ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743
Απάντηση: ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ

επισης μια παρενθεση. Θα ηθελα να ρωτησω τον φιλο Pleo για το Sensys 1 το οποιο βρηκα μτχ και σκεφτομαι να αντικαταστησω τα 9.1 που εχω στο γραφειο. Ειναι καλυτερο το Sensys? Τονικα πως ειναι σε σχεση με το 9.1; Πιο λαμπρο; Συγγνωμη, δεν θα παρεκλινω περαιτερω απο το θεμα.

Reaction score
6
Καταργημένο βέβαια το μοντέλο αλλά πολύ καλό.

9.1 εννοείς το wharfedale υποθέτω.

Να στο πω "διπλωματικά" :138:

Αυτό το σετ:
Wharfedale
Heco
Magnat

Παίζει αλλού από αυτό το σετ:
Tannoy
KEF
B&W

:616:

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743
Απάντηση: Re: Απάντηση: ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ

Εγώ ψήνομαι πάντως για μια δοκιμή. Έχω και ένα ζευγάρι εδώ... :126:

Εννοεις με τον Audiolab? Δεν ξερω αν μπορω να τον δανειστω απ το φιλο γιατι υπαρχει wife factor...

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743
Απάντηση: Re: ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ

Καταργημένο βέβαια το μοντέλο αλλά πολύ καλό.

9.1 εννοείς το wharfedale υποθέτω.

Να στο πω "διπλωματικά" :138:

Αυτό το σετ:
Wharfedale
Heco
Magnat

Παίζει αλλού από αυτό το σετ:
Tannoy
KEF
B&W

:616:
Μαλλον δεν κανω για διπλωματικο σωμα:135:
σετ? να καταλαβω κατι αντιστοιχιζοντας 1 προς 1 τις 2 αυτες τριαδες; Αν δεν σου κανει κοπο στειλε ενα pm γιατι δεν κανω compile...:140:

Reaction score
6
Απλά εννοούσα (χωρίς να αποκλείονται τα κελεπούρια βέβαια) ότι τα μεν είναι σε άλλο επίπεδο από τα δε. Τίποτε παραπάνω.

Σκεφτόμουνα αν ήθελε κάποιος να τα ακούσει και να τα μετρήσει και να γράψει δυο λόγια. Τα ηχεία πάντως είναι εδώ. :144:

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

Ευχαριστω. Αμα σου πω οτι τα sensys που σου λεω ειναι 3ετιας, σε ενα σαλονι κ δεν εχουν παιξει σχεδον καθολου, κ μου τα δινει 180Ε, μαλλον θα φανω τρελος που το συζηταμε και δεν τα χω παρει ηδη..

Reaction score
6
Re: Απάντηση: ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ

Ευχαριστω. Αμα σου πω οτι τα sensys που σου λεω ειναι 3ετιας, σε ενα σαλονι κ δεν εχουν παιξει σχεδον καθολου, κ μου τα δινει 180Ε, μαλλον θα φανω τρελος που το συζηταμε και δεν τα χω παρει ηδη..
Προσοχή μόνο στο S.Tweeter. Δεν συμπαθούν τα μικρά διαβολικά δαχτυλάκια από παιδιά... :116:

Reaction score
11
Απάντηση: Re: Απάντηση: ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ

Προσοχή μόνο στο S.Tweeter. Δεν συμπαθούν τα μικρά διαβολικά δαχτυλάκια από παιδιά... :116:
Δεν έχει προστατευτική "σίτα;".

:111:

Reaction score
11
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ

Το Sensys1 δεν είχε. Το DC1 με το εκτός καμπίνας s.tweeter είχε.
Λίγο off topic, ζητάω συγνώμη, μήπως και ξέρεις κάτι που το ψάχνω χρόνια, (δεκαετίες), αλλά κανείς δεν απαντάει: oι μετρήσεις του κατασκευαστή γίνονται χωρίς την σίτα, όταν αυτή υπάρχει, και μετά μπαίνει και η σίτα και ότι κάτσει, η γίνονται με την σίτα στην θέση της;

Reaction score
6
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ

Λίγο off topic, ζητάω συγνώμη, μήπως και ξέρεις κάτι που το ψάχνω χρόνια, (δεκαετίες), αλλά κανείς δεν απαντάει: oι μετρήσεις του κατασκευαστή γίνονται χωρίς την σίτα, όταν αυτή υπάρχει, και μετά μπαίνει και η σίτα και ότι κάτσει, η γίνονται με την σίτα στην θέση της;

Δεν το γνωρίζω καθόλου. Η σίτα είναι προστατευτική. Από ένα σημείο και μετά το Sensys DC1 ερχόταν με τη σίτα που δεν μπορούσες να την αφαιρέσεις, όπως πιο παλιά που ήταν μαγνητική. Το Sensys1 όπως είπα πριν δεν είχε σίτα.
Επίσης (δεν ξέρω αν βοηθάει αυτό που θα πω) στο Sensys 1 το tweeter ένα. Στο DC1 το εκτός καμπίνας tweeter ήταν το δεύτερο (το άλλο πίσω από το waveguide στο ομοκεντρικό) το οποίο δεύτερο αναλάμβανε από τα 16KHz και πάνω.

Reaction score
0

Ε ναι λοιπον το αποφασισα (ολεεεε) θα παρω τον yamaha rx-797 για να ησυχασω.
Πολυ καλος και ο audiolab αλλα τελικα θα παω με την δυναμη. Εξαλου και τα ακουσματα μου το επιτρεπουν.
Ξερεται ζουζουνια και τετοια:105:
Ευχαριστω για τις αποψεις-προτασεις σας

Reaction score
0

Η μηπως να ξαναδω και τους denon dra-700ae και harman kardon hk3490.
Tuff call ρε μαγκες:609:

Reaction score
6
Re: Απάντηση: ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ

Η μηπως να ξαναδω και τους denon dra-700ae και harman kardon hk3490.
Tuff call ρε μαγκες:609:
Απ' ότι βλέπω σου αρέσουν τα watt. Είμαι της άποψης πως όταν σου αρέσει κάτι πολύ you go for it.
Κυρίως γιατί είναι κάτι που επέλεξες εσύ και είναι σίγουρο ότι αν και εφ' όσον αποδειχτεί λάθος (που δεν πρόκειται) δεν θα σε τρώει το "αν έκανα εκείνο και όχι το άλλο, μήπως να ήθελα παραπάνω δύναμη κλπ".

Οπότε καλορίζικος ο ΗΚ3490! :105:

Reaction score
0

Οπότε καλορίζικος ο ΗΚ3490!
Και εγω εκει με βλεπω μαλλον αλλα εμεινε ενα τελευταιο να κανω.
Γνωριζει μηπως κανεις που μπορω να ακουσω και τους 2 ενισχυτες?
Ισως στο media markt? Α η μηπως ο Νακας?
Ε... Θεσσαλονικη μερια για να μην μπερδευτουμε.

Reaction score
0

Οχι οτι βιαζομαι αλλα να μολις ειδα οτι και τα ηχεια σημερα η πιο σωστα χτες το απογευμα ξεκινησαν για εδω:602:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.752
Members
38.490
Νεότερο μέλος
c01l