ΑΠΟΡΙΑ ΓΙΑ ΚΑΛΩΔΙΑ

Reaction score
4
ΔΕΔΟΜΕΝΑ¨...χαμηλοταβανο εξοχικο,στο οποιο η αποσταση ταβανιου απο την κασα της μπαλκονοπορτας απεχει μονο 5-6 εκατοστα και που στο κενο αυτο τρεχει καναλι μικρουλι ,στο οποιο ειναι περασμενα καλωδια ηχειων μικρου (ολα σε ενα) συστηματος(τα πολυ λεπτα)
ΠΡΟΒΛΗΜΑ....εγινε αναβαθμιση του συστηματος και πλεον πρεπει να περασουν καλωδια καλυτερων ηχειων(HECO).Το καναλι μπορει να μεγαλωσει,αλλα οχι σημαντικα....
ΑΠΟΡΙΑ.....τι καλωδια αγοραζω,στην απλη-απλουστατη κατηγορια τιμης,που να σταθουν αξιοπρεπως αλλα και να μην ειναι θεοχοντρα ωστε να χωρεσουν στο νεο, κατα τι μεγαλυτερο απο το προηγουμενο καναλι.Αν εχετε να υποδειξετε και μαγαζι,εστω και με πμ θα το εκτιμουσα καθοτι εδω στην επαρχια ολα λειτουργουν με παραγγελλια απο Αθηνα και τηλεφωνικως..
Ευχαριστω οσους ασχοληθουν να μου απαντησουν εκ των προτερων.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
Απάντηση: ΑΠΟΡΙΑ ΓΙΑ ΚΑΛΩΔΙΑ

βαθος τσεπης?

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
εχει και αλλες σχολες αλλα ειναι σκορπιες γιαυτο δεν το πολυκαταλαβαινουμε

Reaction score
4
.....Μηκος αποστασης μπροστινων ηχειων απο ενισχυτη γυρω στα 5 μετρα....ευαισθησια 91db.....βαθος τσεπης ...ρηχο....το συστημα παιδια δεν ειναι κατι το φοβερο,απλα μια αναβαθμιση απο το ολα σε ενα που εχω τωρα σε pionner916 και heco victas 500,200,με τα αντιστοιχα κεντρικο και sub καθως και το 696 ποθ αγορασα απο συμφορουμιτη εδω....

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
its all about money ποσα δινεις για το μετρο? γυρω στα 2-3 ευρο πας για supra η ultralink

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895

Η Heco δίνει 4-8Ω στα Victas 500.
Με οποιοδήποτε χάλκινο καλώδιο, oxygen-free, πάχους 16AWG και πάνω (π.χ. 14, 12 AWG αρκεί να χωράει στο κανάλι), θα είσαι ΟΚ στα 5 μέτρα.
Ό,τι βρεις με τα παραπάνω ή καλύτερα spec εντός του budget σου, κάνει.

Εφόσον θα είναι μέσα σε κανάλι σίγουρα δε θες κάτι με πολύ χοντρή μόνωση για να χωράει και επίσης δε σε νοιάζει και η εμφάνιση οπότε δε βρίσκω λόγο να πας σε "επώνυμο".

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
λεγοντας ofc αν ειμαστε πιο συγκεκριμενοι ,αναφερουμε Ν οποτε ποσα Ν 3,4,5,6,7,8 οσο πιο πολλα τοσο πιο καλο αλλα δυστυχως πιο ακριβο τα Ν κανουν τη διαφορα

Reaction score
4
παιδια ευχαριστω.....τωρα που μου ειπατε τα απαιτουμενα δεν μου στελνει καποιος αν εχει την καλωσυνη και με πμ αν δεν μπορει εδω 1-2 διευθυνσεις η ακομα καλυτερα και τηλεφωνα να τα παραγγειλω τηλεφωνικα...καταραμενη επαρχιααααα...............παρακαλω καποιον απο τους προλαλησαντες να μπει στο κοπο να μου πει και θα τον ευχαριστω πολυ-πολυ....

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.105
Τί επαρχία και πρωτεύουσα σε παιδάκι μ'. Γιατί αγχώνεσαι; Πήγαινε σε ένα ηλεκτρονικάδικο της πόλης σου, ή εν πάση περιπτώσει κάπου εκεί κοντά, και πάρε κάπως χοντρό καλώδιο ηχείων. Δεν υπάρχει λόγος να μπλέξεις με την Αθήνα, σιγά τώρα...

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

η αλλιως παρε απο το χρωματοπωλειο 30 μετρα συρμα απλωματος οπως μου προτεινε καποιος σοβαρος ιδιοκτητης καταστηματος παρουσια υπεργνωστου modarator και κανε τη δουλεια σου ,και ααμ το βαρεθεις απλωνεις μπουγαδα
τοσο απλα

Κώστας Φ.

Reaction score
895

Φίλε argi, δεν υπάρχει λόγος να τα ισοπεδώνουμε όλα. Στη ζωή δεν υπάρχουν μόνο τα άκρα.

Έκανες την πρότασή σου για Supra ή Ultralink, έκαναν και οι υπόλοιποι τις δικές τους - ο καθένας με βάση τα δικά του κριτήρια φυσικά.
Ας αφήσουμε τον φίλο kosedyt να αποφασίσει όπως αυτός κρίνει.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
u do not copy μαλλον δεν καταλαβαινεις τι λεω η κανεις οτι δεν καταλαβαινεις ειπα τι μου προτεινε καποιος μαγαζατορας τις γιορτες παρουσια moderator με ονομα που θυμιζει γλυκο ΑΛΛΟΣ τα ισοπεδωσε οχι εγω.
Ντρουλι ντοχε που ειχες χαθει τοσο καιρο ειχες χασει το φρεον σου και δεν ροπιαζες το συμπιεστακι σου η σου ειχαν μπουκωσει τα φιλτρα οτι θες ξερεις μην ντρεπεσαι την αλλη φορα θα σου βαλω και νιτρομπουκαλα μαζι με το φρεον σου .
φιλικα η μαστοραντζα σου

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
σου χω και αυξητικο οκτανιων της NOS καλοκαιρι ερχεται μην μας παθεις καμμια ........ και δεν ειμαστε για εξοδα μες την ζεστη

Κώστας Φ.

Reaction score
895
Απάντηση: Re: ΑΠΟΡΙΑ ΓΙΑ ΚΑΛΩΔΙΑ

u do not copy μαλλον δεν καταλαβαινεις τι λεω η κανεις οτι δεν καταλαβαινεις ειπα τι μου προτεινε καποιος μαγαζατορας τις γιορτες παρουσια moderator με ονομα που θυμιζει γλυκο ΑΛΛΟΣ τα ισοπεδωσε οχι εγω.
Μια χαρά κατάλαβα αλλά δεν έδωσα συνέχεια διότι δεν έχει την παραμικρή σχέση με το θέμα που άνοιξε ο φίλος kosedyt.
O άνθρωπος άνοιξε το thread για να λύσει μία απορία του, όχι για να γράψουμε σε πιο μαγαζί πήγαμε και τι μας είπε ο μαγαζάτορας. Aν εμείς έχουμε λόξα να συζητάμε για καλώδια και να λέμε τα ίδια και τα ίδια κάθε 2 μέρες, δε μας φταίνε σε τίποτα οι υπόλοιποι.

Αν θες να συζητήσουμε την εμπειρία σου αυτή άνοιξε άλλο thread ή κάνε post σε ένα απο τα ήδη υπάρχοντα για τη σημασία των καλωδίων (υπάρχουν αρκετά και στη hi-end και στην audio).

Ελπίζω τα επόμενα μηνύματα να είναι επί του αρχικού θέματος.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.993
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas