ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΠΡΟΒΟΛΕΑ

Reaction score
0
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΕΧΩ ΤΟΝ INFOCUS 5700 ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΟΥΛΗΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟΝ SANYO PLV Z4?ΣΑΝ ΕΥΚΡΙΝΕΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΣΑΝ ΧΡΩΜΑΤΑ ΟΜΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΕΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΝΤΟΝΑ ΟΠΩΣ ΤΟΥ 5700?ΑΚΟΥΩ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΑΣ....ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΑΝΔΡΕΑ

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Kαλησπερα Μανο!
Καθως δεν εχω 5700 προχειρο για να τους συγκρινω , τον παιρνεις υπο μαλης , ερχεσαι και βγαζεις μονος σου τα συμπερασματα σου :wink:

Reaction score
0
Δεν πιστευω οτι αξιζει να χασεις 1500 ευρω (ειδα οτι δινεις τον 5700 1850 ευρω) για να παρεις εναν προτζεκτορα που θα σου δωσει ποσο 5 αντε 10% καλυτερη εικονα και αν,εχω και εγω τον 5700 και ειμαι πολυ ευχαριστημενος θα τον ξεζουμισω οσο μπορω και σε κανα 2 χρονια οταν θα εχουν βγει τα τοτε μοντελα τοτε θα το ξανασκεφτω.

Reaction score
7
Μην το λες... εγω μαλλον παω για τον HS50... Τωρα το τι θα κανω τον Z2 ειναι αλλο θεμα...
Και να φανταστεις οτι δεν ειμαι τυπος των αναβαθμισεων.... ουτε οτι βλεπω με τις ωρες ταινιες, αφου δεν εχω χρονο...

Next week I'll deside...

Reaction score
0
Παντως στο Hitech γραφουνε ξεκαθαρα οτι ο Ζ4 ειναι καλυτερος απο τον HS50. Και η τιμη του ειναι πολυ καλη. Αν δεν θελεις τον Ζ4 γιατι δεν περιμενεις τον HS60, να δεις τι βελτιωσεις εχει εκεινος?

Reaction score
786
κ Συντονιστα, αν θελετε να "σκοτωσετε" τον Z2 σε λογικη τιμη ξερω καποιον που ενδιαφερεται...

Reaction score
7
Παντως στο Hitech γραφουνε ξεκαθαρα οτι ο Ζ4 ειναι καλυτερος απο τον HS50. Και η τιμη του ειναι πολυ καλη. Αν δεν θελεις τον Ζ4 γιατι δεν περιμενεις τον HS60, να δεις τι βελτιωσεις εχει εκεινος?

Επειδη το γραφουν στο Hitech :lol: :lol: :lol:

Αστο Βάιε... να πω να μην πω....
να πω να μην πω....
να πω να μην πω....
να πω να μην πω....
να πω να μην πω....
να πω να μην πω....

Μη φανει ομως οτι το λεω για το Hitech (επειδη πραγματικα δε θυμαμαι ποιο περιοδικο ηταν)... αλλα πως γινεται να κανουν τεστ σε προβολεα χωρις να τον βγαλουν απο τη συσκευασια? (ο λογος για τον προηγουμενο τον HS20)...

Ο HS60 το μονο διαφορετικο που εχει απο τον 50 ειναι το 10.000:1....
Δεν εχω προσεξει κατι αλλο.

Βασικα τον θελω επειδη και ο Ζ2 και ο Ζ4 δε βολευουν στην τοποθετηση στο σπιτι επειδη εχουν την εξαγωγη του αερα στο πλαι και δεν μπορω να τον βαλω εκει που θελω για να μην ειναι μεσα στα ποδια μου... (Δημητροπουλε, μην τολμησεις να το σχολιασεις κακομοιρη μου!!)

Reaction score
7
κ Συντονιστα, αν θελετε να "σκοτωσετε" τον Z2 σε λογικη τιμη ξερω καποιον που ενδιαφερεται...
Ι'll let you know.... next week που ειναι διαβολοβδομαδα για μενα.... μακαρι να ειχε 10 μερες να προλαβαινα.... ολα....

Reaction score
0
Βασικα τον θελω επειδη και ο Ζ2 και ο Ζ4 δε βολευουν στην τοποθετηση στο σπιτι επειδη εχουν την εξαγωγη του αερα στο πλαι
Ενταξει, ειναι θεμα εξωστ , δηλαδη.
Ο καινουριος Panasonic που την εχει την εξατμιση? Αυτος τι σου λεει?
Εγω παντως νομιζω αν θα αλλαξεις τον Ζ2, να παρεις καποιον απο την καινουρια γενια LCD. Μονο και μονο οτι το δικτυ ειναι λιγοτερο ορατο απο οτι στους προηγουμενους, αξιζει παρα πολυ. Δεν συμφωνεις??

Reaction score
0
Τελικά έγινε η "κόντρα" 5700vsΖ4;

Θα με ενδιέφερε πολύ αυτή η κόντρα, οπότε αν και όταν γίνει ενημερώστε μας.

Ευχαριστώ.

Reaction score
7
Βασικα τον θελω επειδη και ο Ζ2 και ο Ζ4 δε βολευουν στην τοποθετηση στο σπιτι επειδη εχουν την εξαγωγη του αερα στο πλαι
Ενταξει, ειναι θεμα εξωστ , δηλαδη.
Ο καινουριος Panasonic που την εχει την εξατμιση? Αυτος τι σου λεει?
Εγω παντως νομιζω αν θα αλλαξεις τον Ζ2, να παρεις καποιον απο την καινουρια γενια LCD. Μονο και μονο οτι το δικτυ ειναι λιγοτερο ορατο απο οτι στους προηγουμενους, αξιζει παρα πολυ. Δεν συμφωνεις??
Ναι... αλλα μαλλον θα τον βρω σε χαμηλη τιμη....

Reaction score
0
Γιωργο, μετα που θα εχεις συμβιωσει λιγο με τον καινουριο σου προβολεα, αν θελεις , δεν μας γραφεις λιγες αποψεις? Υπερ, κατα , σε σχεση με την καινουρια γενια lcd, σε σχεση με τους dlp........

Reaction score
7
Σε σχεση με τους DLP δε μπορω να πω κατι, επειδη δε βλεπονται (απο εμενα).

Μπορω να σου πω ομως σε σχεση με τον 004 ή τον 100 της Sony!!!

Λιγο που ειδα τον 50... εχει αισθητα καλυτερο μαυρο απο τον Ζ2 και πιο φυσικη κινηση (ναι, εβαλα παλι το Μονομαχο).

Ειχε καποιο προβλημα με το fan της λαμπας και εσβηνε, αλλα το εφτιαξα (κατι ψυχρες κολλησεις), οποτε δεν ειχα πολυ χρονο να δω ουτε ξεκουραστα ματια να ρυθμισω...

Μολις ερθει αυτη η ωρα θα γραψω περισσοτερα. Παντως οι πρωτες εντυπωσεις ειναι καλες (αν και τον εχω ξανα δει).
Ταιριαξε μια χαρα πανω στη CD/DVD-θηκη.
Α, κανει και λιγοτερο θορυβο απο τον Ζ2.

Οταν λες ομως καινουρια γενια LCD... τι εννοΑεις?

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.390
Members
38.694
Νεότερο μέλος
ysl