ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ

Status
Not open for further replies.
Reaction score
2
Εννοείτε ότι είμαστε πολύ δημοκρατικοί;
Μπορεί. Αν κάνουμε λάθος, θα αποδειχθεί σύντομα και τότε θα λάβουμε πιο δραστικά μέτρα.

Για την ώρα, το μπαλάκι είναι στην άλλη πλευρά.

Reaction score
0
Συγνώμη κύριοι που συνεχίζω εδώ με άλλο username αλλά αν μπορεί κάποιος ας μου εξηγήσει τι έφταιξα και με διαγράψατε. :?:

Τι σχέση έχω εγώ με τα παραπάνω μυνήματα;

Αν φταίει η αναφορά ονομάτων καταστημάτων σε απάντηση ανάλογων ερωτημάτων, τότε συγνώμη αλλά κάπου είστε λάθος.
Πείτε μου εσείς πως θα απαντούσατε στις ερωτήσεις. Με κάπου ,κάπως , περίπου τόσο αγοράσαμε το Star Wars ή έτυχε να δούμε ένα προβολέα;

Αν είναι να μιλάμε γενικόλογα, τότε αντίο σας. Δε θα μάθω εδώ τίποτε παραπάνω από ότι αν ανοίξω ένα περιοδικό.

Καραγεώργιος Κ

email: [email protected]

Reaction score
54
Ρε παιδιά, είναι που είναι άσχετο το topic με την κατηγορία, γιατί δεν κάνετε ένα move το topic σε κάποια σχετική κατηγορία; Σε κάτι σχετικό όπως "Εχω απωθημενα με τον Ανδρέα". Να μπορεί ο καθένας να βγάζει το άχτι του εκεί.

Reaction score
0
Συμφωνώ με όλα τα παραπάνω που είπώθηκαν απο όλους, και θέλω να προσθέσω κάτι που δεν ανέφερε κανείς.

Επίτηδες ΔΕΝ θα πλέξω το εγκώμιο του Ανδρέα, επειδή πιστέυω ότι δεν χρειάζεται κάτι τέτοιο για την αντίκρουση των επιχειρημάτων του El Paso-Ell Venizelos klp...

Φίλε Elll Alamein, ξεχνάς κάτι βασικό. Εδω μέσα είναι FORUM!!! Δεν ξέρω αν μπαίνεις σε άλλα foroum, αλλά όπως ίσως ξέρεις είναι ένα ΠΕΔΙΟ ΣΥΖΗΤΗΣΕΩΝ. Όταν μπαίνεις εδώ, δεν γράφει πουθενά "Είμαστε η ΗΧΟΕΚΦΡΑΣΗ στείλτε μας τις απορίες σας να σας τις λύσουμε". Όταν κάποιος υποβάλει μια ερώτηση, θα πάρει πολλές απαντήσεις απο διάφορα άτομα που απλά τυγχάνει να έχουν το ίδιο μεράκι, και κάποιες γνώσεις που έχουν αποκτήσει με την ενασχόλησή τους με το αντικείμενο. Σε κάποια thread ο Ανδρεάς απαντάει σε κάποια όχι. Προφανώς είναι δική του επιλογή.

Δευτερον, ποιος σου είπε εσένα ότι εδω μέσα η γνώμη του Ανδρέα μετράει περισσότερο απο των υπολοίπων;; Όλοι παραδεχόμαστε την μεγάλη εμπειρία του και τις γνώσεις του, και με χαρά δεχόμαστε τις συμβουλές του, πάντα βέβαια με κριτικό μάτι. Το κάθε thread πολλές φορές γίνεται διαξιφισμός ανάμεσα στις απαντήσεις των μελών. Δεν έχουν όλοι την ίδια άποψη γύρω απο ένα θέμα. Είδες εδω μέσα κάποιον να αγόρασε κάτι ή να άλλαξε γνώμη για κάτι επειδή του είπε κάτι ο Ανδρέας;;;

Τρίτον. Νομίζεις ότι αν κάποια στιγμή ο Ανδρέας έλεγε μια μαμακία ή έπερνε προκλητικά το μέρος κάποιας τεχνολογίας ή προϊόντος για προσωπικό όφελος ή όφελος της Ηχοέκφρασης, δεν θα του την λέγαμε στεγνά οι υπόλοιποι;; Εγώ πάντως δεν θα είχα λόγο να κωλώσω να αμφισβητίσω τα λεγόμενά του, ακόμα και να διαπληκτιστώ μαζί του αν πίστευα ότι δεν έχει δίκιο σε κάτι, και ότι παραβαίνει τους ηθικούς κανόνες του φόρουμ.

Για να κλείσω, θα πω ότι παρατήρησα ότι το forum δεν έχει διαφημίσεις (προς το παρόν τουλάχιστον). Κάποιος δεν πρέπει να πληρώνει το hosting και την συντήρησή του; Δεν είναι υποχρεωμένος ο Ανδρέας να το κάνει. Μπορεί να βρήκε σπόνσορα το αφεντικό του. Μαγκιά του.

Y.Γ. Τι μανία έχετε όλοι με τα υστερόγραφα;; :p

Reaction score
51
Dear Cristos, is it better using the english language?

P.S. :lol: P.S. :lol: P.S. :lol: P.S. :lol: P.S. :lol: P.S. :lol: P.S. :lol: P.S. :lol: P.S. :lol: P.S. :lol: P.S. :lol: P.S. :lol: P.S. :lol: P.S. :lol: P.S. :lol: P.S. :lol: P.S. :lol: P.S. :lol: P.S. :lol: P.S. :lol: P.S. :lol: P.S. :lol: P.S. :lol: P.S. :lol: P.S. :lol: P.S. :lol: P.S. :lol: P.S. :lol: P.S. :lol: P.S. :lol: P.S. :lol: P.S. :lol: P.S. :lol: P.S. :lol: P.S. :lol: P.S. :lol: P.S. :lol: P.S. :lol: P.S. :lol: P.S. :lol: P.S. :lol: P.S. :lol: P.S. :lol: P.S. :lol: P.S. :lol: P.S. :lol: P.S. :lol: P.S. :lol: ......................................................

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Δεν εχω κανενα σκοπο να συμμετεχω σε αντιπαραθεσεις μεταξυ καταστηματων και αυτος αλλωστε δεν ειναι ο σκοπος του avsite.
Ακολουθω την υποδειξη του κ.Παπαζογλου και σταματω εδω.
Οποιος θελει μπορει να πιστεψει οτι θελει.
Ας μην θεωρηθει ομως η μη απαντηση ως υπεκφυγη :(

Status
Not open for further replies.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.316
Members
38.681
Νεότερο μέλος
Andrewk