ΑΣΥΜΜΕΤΡΙΑ ΧΩΡΟΥ ΑΚΡΟΑΣΕΙΣ

Ultra Audio

Επαγγελματίας
Reaction score
2.784
ή πιο απλά βάλε ένα παραβάν, λύσεις υπάρχουν όταν θέλουμε.....

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Μην του λες τέτοια βρε και θα κάνει καμιά ομορφιά στο σαλόνι του. :lol: :lol:

Για να δοθεί σοβαρή λύση στο πρόβλημά του, όπως και σε κάθε χώρο βέβαια, χρειάζονται "ειδικές" μετρήσεις. Μετά από αυτές οι λύσεις είναι δύο:
- Η πρώτη λύση αφορά στην ψηφιακή ισοστάθμιση και σε άλλα (ψηφιακά) μαραφέτια που κάνουν διορθώσεις στο λεγόμενο time domain, ενεργά κρος κλπ. Άρα θα αναγκαστεί να αγοράσει κάποια ειδική συσκευή.
- Στην δεύτερη λύση θα χρειαστεί σίγουρα κάποιον ειδικό. Ένας ειδικός ανάλογα με το αποτέλεσμα των μετρήσεων θα αποφασίσει τι υλικά, σε τι σχήματα χρειάζονται στον χώρο. Μετά θα ακολουθήσουν πάλι μετρήσεις κοκ μέχρι το αποτέλεσμα να έρθει σε επιθυμητά επίπεδα. Βέβαια το ακριβές αποτέλεσμα της ψηφιακής επέμβασης δεν νομίζω ότι θα έρθει ποτέ με την χρήση απλά υλικών βελτίωσης χώρου, αλλά είναι ένα πολύ πολύ καλό βήμα.

Σε πολύ δύσκολα προβλήματα όμως, όπως και αυτό που αντιμετωπίζει ο Δημήτρης, δεν είναι 100% σίγουρο ότι θα βρει την απόλυτη λύση, με οποιονδήποτε από τους παραπάνω τρόπους. Είπαμε θαύματα δεν γίνονται. Σίγουρα θέλει πολύ πειραματισμό πάντως...

Reaction score
3
Δεν μπορώ να γνωρίζω τα περι ομορφιάς,όμως η συμμετρία του χώρου είναι το παν για σωστή στερεοφωνική εικόνα.

Ολα τα άλλα,ούτε καν ημίμετρα δεν είναι. :(

Ultra Audio

Επαγγελματίας
Reaction score
2.784
Γιώργος(MAC)Αναμουρλίδης said:
Δεν μπορώ να γνωρίζω τα περι ομορφιάς,όμως η συμμετρία του χώρου είναι το παν για σωστή στερεοφωνική εικόνα.

Βρε μιμείσαι τον Κόγια ή μου φαίνεται? :shock: :lol:

Βάλε και λίγο λάδι στο κρασί σου! :p

Reaction score
3
Ασχετα όμως με τα αστεία,επιμένω σε αυτό...
Γιώργος(MAC)Αναμουρλίδης said:

Φυσικά αν και πρέπει σε αυτό να είμαστε απόλυτοι,εν τούτοις,λόγω του ότι δεν έχουμε ειδικό χώρο για το σύστημά μας,κάνουμε΄κάποιες παραχωρήσεις,τις λιγότερο δυνατές. :)

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Το αντικείμενο δεν έχει ούτε μέτρα, ούτε ημίμετρα, ούτε μεγέθη παραχωρήσεων με το μάτι, ούτε ψυχολογικά προβλήματα, καλέ κορίτσια. :lol:
Όλα μετριούνται... :wink:

- Τι ψύχωση είναι αυτή με τον Κόγια μωρέ? :lol:
Αφήστε τον ήσυχο τον παλικάρη.

Reaction score
2
μας ελειψε...... :lol:
εχουν ηρεμησει τα πνευματα...παλι καλα που εχουμε τον RDoherty.... :lol:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Εγώ ξέρω ότι όταν ο Κόγιας αργεί να εμφανιστεί, συνήθως επανέρχεται με ανέμους άνω των 9 μποφόρ. Γι αυτό μην καλομελετάτε πολύ πολύ... :lol: :lol:

Reaction score
298
Θέλετε να πείτε ότι ο Κόγιας και εγώ είμαστε το αλατοπίπερο της ζωής σας? :p

Ultra Audio

Επαγγελματίας
Reaction score
2.784
mixalis kanakakis said:
μας ελειψε...... :lol:
εχουν ηρεμησει τα πνευματα...παλι καλα που εχουμε τον RDoherty.... :lol:
λες να είναι ένας?

Staff online