ΑΝΟΔΟΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
146.741
Α, κσέχασα, θα χρειαστεί ρύθμιση στο σουβλάκι, μου βγαίνει στραβό. Κι η μπύρα, χύνεται στο ποτήρι, πολύς αφρός; Δε ξέρω.
Ρυθμίσεις αργά το βράδυ.
Ευχαριστώ.

ΥΓ. Σουβλάκι, not kalamaki. Kalamaki for frappe.

Last edited:

susano lx90

Professional Home Cinema
Reaction score
5.141
Παραγγελίες δέχεσαι να μας φερεις τίποτα απο Σαλόνικα???
Θα ήθελα μια μια τούρτα με κεριά, αλλα εκεί μην τι ζήσεις έτσι δεν θα σε καταλάβουν, πες: "Θέλω μια μπουγάτσα με κεριά"........
Για να σε καταλάβουν.......:p:lolsign:
[DOUBLEPOST=1522069102][/DOUBLEPOST]
Πλλλλλάκα με κάνεις!!!!!
Και δεν με λες...... θα με κάνεις ένα καφέ?:p

Reaction score
999
Αυτά δεν είναι προβλήματα.
Το πρόβλημα είναι στο αστικό.
Όταν πεις : οδηγέ, άνοιξέ με από πίσω.
[DOUBLEPOST=1522070260][/DOUBLEPOST]Αλλά πέραν της πλάκας, αυτό με τα καλαμάκια δεν υπάρχει.
Σουβλάκι = μικρή σούβλα

Reaction score
1.438
για οσους θελουν υπαρχει lux βανακι 7 ατομων που τίθεται προ ενοικίαση για μεταφορα στη Θεσσαλονίκη...με hiend ηχοσυστημα..χαχα
Για περισσότερες πληροφορίες inbox

Reaction score
999
Σωστά τα λες , αλλά κι αυτοί, μένουν τόσα χρόνια σε οικοδομές.:p
Μήπως έχουν κάπου ένα δίκιο, γιατί εδώ στη χώρα που ζούμε με τις ατελείωτες ατέλειες των σπιτιών μας, που μας αναγκάζουν κάθε τρεις και λίγο σε ανακαινίσεις και διορθώσεις, να βρισκόμαστε ακόμη σε υπό κατασκευή, μιας και οικοδομή σημαίνει οικία υπό κατασκευή;

Reaction score
403
οικοδομή η [ikoδomí] Ο29 : κτίριο, συνήθ. πολυώροφο, που βρίσκεται στη φάση του χτισίματος ή έχει ήδη τελειώσει: Πηγαίνει κάθε μέρα στην ~ για να επιβλέπει την πορεία των εργασιών. Παλιά / καινούρια ~. Ο εργολάβος άφησε την ~ στη μέση. α. οικοδόμηση, χτίσιμο κτιρίου: Άδεια οικοδομής. β. κτίριο και ιδίως πολυκατοικία: Mένει σε ~ με πολλά / λίγα διαμερίσματα.

http://www.greek-language.gr/greekL...a/triantafyllides/search.html?lq=οικοδομή&dq=

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.135
Members
38.660
Νεότερο μέλος
nikosnatsios1989