ΑΠΟ DVI ΣΕ VGA?ΓΙΝΕΤΑΙ?

TED

Reaction score
1
Καλημερα σε ολους και χρονια πολλα.Εχω για player το 1910 της denon που εχει εξοδο dvi.Ο προβολεας μου δεν την υποστηριζει και ετσι παιζω με component.Καποιος γνωστος μου επιμενει οτι υπαρχει καλωδιο dvi-vga kαι θα εχω καλυτερα αποτελεσματα αν το χρησιμοποιησω.Παιζει κατι τετοιο ρε παιδια?Εμενα γιατι κατι δεν μου καθεται καλα?Η VGA δεν ειναι αναλογικο κκαι η dvi ψηφιακο?Πως μπορουν να συνεργαστουν?Για βοηθηστε,μην αρχιζω και ψαχνω αδικα.
Ευχαριστω πολυ,προκαταβολικα.

Reaction score
0
Εγώ έχω χρησιμοποιήσει αντάπτορα dvi->vga (και καλώδιο στοκ δεκάμετρο vga) για να συνδέσω laptop με έξοδο dvi σε προβολέα με είσοδο vga. Kλείδωσε μια χαρά 720p

TED

Reaction score
1
Σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας.Μιλησα στο τηλ. και με τον Αντρεα και τον Βαγγελη και μου ελυσαν τις οποιες αποριες.Μαλλον θα μεινω οπως εχω και θα παω σε λιγους μηνες στον Αντρεα για 1080p προβολεα.Αυτο ειχα σκοπο ετσι και αλλιως, οποτε μαλλον δεν θα πειραματιστω.
Καλη σας ημερα.

Reaction score
2
Από ότι γνωρίζω, αν μιλάμε για dvi-i (αναλογικό σήμα) η σύνδεση μέσω αντάπτορα dvi σε vga είναι εφικτή. Αντιθέτως, με σήμα dvi-d (ψηφιακό) χρειάζεται εξωτερικός (και ακριβός) ψηφιοαναλογικός μετατροπέας.

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.511
Members
38.708
Νεότερο μέλος
dhio