ΑΝΑΚΥΚΛΩΝΩ ΣΥΣΚΕΥΗ

Reaction score
4.250
Για το προγραμμα αυτο, ειχα κανει αιτηση απο τοτε που ειχε βγει η σχετικη ανακοινωση. Δυο φορες συνεχομενα μου εβγαζε οτι ειναι προς επεξεργασια. Εγω επειδη χρειαζομουν κλιματιστικα, στο διαστημα αυτο αγορασα δυο κλιματιστικα. Τωρα μου ηρθε μηνυμα οτι εγκριθηκε η αιτηση μου για δυο κλιματιστικα με επιδοτηση 710 ευρω το καθενα. Δωρο αδωρο!! Γμ την γκαντεμια μου.

Εν τω μεταξυ δεν βλεπω καπου να γραφει την λεξη voucher η κατι σχετικο. Ξερεις κανεις πως γινεται? Υπαρχει περιπτωση να χρησιμοποιηθει η επιδοτηση και να μην πανε χαμενα τα λεφτα? Προς το παρων δεν εχω αναγκη για αλλα κλιματιστικα.

Reaction score
5.614
Θα λάβεις μήνυμα σε δεύτερο χρόνο με τους κωδικούς.

Τους κωδικούς μετά τους δίνεις στο κατάστημα από όπου θα παραγγείλεις τα νέα κλιματιστικά και γίνεται η αντίστοιχη έκπτωση ανάλογα με το μέγεθος και την αξία του κάθε κλιματιστικού που θα παραγγείλεις.
Μετά θα έρθει εξουσιοδοτημένος ψυκτικός στο συγκεκριμένο σπίτι που έχεις ορίσει στην αίτηση, να απεγκαταστήσει τα προς ανακύκλωση λειτουργικά σου κλιματιστικά και να σου εγκαταστήσει τα νέα, τα οποία αγόρασες με τη μειωμένη τιμή.

Reaction score
4.250
Θα λάβεις μήνυμα σε δεύτερο χρόνο με τους κωδικούς.

Τους κωδικούς μετά τους δίνεις στο κατάστημα από όπου θα παραγγείλεις τα νέα κλιματιστικά και γίνεται η αντίστοιχη έκπτωση ανάλογα με το μέγεθος και την αξία του κάθε κλιματιστικού που θα παραγγείλεις.
Μετά θα έρθει εξουσιοδοτημένος ψυκτικός στο συγκεκριμένο σπίτι που έχεις ορίσει στην αίτηση, να απεγκαταστήσει τα προς ανακύκλωση λειτουργικά σου κλιματιστικά και να σου εγκαταστήσει τα νέα, τα οποία αγόρασες με τη μειωμένη τιμή.
Σ ευχαριστω Γιαννη.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.809
Members
38.497
Νεότερο μέλος
Κωνσταντίνος Παντός