ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΗΧΟΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ VW POLO 2003

Reaction score
0
Γεια σε ολα τα μελη του φορουμ!
Θα ηθελα μερικες πληροφοριες και συμβουλες σχετικα με καποες επιλογες που θελω να κανω για να αναβαθμισω το βασικο ηχοσυστημα σε ενα VW POLO 2003!

Αρχικα θα ηθελα αν γνωριζει καποιος να μου πει τις διαστασεις των μπροστινων μεγαφωνων,δηλαδη την διαμετρο αλλα και το μεγιστο βαθος που μπορει να εχει το μεγαφωνο που θα εγκατασταθει χωρις χρηση καποου αποστατικου δαχτυλιδιου.

Μια επιλογη που εχω στο μυαλο μου ειναι τα Focal 165 A1 χωρις βεβαια να ειμαι σιγουρος οτι θα μπορουν να εγκατασταθουν χωρις δαχτυλιδι.

Επισης θα εγκατασταθουν και οβαλ μεγαφωνα στην εταζιερα καθως ο ιδιοκτητης του αυτοκινητου δεν θελει να βαλει subwoofer,οποτε πιστευω πως για να υπαρχει καποια παρουσια μπασου ειναι απαραιτητη η τοποθετηση τους.Μια λυση που ειναι οικονομικη και ικανοποιητικη κατα τη γνωμη μου ειναι 6x9 JBL GTO series.

Και τελος θα μπει και ενας 4καναλος ενισχυτης.

Οι επιλογες που αναφερω ειναι τοσο χαμηλης τιμης γιατι το μαξιμουμ ειναι 400 ευρω για μπροστα ηχεια,πισω ηχεια,τετρακαναλο ενισχυτη.
Περιμενω προτασεις και ευχαριστω προκαταβολικα!

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430
Mην πειράξετε τπτ,περισσότερο μπέλα μάλλον θα βάλετε στο κεφάλι σας.
Αν το αποφασίσετε,βρές έναν πολύ καλό μάστορα γιατί οι καλώδιώσεις στο συγκεκριμένο αυτοκίνητο είναι πολύ περίεργες και στριμωγμένες.Επίσης με το συγκεκριμένο budget δεν θεωρώ ότι έιναι απαραίτητος ο ενισχυτής.Με ποιά πηγή θα παίξουν?

Reaction score
0
Eυχαριστω για το ενδιαφερον!Βασικα η πηγη ειχε αλλαχτει και ειναι καποιο μοντελο της
Sony με ΜΡ3.Δεν ξερω λεπτομερειες αλλα μου φαινεται οτι ειναι μεσαιας εως χαμηλης κατηγοριας τιμης με οτι αυτο συνεπαγεται σε επιδοσεις και δυνατοτητες.
Αν καταλαβαινω καλα εννοεις οτι υπαρχει δυσκολια στο να περαστουν τα καλωδια ρευματος απο το μηχανοστασιο στην καμπινα για τον ενισχυτη,τα καλωδια των μεγαφωνων και τα RCA?

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430
Ακριβώς συν το γεγονός ότι το συγκεκριμένο μοντέλο έχει πολύ περίεργες διαστάσεις ηχείων στις πόρτες,οπότε μάλλον πάτε σε ηχεία με μαγνήτη νεοδυμίου(ακριβά)για να σας παίρνει σε βάθος.

Reaction score
264
Απάντηση: ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΗΧΟΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ VW POLO 2003

seve;706129[/quote said:
Με τοσα λιγα χρηματα δεν θα κανεις δουλεια.Περιμενεις να παρεις μπασο απο οβαλ ηχεια στην εταζιερα?Δεν το νομιζω!!!!!!Εξαλου τα οβαλ που βγαζουνε και λιγο μπασο,θελουνε και ρευματα για να παιξουνε,δηλ ενισχυτη καλο.Καλητερα φτιαξε το συστημα σου σιγα-σιγα μαζευοντας λεφτα καθε 2-3 μηνες δηλ,αγορασε πρωτα μπροστηνα ηχεια,μετα απο 1-2 μηνες ενισχυτη της προκοπης και καλωδια και μετα ενα σαμπακι.Οταν θα τα εχεις ολα και πιανουνε τα χερια σας αρχιστε να τοποθετητε.

Reaction score
0
Το ξερω τακησκυτη οτι ειναι λιγα τα χρηματα,οπως και το οτι δεν μπορω να περιμενω αρκετο και ποιοτικο μπασο απο τα οβαλ.Το θεμα ειναι ομως οτι ο φιλος που εχει το αυτοκινητο δεν θελει να τοποθετησει σαμπγουφερ,ουτε να ξεφυγει πολυ χρηματικα,οποτε για να υπαρχει η στοιχειωδης παρουσια του μπασου τα οβαλ ειναι μια λυση.Το ζητημα ειναι μια απλη αναβαθμιση του ηχοσυστηματος που εχει τωρα το αμαξι,το οποιο ειναι απλα απογοητευτικο.Αυτο που με προβληματιζει ειναι το μεγιστο βαθος που μπορει να εχει το μεγαφωνο της μπροστινης πορτας.Αν καποιος γωριζει λεπτομερειες θα εκτιμουσα την βοηθεια του!

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.940
Members
38.521
Νεότερο μέλος
mgm