένα διχίλιαρο+, δεν παίρνεις μια Kuro;
Μην τα δώσεις για τα 200Hz της Ζ, ούτε για το ότι η 8ρα της Samsung είναι λεπτότερη...

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.860
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef