ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ

Status
Not open for further replies.
Reaction score
0
:evil:

Για να καταλάβουν μερικοί τι δούλεμα τρώνε!

O κ. Καφάτος είναι επισήμως πλέον υπάλληλος της Ηχοέκφρασης όπως μου ανέφερε χθες συνάδελφός του στο εν λόγω κατάστημα.

Όπως καταλαβαίνετε θα τρελαθούμε στην αμεροληψία σε αυτό εδώ το «ανεξάρτητο» Site !!!

(Θα το έχετε διαπιστώσει ήδη βλέποντας πόσο πολύ υποστηρίζει φέτος τα LCD ο κ. Καφάτος (προτιμά να γράφει βέβαια με το ανώνυμο ΑΝΔΡΕΑΣ για ευνόητους νομικούς λόγους) ο οποίος πέρυσι τα έθαβε όπου μπορούσε στο Avforum. )

Δε θα υπήρχε κανένα απολύτως πρόβλημα αν έβγαινε και το ανακοίνωνε ανοικτά, η δουλειά δεν είναι κακό και σίγουρα δε ζει κανείς γράφοντας αφιλοκερδώς όλη μέρα στο Internet.

Αλλά αρκετά μας δούλεψε ο φίλος Αντρέας σχετικά με τους λόγους που έφυγε από τo Avforum.

Ας βγεί και ας πει σαν ΑΝΤΡΑΣ ότι κύριοι, βρήκα καλύτερη δουλειά, παίρνω το καπελάκι μου και αντίο. Κάτι απολύτως θεμιτό.

Όχι όμως να μας λέει πράγματα που αποσκοπούσαν μόνο και μόνο στη διχόνοια της παρέας ξέροντας ότι θα στήσει αλλού δουλειά και υπολογίζοντας ότι θα πάρει υποψήφιους πελάτες από τα μέλη του Avforum.

Αυτό είναι ντροπή « κύριε » .

Reaction score
51
Μπα....? :shock: Καλώς τον! Που χάθηκες βρε παιδί μου?

Δεν νομίζω ότι αξίζει κανείς να "χαλάσει την ζαχαρένια του" και την μέρα του με το να δίνει απαντήσεις σε "περίεργα" και κυρίως ανώνυμα posts!

nikos_elll, ξέρεις τους Πραιτωριανούς? Αν ναι, τότε καταλαβαίνεις!

Αν όμως δεν τους ξέρεις.......νομίζω πως οι απαντήσεις σε ό,τι σε προβληματίζει nikos_elll βρίσκονται εδώ:

http://www.avsite.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=801 :wink:

Καλή σου μέρα!

Reaction score
7
Ας βγεί και ας πει σαν ΑΝΤΡΑΣ ότι κύριοι, βρήκα καλύτερη δουλειά, παίρνω το καπελάκι μου και αντίο. Κάτι απολύτως θεμιτό
Γεια σου ρε ΑΝΤΡΑ Νικολακη

(προτιμά να γράφει βέβαια με το ανώνυμο ΑΝΔΡΕΑΣ για ευνόητους νομικούς λόγους)
Δηλαδη εσυ εισαι επωνυμος...Να στειλω παπαρα-τσι?

Ρε συ μηπως μας δουλευεις εσυ?
Αν και θα ετρωγα ενα σουβλακι, μια που μιλαμε για φαι...

Και τι σε νοιαζει εσενα αν - πως - ποτε - γιατι εφυγε ?
Μηπως σε απελυσαν και πηρε τη θεση σου στη δουλεια?
Ρε μπας και εισαι απο το καταστημα που δουλευα? Που οσο δουλευα εκει ημουν αρχηγος και απο τοτε που παραιτηθηκα ελεγαν στους αλλους συναδελφους ''να μην κανουν παρεα με εμενα, γιατι θα τους χαλασω'' (και το ιδιο ελεγαν για οποιον δηλωνε παραιτηση). Βεβαια οσες φορες με χρειαστηκαν απο τοτε (γιατι εδω που ειμαι με εχουν αναγκη) τους γειωνα...

Ας βγεί και ας πει σαν ΑΝΤΡΑΣ ότι κύριοι, βρήκα καλύτερη δουλειά, παίρνω το καπελάκι μου και αντίο. Κάτι απολύτως θεμιτό
ANΤΡΑΣ εισαι οταν φευγεις απο καπου που σε χαλαει ΧΩΡΙΣ να εχεις καβατζωσει αλλου...

Υ.Γ.1 Η ηχοεκφραση στο Ν Κοσμο δεν ειναι...? Ρε Ανδρεα πως θα ερχεσαι απο Θρακομακεδονες? Εχει δικιο ο Νικος, μακρυα ειναι... 8)
Υ.Γ.2 Δεν υπαρχει Υ.Γ.2

Reaction score
0
nikos_elll said:
:evil:

O κ. Καφάτος είναι επισήμως πλέον υπάλληλος της Ηχοέκφρασης όπως μου ανέφερε χθες συνάδελφός του στο εν λόγω κατάστημα.

Όπως καταλαβαίνετε θα τρελαθούμε στην αμεροληψία σε αυτό εδώ το «ανεξάρτητο» Site !!!

(Θα το έχετε διαπιστώσει ήδη βλέποντας πόσο πολύ υποστηρίζει φέτος τα LCD ο κ. Καφάτος (προτιμά να γράφει βέβαια με το ανώνυμο ΑΝΔΡΕΑΣ για ευνόητους νομικούς λόγους) ο οποίος πέρυσι τα έθαβε όπου μπορούσε στο Avforum. )

Δε θα υπήρχε κανένα απολύτως πρόβλημα αν έβγαινε και το ανακοίνωνε ανοικτά, η δουλειά δεν είναι κακό και σίγουρα δε ζει κανείς γράφοντας αφιλοκερδώς όλη μέρα στο Internet.

Αλλά αρκετά μας δούλεψε ο φίλος Αντρέας σχετικά με τους λόγους που έφυγε από τo Avforum.

Ας βγεί και ας πει σαν ΑΝΤΡΑΣ ότι κύριοι, βρήκα καλύτερη δουλειά, παίρνω το καπελάκι μου και αντίο. Κάτι απολύτως θεμιτό.

Όχι όμως να μας λέει πράγματα που αποσκοπούσαν μόνο και μόνο στη διχόνοια της παρέας ξέροντας ότι θα στήσει αλλού δουλειά και υπολογίζοντας ότι θα πάρει υποψήφιους πελάτες από τα μέλη του Avforum.

Αυτό είναι ντροπή « κύριε » .
OK. Δεχόμαστε ότι αυτό που λες είναι πραγματικότητα.
Εσύ γιατί ζορίζεσαι;
Ανησυχείς για μας;
Αν ναι τότε κάνε κι εσύ κάτι έμπρακτα: τα πολλά λόγια είναι φτώχεια :wink:
Ούτως ή άλλως μεγάλα παιδιά είμαστε κι ο καθένας μας ξέρει να κρίνει.
Επομένως αν κάποιος κάνει κάτι με δόλο θα "πληρωθεί" ανάλογα (κι εσύ συμπεριλαμβανόμενος :wink: )

Ευχαριστούμε για την ενημέρωση :)

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
309
Για να καταλάβω το άγχος σου ρε Νικολάκη, γιατί μας ζάλισες τελευταίως.

α) Ποιο το άγχος σου για το που δουλεύει ο καθένας???

β) Όταν ο Ανδρέας (ή ο κάθε Ανδρέας) δηλαδή δούλευε αλλού ήταν καλος και τώρα που δουλεύει κάπου αλλού έγινε κακός???

γ) Εσύ για ποιον δουλεύεις, για να έχουμε καλό ερώτημα???

δ) Πότε σε έπιασε το κόψιμο περί αμεροληψίας, εδώ ή κάπου αλλού που σου βάζαν την ταμπέλα από πάνω???

ε) Το άγχος σου είναι που έφυγε από το άλλο κατάστημα ή από το άλλο forum ???

στ)
Επειδή ήξερε πόσοι προβληματικοί υπάρχουν γύρω του το ανακοίνωσε εγκαίρως.

ζ)
Μάλλν φοβάσαι μην χάσεις εσύ πελάτες και περνάς χωρίς λόγο στην επίθεση. Η αγορά είναι ελεύθερη και ο καθένας μπορεί να αγοράζει από όπου θέλει. Αν δεν μείνεις ευχαριστημένος απλά δεν ξαναπατάς κάπου. Από την άλλη αν είσαι καταστηματάρχης δεν σημαίνει ότι οι πελάτες σου θα είναι ισοβίοι. Υποτιμάς πολύ την νοημοσύνη του οποιουδήποτε αγοραστή με τις απολυμάρες σου...

ΥΓ με την πράξη σου μάλλον το αντίθετο αποτέλεσμα πέτυχες και μάλλον διαφήμιση στην νέα εργασία του Ανδρέα...

Reaction score
2
Nik Elle, ή όπως αλλιώς σε λένε, όπως κατάλαβες από τις άμεσες αντιδράσεις μελών και συντονιστών αυτού του site, η προσπάθειά σου να σπείρεις τη διχόνοια ήταν μια παταγώδης αποτυχία!
Και πώς να μην είναι, τη στιγμή που εμμέσως πλην σαφώς υποστηρίζεις ότι ένας άνθρωπος που έχει περάσει χρόνια ατελείωτα στα καταναλωτικά ηλεκτρονικά θα πρέπει (προκειμένου να είναι ηθικά σωστός), εφ' όσον έφυγε από το τελευταίο κατάστημα όπου εργαζόταν, είτε να ασχοληθεί με τρόφιμα-φάρμακα-καλλυντικά κλπ., ή να σταματήσει παντελώς να δουλεύει. Εσύ τι από τα δύο θα επέλεγες; Μήπως κανένα; Μήπως το όλο μύνημά σου διακατέχεται από φθόνο και μίσος προς το πρόσωπό του;
Λυπάμαι, αλλά κανέναν δεν ενδιαφέρει τι προηγούμενα έχεις με τον Ανδρέα. Στο παρελθόν είχα και εγώ διαφορές μαζί του και εκείνος με εμένα. Με μία ντόμπρα συζήτηση (δική του πρωτοβουλία), όλα λύθηκαν και κατά συνέπεια αποδέχτηκα και την πρότασή του να αναλάβω νέα καθήκοντα σε αυτό το site. Δηλώνω όμως ότι αποδέχτηκα την πρόταση, κυρίως γιατί ποτέ δεν μου υπέδειξε τι να γράψω ούτε στο προηγούμενο site, ούτε και στο παρόν. Μπορεί να μου ανέφερε σημεία προστριβών (καθώς είναι αδύνατο να παρακολουθώ όλα τα θέματα), αλλά ποτέ δε μου είπε τι να γράψω και ποιόν να υποστηρίξω. Αν έκρινα ότι έπρεπε να επαναφέρω κάποιον στη τάξη, το έκανα. Αν όχι, άφηνα το θέμα να εξελιχθεί χωρίς παρέμβασή μου.

Αμεροληψία και δει αντικειμενικότητα δε θα βρεις πουθενά, όσο και αν ψάξεις. Πόσες φορές αυτό που εσύ έχεις επιλέξει να αγοράσεις (αυτοκίνητο, υπολογιστή, DVD, σκάφος) είναι χειρότερο από κάτι που επέλεξε κάποιος άλλος; Σχεδόν ποτέ! Είναι στο χαρακτήρα μας να υποστηρίζουμε τις επιλογές μας, ακόμη και αν αυτές αποδειχθούν λανθασμένες (βλέπε σύγκριση Denon - Yamakawa, με τους αγοραστές του πρώτου να μη μπορούν να χωνέψουν ότι πέταξαν χρήματα στα σκουπίδια και να παλεύουν να δικαιολογήσουν την επιλογή τους).
Για το λόγο αυτό, μπορούμε μεν να διαβάζουμε όλα όσα γράφονται εδώ μέσα, αλλά μόνο μέσα από τη συμφωνία της πλειοψηφίας θα επιτρέπεται να βγάζουμε ολοκληρωμένα συμπεράσματα και όχι από το τι λέει-γράφeι ένας και μόνο άνθρωπος.
Π.χ., νομίζω ότι και εσύ ο ίδιος γνωρίζεις ότι κάθε άνθρωπος ακούει διαφορετικά από κάθε άλλον. Γι' αυτό και όλοι συνιστούν να αγοράζεις ηχεία αφού τα ακούσεις και εγκρίνεις εσύ ο ίδιος. Το ίδιο μπορεί να ισχύσει για πολλές κατηγορίες καταναλωτικών ηλεκτρονικών και φυσικά και για τους βιντεοπροβολείς. Πρέπει δηλ. να πέσουμε να κατασπαράξουμε όσους έχουν διαφορετική άποψη; Ήμαρτον. Θα συγκεντρώσουμε τις προτιμήσεις των περισσοτέρων, θα φτιάξουμε τη λίστα μας και θα βγούμε στην αγορά. Αυτός - κατ' εμέ - είναι και ο πλέον υγιής τρόπος αγοράς και θα οδηγήσει στην ιδανική επιλογή ΓΙΑ ΕΜΑΣ.
Ο Ανδρέας (και κάθε Ανδρέας) λοιπόν ας λέει-γράφει ό,τι θέλει-βλέπει. Εμείς θα τον ακολουθούμε ως πρόβατα στη σφαγή και θα αγοράζουμε ότι προτείνει, χωρίς αμφισβήτηση; Όχι, κύριοι. Η δική μας αμισβήτηση θα οδηγήσει τον υποψήφιο αγοραστή στην αντικειμενικότητα-αμεροληψία, την οποία ένα και μόνο άτομο δεν μπορεί να προσφέρει. Δόξα το Θεό υπάρχουν πολλά μέλη με γνώσεις στο παρόν site, τα οποία επηρρεάζονται μόνο από τον εαυτό τους. Ας συγκεντρώσουμε λοιπόν αυτές τις γνώσεις και κριτικές και ας κάνουμε έπειτα τις επιλογές μας.

Συμπέρασμα:
Η δική σας μοναδική αρνητική κριτική επί του χαρακτήρος και της συμπεριφοράς του κ.Ανδρέα Καφάτου δε θα πρέπει να επηρρεάσει κανέναν, καθώς εκείνη ακριβώς είναι που της λείπει η αντικειμενικότητα και αμεροληψία που τόσο διακαώς φαίνεται ότι αναζητάτε.

Καλή σας ημέρα,

Κων/νος Παπάζογλου (real name)

Reaction score
51
Ο Κώστας, με πολύ ωραίο τρόπο (και με χαμηλούς τόνους γραμμένο) με κάλυψε απόλυτα!

Είναι ώρα πιστεύω να ασχοληθούμε με κάτι πιο αξιόλογο (από την παράθεση λάσπης και ύβρεων.....)

Καλό μεσημέρι σε όλους! :wink:

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Την ωρα που καποιος εγγραφεται στο avsite υπογραφει μια δηλωση στην οποια εκτος των αλλων αναγραφεται πως τα IP ειναι φανερα.
Τα phpBB συστηματα λοιπον "προσφερουν" ενα δωρακι στους διαχειριστες διαφορων φορα για να αποφευγουν "ανωνυμους χουλιγκανισμους" παντος τυπου.
Πατωντας το μικρο κουμπακι που φερει την ενδειξη IP στα δεξια καθε δημοσιευσης, οριστε τι εβγαλε στην περιπτωση του Nick-Elll:

Code:
Χρήστες που δημοσιεύουν από αυτή την IP 
 Καραγεώργιος K [ 3 Δημοσιεύσεις ]    

nikos_elll [ 2 Δημοσιεύσεις ]    

nikos-el [ 1 Δημοσίευση ]    

nikos-ell [ 1 Δημοσίευση ]
Δεν εχετε παρα να διαβασετε τα μηνυματα καθε δημοσιευσης ενος εκ...των τεσσαρων εαυτων του ιδιου ατομου και θα καταλαβετε

Περα απο ολα αυτα ομως θα πρεπει να ενημερωσω τους νεωτερους πως ατομο με το ιδιο ψευδωνυμο μου τα "εχωνε" και αλλου παλαιοτερα.
Τοτε ομως ηταν ο Ανδρεας Κ. και η Laserland
Σημερα ειναι ο Ανδρεας Κ. και ο νεος χωρος εργασιας μου.
Κατι επανω μου δεν του καθεται καλα :wink:

Λοιπον σου δινω μια υποσχεση:Εαν βρεις εστω και μια λεξη των κειμενων μου στο avsite που να υποστηριζω τα LCD εναντι των DLP τοτε ενωπιον ολων σου δινω 1000 €.Ετσι χαρισμα σου ρε φιλε!

Αυτό είναι ντροπή « κύριε »
Το οτι εισαι χαμηλου πνευματικου επιπεδου στο εχω τονισει αρκετες φορες.
Εαν λοιπον αποδειξεις πως ειχα κανονισει να βρω αλλου δουλεια, οτι εφυγα για να σπειρω διχονοια και οχι "μαχαιρωμενος" στην πλατη,και οτι αλλη σαχλαμαρα βγαζει το ακαθαρτο μυαλο σου, αλλα 1000€.Με στοιχεια ομως οπως αυτα που εχω εγω.Οχι με λογια της Μιχαλους.Συνολο 2000€.

Παντως εαν ημουν τριτος παρατηρητης σε οσα εγραψες Κωστακη :oops: (μου ξεφυγε)θα ελεγα πως αυτον τον εβαλε ο Ανδρεας για διαφημηση.
Δες ποσα καταφερες:
Αυξηση μελων(κατα 4 τουλαχιστον)
Αυξηση θεαματικοτητας(σαν φυλη τρελαινομαστε για τετοια θεματα)
Η προσπαθεια σου να κερδισεις εντυπωσεις προς αγραν πελατειας στραφηκε εναντιον σου(κερδισες πεντε εχασες εκατο)

Αλλα κυριως τολμησες να πεις αυτο που δεν τολμουσα εγωΤον νεο χωρο εργασιας μου δηλαδη.

Σε ευχαριστω για τις πολυτιμες συνεισφορες σου εκ βαθος καρδιας :lol:
Σε παρακαλω μεινε στην παρεα μας.Αμα λαχει τσονταρω και κατι τις παραπανω :lol:

Υ.Γ.Οταν θα μαθεις να αγαπας πραγματικα αυτο που κανεις θα καταλαβεις γιατι παντα θα υπαρχουν ανθρωποι που μεταδιδουν γραπτως τα οσα λιγα ξερουν αφιλοκερδως,Εαν το δοκιμαζες και εσυ θα σε σεβοντουσαν περισσοτερο...

ΥΓ2 Στα υπολοιπα εχω καλυφθει απο τα αλλα παιδια και ιδιαιτερα απο το μηνυμα του Κωστα του Παπαζογλου.Ακομα ενα ατομο που τα εχει ακουσει "εξ αμαξης" διοτι τα παπαγαλακια εβγαλαν πως τα ειχαμε κανει πλακακια με το θεμα της φασαριας για να φυγω απο καταστημα και φορουμ.
Βρε ουστ, βρε ουστ απο εδω φαρισαιοι
Αν απασχολουσατε το μισο του μυαλου σας που δουλευει αναποδα για δημιουργικους λογους, τοτε θα μιλουσαμε για εθνος δημιουργων και οχι κουτσομποληδων... :(

Reaction score
5
Σιγά μην κάτσω τώρα εγώ να γράψω ένα κατεβατό για κάποιο πνευματικά ανάπηρο για να του εξηγήσω τα αυτονόητα.

Λοιπόν φίλε μια εικόνα είναι χίλιες λέξεις

Reaction score
0
Hold your horses guys...

Αυτα που βαρεθήκαμε στο "άλλο" :wink: αρχίσανε εδω?

Τι ζορι τραβάει ο κύριος αυτός δεν το γνωρίζω. Αν ο Ανδρεας είναι τόσο μάγκας και μας δουλέυει, εσένα τι σε νοιάζει?

Δεν ξέρω και δεν με νοιάζει τι συμβαίνει έξω απο το forum.

Θέλω την ησυχία μου....

Φιλικά,

Διονύσης Μοσχονάς

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Ρε 1 μέρα δεν ήμουν στο Internet και έχασα τέτοιο χαβαλέ;;; :cry:

Σοβαρά τώρα η απάντηση του Κώστα είναι ακριβώς η λογική αυτού του site.

Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να γράψω τίποτε άλλο. Ίσως μόνο να πω ότι κάτι δεν έχει καταλάβει καλά ο συγκεκριμένος κύριος.

Αν ήθέλε να μας πει για κάποιο καινούργιο προιόν που ίσως εμπορεύεται μπορεί να το πει εδώ:

http://www.avsite.gr/phpBB2/viewforum.php?f=21

Αν ακόμα καλύτερα είχε κάποια προσφορά να κάνει στα μέλη του avsite έχει επίσης χώρο να το κάνει εδώ:

http://www.avsite.gr/phpBB2/viewforum.php?f=18

Αυτά θα ήταν καλύτερα από τα κουτσομπολιά επιπέδου Τατιάνας.

Υ.Γ. Αντρέα κακώς είπες για το ip του συγκεκριμένου κυρίου. Φοβάμαι ότι δεν θα ξαναγράψει... :cry:

Reaction score
51
Aντρέα......πολύ μ' άρεσε το "ξεβράκωμα"

Πατωντας το μικρο κουμπακι που φερει την ενδειξη IP στα δεξια καθε δημοσιευσης, οριστε τι εβγαλε στην περιπτωση του Nick-Elll:

Κώδικας:
Χρήστες που δημοσιεύουν από αυτή την IP
Καραγεώργιος K [ 3 Δημοσιεύσεις ]

nikos_elll [ 2 Δημοσιεύσεις ]

nikos-el [ 1 Δημοσίευση ]

nikos-ell [ 1 Δημοσίευση ]

Δεν εχετε παρα να διαβασετε τα μηνυματα καθε δημοσιευσης ενος εκ...των τεσσαρων εαυτων του ιδιου ατομου και θα καταλαβετε

Περα απο ολα αυτα ομως θα πρεπει να ενημερωσω τους νεωτερους πως ατομο με το ιδιο ψευδωνυμο μου τα "εχωνε" και αλλου παλαιοτερα.
Όχι ότι το όνομα "Καραγεώργιος Κ." είναι και απαραίτητα αληθινό!

Τίποτα κρυφό υπό του ηλίου!!!!

Όποιος είναι καθαρός, δεν έχει τίποτα να φοβηθεί :wink:
Όποιος έχει χεσμένη την φωλιά του όμως.......... :evil:

Reaction score
0
Τελικά όταν μάθει κάποιος να δουλεύει τον κόσμο, δεν του φεύγει με τίποτε!

Για να καταλάβουν μερικοί εδώ μέσα τι ρόλο παίζεις και τι δούλεμα τους κάνεις θα σου απαντήσω με κάτι που ξέρουν και τα μικρά παιδιά:

Το IP είναι Dynamic που σημαίνει ότι κάθε φορά που συνδέεται κάποιος παίρνει διαφορετικό.

Αν κάποιος θέλει σταθερό IP θα πρέπει να το ζητήσει και να το πληρώσει πολύ παραπάνω.
Ένα τηλέφωνο σε κάποιον Provider θα δείξει αν έχω ή όχι δίκαιο.

Δε νομίζω δε ότι το Nikos ell διαφέρει πολύ από τα άλλα, απλά είναι ένας τρόπος για να δείξω ότι είμαι το ίδιο άτομο. Αν δε θέλεις να φτάσουμε στο nikos elllllllllllllllllllll μπορείς κάλιστα να μη διαγράφεις το όνομα.
Κάτι που έτσι και αλλιώς κάνεις σε όσα μυνήματα προλαβαίνεις και σου χαλάνε το καλό "image" (το οποίο απώλεσες εδώ και πολύ καιρό)

Το όνομά μου είναι όντως Νίκος ενώ το Καραγιώργος δεν έχει σχέση με μένα.

Προσωπικά το μεγάλο γέλιο το έκανα όταν ένας από τους συναδέλφους σου στο νέο κατάστημα άρχισε να σου τα σέρνει από τώρα. Σε ξέρουν ήδη στην πιάτσα φιλαράκο τι ρόλο παίζεις. Αλλά δε ξέρεις που πας :D

Πόσο μάλλον που με τους περισότερους πελάτες έχεις ήδη πλακωθεί όπως έμαθα.

Όσοι σου κάνουν πλάτες και στα ακουμπάνε είναι οι καλύτεροι του κόσμου.
Μία φορά να νη σου κάνουν το χατίρι, τους γείωσες. Τέτοιος είσαι φίλε. Το απέδειξες περίτρανα αλλού.

Και αν νομίζεις ότι είσαι σπουδαίος βγές με το ονοματεπώνυμό σου και γράψε για να δούμε τη συνέχεια διαφορετικά. Τότε θα σταματήσω και εγώ τα Nikos Ellllllllll. Άντε, και θα δείς πόσοι σου την έχουνε στημένη.

Για όσους δεν το ξέρουν, το site δεν τόλμησες να το ανοίξεις στο όνομά σου. Είναι τυχαίο;

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
1.Υπαρχουν σταθερα ΙΡ απο μεγαλους δημοσιους οργανισμους(π.χ. ΟΤΕ) :wink:
2. Με τους συναδελφους μου τα παω μια χαρα.Με τον εναν ειμαι φιλος χρονια και με τον αλλον υπαρχει ηδη αμοιβαιος αλληλοσεβασμος.Για ρωτα τωρα τους δικους σου συνεργατες την γνωμη τους για εσενα...
3.Με πελατες δεν πλακωνομαι.Εχω γαιδουρινη υπομονη και το αποδεικνυει πως συνομιλω ακομα μαζι σου.
4.Το ονομα σου ΔΕΝ ειναι ουτε Νικος , ουτε Ελ, ουτε Καραγεωργος.
Εργαζεσαι σε καταστημα a/v του κεντρου και εισαι απεγνωσμενος
5.Καλα τωρα, το αν το site το εχω ανοιξει στο ονομα μου η οχι μπορει να το βρει και ο πλεον αδαης. :lol:
6.Τα παρατσουκλια σου δεν ειναι σβησμενα.Ειναι ολα ενεργα και απορω γιατι αλλαζεις ονομα καθε φορα.

Υ.Γ.Παραμενεις ηλιθιος.
Καθε φορα που σου γραφω κατι σου πεταω δολωματα και τσιμπας μεγαλοπρεπως σαν χανος :lol: :lol: :lol:
ΥΓ2 Με οσα κανεις με κανεις ακομα πιο δυνατο
ΥΓ3 Ευχαριστω και παλι καλε μου φιλε για οσα καλα προσφερεις στην κοινοτητα του avsite :lol:

Reaction score
1
Το πρώτο πράγμα που δεν έχω καταλάβει είναι γιατί δεν λες στο αφεντικό σου να σου κάνει και εσένα ένα forum για το μαγαζί σας και το σχήμα σας;;; :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:

Το δεύτερο πράγμα που δεν έχω καταλάβει είναι γιατί σε ενοχλεί αυτό που κάνει ο Αντρέας;;; :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: Είναι όλοι ελεύθεροι να επιλέξουν αυτό που θέλουν σύμφωνα με τα αισθητήρια όργανα τους.

Το τρίτο πράγμα που δεν έχω καταλάβει είναι γιατί δεν έχεις γράψει ακόμα με το πραγματικό σου όνομα, αφού λίγο έως πολύ, όλοι σε έχουν ψηλοκαταλάβει;;; :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:

Reaction score
1
Για την δεύτερη απορία μου, θα σου πω πως όλοι μας μπορούμε να δούμε μια εικόνα και να κρίνουμε αν μας κάνει ή όχι, άσχετα από το αν ο Αντρέας μας λέει το ένα ή το άλλο.

Κατά την γνώμη μου, όλα τα μηχανήματα είναι καλά, εκεί όμως που επεμβαίνει (και πρέπει να επεμβαίνει) ο Αντρέας και ο κάθε Αντρέας είναι όταν ο χώρος, ο φωτισμός του χώρου, η απόσταση προβολής και τα λοιπά συνωδά του συστήματος έχουν κάποιες ιδιαιτερότητες που δύσκολα “τιθασεύονται”.

Έτσι λοιπόν, με την συμβουλή ενός installer σαν του Αντρέα, θα μπορέσει ο οποιοσδήποτε να πετύχει το σωστό matchάρισμα κάποιων συσκευών, κινούμενος πάντοτε με γνώμονα την ικανοποίηση των αισθητήριων οργάνων του.

Κάτι τέτοιο προσπαθείς να κάνεις και εσύ από το μαγαζί σου. Η διαφορά σας όμως είναι ότι εσείς δεν έχετε forum. Ο Αντρέας όμως που έχει forum, αλλά και την τρέλα να περάσει τις γνώσεις του και τις εμπειρίες του στον κόσμο, επιλέγει αυτή την οδό, που κατά την γνώμη μου είναι καθ’ όλα σωστή.

Εμένα προσωπικά, η συμμετοχή μου σε ένα forum, συνοδεύεται πάντοτε με την συγκομιδή γνώσεων και εμπειριών. Όμως αυτές οι γνώσεις, ποτέ δεν με ωθήσει εξαναγκαστικά σε μια αγοραστική επιλογή. Εν αντιθέσει, με έχουν εφοδιάσει με πληροφορίες που μου είναι πάντα χρήσιμες στο να προβώ στην τελική μου επιλογή, που τελικά θα κριθεί από τα αισθητήρια όργανα μου.

Ααα και κάτι τελευταίο …η Ηχοέκφραση εμπορεύεται τα πάντα. DLP, LCD, CRT, Χο Τσι Μινγ, GTi, FSI, ESP, MTV, You And Me, κλπ. κλπ.
Επομένως δεν βλέπω να στέκει το όλο επιχείρημα σου.

Reaction score
0
Δεν ξέρω τι ζόρι τραβάτε με κατάστημα του κέντρου , OTE –ΔΕΗ – ΕΥΔΑΠ- ΣΔΟΕ κτλ και ούτε με ενδιαφέρει. Δεν έχω σχέση με το χώρο και ούτε πρόκειται να αποκτήσω.

Απλά απορώ με το θράσος ορισμένων που ενώ μέχρι τώρα μας είχαν ζαλίσει ότι αυτό το site θα είναι τελείως ανεξάρτητο (σε αντίθεση με κάποιο άλλο ) και έχει ως στόχο την πληροφόρηση και μόνο (σε αντίθεση με κάποιο άλλο)…… , τώρα προκύπτει ότι χρηματοδοτείται από συγκεκριμένο κατάστημα στο οποίο δουλεύει ο ιδιοκτήτης του.

Να χαρώ εγώ ανεξαρτησία.

Φίλε Αντρέα, πίστεψέ με δεν είμαι αυτός που νομίζεις (είμαστε πολλοί, εγώ ξέρεις καλά ποιος είμαι) και σου υπόσχομαι, ότι μας έταξες για μετά από 6 μήνες να σου το κάνουμε.

Απλά γιατί σιχαινόμαστε τα φίδια.

Το να γράφεις δε με 10 διαφορετικά ονόματα για να δείξεις ότι είστε πολλοί, ιδιοκτήτης είσαι , ότι θέλεις κάνεις. Αλλά μάλλον θα μείνεις .....

Reaction score
2
Κύριε Nick..., θα χαιρόμουν πραγματικά αν σεβόσασταν τουλάχιστον τα υπόλοιπα μέλη (καθώς φαίνεται ότι δε σέβεστε καθόλου τον άνθρωπο στον οποίο επιτίθεστε), που ουδεμία όρεξη έχουν να παρακολουθήσουν την αντιδικία σας και σταματούσατε εδώ. Άλλωστε, υπάρχουν και τα προσωπικά μηνύματα, όπου μπορείτε να γράψετε ό,τι επιθυμείτε και με όποιο τρόπο εσείς θέλετε. Το να μας υποβαλετε όλους σε αυτή τη διαδικασία, δείχνει κυρίως ότι στόχος σας δεν είναι τελικά ο ίδιος ο κ.Καφάτος, αλλά αυτό το forum (άλλωστε αυτό γίνεται φανερό και από το τελευταίο σας μήνυμα). Κατά συνέπεια, το μόνο που επιτυγχάνετε με τις συνεχιζόμενες επιθέσεις σας είναι να δημιουργείτε ολοένα και περισσότερες αντιπάθειες από μέλη στα οποία το site αυτό προσφέρει έργο και γνώσεις. Έτσι, οι προσπάθειές σας έχουν μάλλον αντίθετο από το επιθυμητό αποτέλεσμα αφού καταφέρνετε να μας συρρικνώσετε όλους εναντίον σας.

Θα χαιρόμουν επίσης αν μας κάνατε γνωστό το πραγματικό σας όνομα, καθώς και την επαγγελματική σας ιδιότητα. Δε νομίζω ότι θα σας θίξει κάτι τέτοιο. Απεναντίας, θα κερδίσετε, αφού οι περισσότεροι έχουν ενοχληθεί από το "κρυφτούλι" που παίζετε. Οι όροι πρέπει να είναι κοινοί για όλους, δε νομίζετε;

Αν ο κύριος Nick αποφασίσει να ακολουθήσει τα ανωτέρω, θα έλεγα πως θα έχει κερδίσει και την όποια συνέχεια μπορεί να έχει το θέμα που ξεκίνησε. Αν όχι, θα παρακαλούσα τα υπόλοιπα μέλη και τον κ.Καφάτο να σταματήσουν εδώ και να μην απαντήσουν σε όποια άλλη μελλοντική "επίθεση".

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΠΑΘΕΙΟ ΑΛΛΑ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ FORUM ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΑΥΤΟ ΤΟ THREAD ΘΑ ΚΛΕΙΔΩΝΕ !!! :x :x :x

ΤΕΛΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ

Status
Not open for further replies.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.302
Members
38.679
Νεότερο μέλος
knazito