ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ HIGH DEFINITION ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ

Reaction score
6
Με μεγάλη χαρά σας ανακοινώνω πως το πρόβλημα με την απουσια των ελληνικών υποτιτλων σε HDDVD και Bluray λύθηκε.
Το δρομο για την επίλυση αυτου το προβλήματος έδειξε η Odeon .
Μια ελληνική εταιρεία διανομής που πραγματικά με εξέπληξε με το τροπο που βρήκε να δωσει τελος στον διακαεί πόθο χιλιάδων ελλήνων καταναλωτών που διψούν για υψηλή ανάλυση.

Ποιος είναι ο τρόπος αυτος;
Η τυπογράφηση πρόσθετου εξωφύλλου.
Τι θελω να πω;
Τα πραγματα είναι απλα.
Παραγγέλνουμε μερικες εκατοντάδες εξώφυλλα και ζηταμε σε αυτά να τυπωθεί στα τεχνικα χαρακτηριστικά η ένδειξη πως στον τιτλο περιέχονται ελληνικοί υπότιτλοι.
Το γεγονος ότι στην πραγματικότητα δεν θα περιέχονται, είναι λεπτομέρεια άνευ σημασίας.
Το σημαντικό είναι να πωληθεί το προιον και ο καταναλωτής να νιώσει ευχαριστημένος για την επιλογη του ( εστω για μερικά λεπτα εως ότου βαλει το προϊόν που αγορασε στο player και ανακαλύψει ποσο μακάκας είναι).
Η πρεμιέρα αυτό το μεγαλοφυούς σχεδιου επίλυσης της απουσίας των ελληνικών υποτιτλων σε δίσκους υψηλής ανάλυσης , εγινε με το πολύ-αναμενόμενο στην ελληνικη αγορα Transformers, και όπως δείχνουν τα πρωτα στοιχεία φαίνεται να πιάνει ως ιδεα καθως ηδη οι πρώτοι πελατες ενιωσαν αυτό το ευχάριστο συναίσθημα ικανοποίησης και σοβαρής αντιμετώπισης ( επιτέλους ) προς τον έλληνα καταναλωτή.

Αν λοιπον βρεθείτε και εσεις σε καποιο κατάστημα όπως το fnac , το Media markt ( η οποιοδήποτε άλλο ) και βρεθείτε στην ευχάριστη θεση να βρειτε κάποιον τιτλο όπως το Transformers να αναγράφει στο εξώφυλλο του πως συμπεριλαμβάνονται ελληνικοί υποτιτλοι , αγοράστε το άφοβα..
Και όχι μια μονο μια φορα , αλλα τρεις καθως ως γνωστόν

Τρεις μακακίες ισούνται με μια φουστιά.

Have a nice day.

Reaction score
6
Απάντηση: Re: ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ HIGH DEFINITION ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ

Αν εχει γινει τετοιο πραγμα, ειναι να τους παρεις με τις ντοματες!
Δεν νομίζω πως χρειάζεται να σκαναρω το εξώφυλλο για να αποδείξω τα γραφωμενα μου

Reaction score
7
Απάντηση: ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ HIGH DEFINITION ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ

Επιτέλους, δικαίωση!

Reaction score
0
δηλαδη το περιβοητο transformers που το διαφημιζει ακομα και στην τηλεοραση! δεν εχει ελληνικους υποτιτλους? ο πιτσιρικας που ακουει τις μαλ@#$%$@#%ιες της διαφημησης "Αποκτησε το πρωτος και απολαυσε το!" θεωρειται δεδομενο οτι θα ξερει και αγγλικα? Εχουμε προχωρησει πολυ σα χωρα....:D

Reaction score
0

Κάτι ξέρω που αγοράζω από το εξωτερικό........για το ίδιο δισκάκι εγώ πλήρωσα 18Ε.......:prof: :happy_4:

Reaction score
7

Της Τοπικής Αυτοϊκανοποίησης θα έλεγα...

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.667

Το πόσο θυμωμένος είμαι απ΄αυτή την π@υστιά της εταιρίας, δεν λέγεται.
Αισθάνομαι μ@λάκας με περικεφαλαία.
Το αγόρασα από Αmazon και το ξαναπήρα από δω για τους ελληνικούς υπότιτλους.
Μήπως σηκώνει μήνυση για εξαπάτηση καταναλωτή;
Τσάμπα τα 30 ευρώ.

Εσείς εκεί στην ODEON τι κάνετε; Έχω να σας πω ότι είστε καραγκιόζηδες.
Πάρτε την μ@λ@κες. )( )( )(

Reaction score
5
Η καραγκιοζιά σε όλο της το μεγαλείο. Και σκεφτόμουνα να το τσιμπήσω τώρα στις γιορτές μιας και βγήκε με αγγλικούς υπότιτλους...

Μήπως να ενημερώναμε την εταιρία γι'αυτό εδώ το thread μπας και δούν πόσο ρεζίλι γίνοντε στα μάτια όλων των χρηστών που διαβάζουν αυτό το θέμα;;;

Να δούνε ότι η ξεφτίλα τους αναγνωρίστηκε δηλαδή. Μην ανησυχούν οι άνθρωποι...

Reaction score
19
Μήπως να ενημερώναμε την εταιρία γι'αυτό εδώ το thread μπας και δούν πόσο ρεζίλι γίνοντε στα μάτια όλων των χρηστών που διαβάζουν αυτό το θέμα;;;
Εγώ ένα mail με το λινκ τους το' στειλα...

Reaction score
5
Και μετά σου λένε... γιατί το γυρίζουμε στα "αντίγραφα ασφαλείας"...

Γιατί γαμώ τον μπελά μου, μπορώ να δω Transformers με ελληνικούς υπότιτλους σε αντιγραφο ασφαλειας. Αυτοί δεν μου λένε ψέματα τουλάχιστον...

Reaction score
62
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ - ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ.
Πρέπει κάποιος να τους στείλε mail διαμαρτυρίας. Το αναλαμβάνω εγώ αλλά τώρα έχω τα νεύρα μου και θα τους αμολήσω κανα Γ....Σ...ίδι :mad_2: :mad_2: :mad_2:

Reaction score
7.089
Το υπουργειο εμποριου ή καποια οργανωση προστασιας καταναλωτη δεν θα μπορουσε να κανει κατι?

Reaction score
62
Το υπουργειο εμποριου ή καποια οργανωση προστασιας καταναλωτη δεν θα μπορουσε να κανει κατι?
Το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις?? Σιγά μην ασχοληθούν με μία χούφτα "μυστήριους" που ασχολούνται με το αν έχει Ελληνικά κάποιο έιτς ντι ντι βι ντι (τί είναι αυτό????) και κάποιο μπλου ρέι (Ποιοοοοοοοο????)

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.881
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis