ΑΣΥΡΜΑΤΑ ΗΧΕΙΑ ΓΙΑ Home Cinema

Reaction score
453
ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΣΥΣΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΠΑΚΕΤΟ ΗΧΕΙΩΝ 5.1 ΜΕ ΤΑ ΠΙΣΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΥΡΜΑΤΑ?ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΝ ΚΑΛΩΔΙΩΝ ΣΤΟ ΣΑΛΟΝΙ ΕΝΟΣ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΥ!!Υ.Γ 1ΧΩΡΙΣ ΕΝΙΣΧΥΤΗ ΚΑΙ DVD!ΥΓ2 ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΑ ΒΡΩ!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Reaction score
7
Να ξερεις ομως οτι ειναι ασυρματα μονο στο θεμα του ηχου. Και αυτα μπαινουν στην πριζα και συνδεονται μεταξυ τους (οποτε εχουν καλωδια).

Επισης πρεπει να υπαρχει οπτικη επαφη πομπου-δεκτη.

Reaction score
7
Βασικα το σιγουρο ειναι οτι θα εχουν τον δικο τους ενισχυτη, ο οποιος θα βγαζει και το σημα για τα πισω μεσω του πομπου του.

DVD player μπορει και να μην εχει, αλλα ο ενισχυτης τους ειναι σιγουρα μεσα στο πακετο.

Οσα ομως εχω στο μυαλο μου περιλαμβανουν και DVD στο πακετο.

Reaction score
0
Ασυρματα ηχεία ? χμμμ δεν θα πάρω.
Είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα και τελικα κατέληξα στο BOSE 321 το οποίο αποτελείται απο 2+1 ηχεία πολύ διακριτικά. Το αποτέλεσμα δεν είναι βέβαι πραγματικο 5.1 αλλα σε διαβεβαιώνω ότι η κινηματογραφική αίσθηση του Bose είναι τουλάχιστων μία κλάση πάνω απο ένα σετ 5,1 ηχείων που είχα παλαιότερα (KODA) και ένα ενισχυτη AV Sony σειρά QS. Λίγο ακριβή λύση αλλα αν μπορείς να την ακούσεις κάπου άκουσε την και θα με θυμηθείς. :mrgreen:

Reaction score
2
Υπάρχει η Ελληνική εταιρία Link, η οποία έχει ασύρματα ηχεία.
Τα είχα δοκιμάσει το καλοκαίρι, προσπάθησα να τους βγάλω πρόβλημα χρησιμοποιώντας κινητό, ασύρματο, link μεταφοράς εικόνας και ήχου, δεν «μάσησαν».
Στο μόνο σημείο που είδα πρόβλημα ήταν με το που κατέβασα το δέκτη χαμηλά, για την ακρίβεια στο πάτωμα και έκοβα βόλτες μπροστά του.
Ανά 3΄ περίπου, έκανε μία στιγμιαία διακοπή, μάλλον όχι διακοπή, σαν να «κεκέδιζε».

Σήμερα, ο κατασκευαστής, λέει ότι έλυσε και αυτό το πρόβλημα, αλλά δεν το έχω δοκιμάσει στη νεότερη μορφή του.

Reaction score
0
Τα Logitech Z-5450 τα έχει ακούσει κανείς? ΤΗΧ, ισχύς υπεραρκετή για μεσαίους- μικρούς χώρους και συνδέονται με τα πάντα. Ισχύει και για αυτά πως πρέπει να έχουν οπτική επαφή με τον δέκτη; Δηλαδή αν σηκώθείς και σταθείς μπροστά τους τί κάνουν; σταματάνε να παιζουν;

Reaction score
7
Τα Logitech Z-5450 λειτουργου στα 2.4GHz καιι αφου δε λειτουργουν με υπερυθρες δε χρειαζεται να εχουν οπτικη επαφη, απλα να ειναι στον ιδιο χωρο. Δεν τα εχω ακουσει ομως (και επισης εχω επιφυλαξεις για το THX που λενε...)

H

HomeCinema-Maniac

Guest
Στον Κ. Lucas το ειπαν οτι τα Logitech Z-5450 εχουν THX ? :lol: :lol:
Παιδια ολα αυτα τα ηχεια ειναι ημιμετρα!
Δεν λεω να χωρισει ο φιλος για να καταφερει να βαλει τα καλωδια στο σαλονι αλλα και να μην εισαι ευχαριστημενος με κατι που περνεις ουτε αυτο το βλεπω καλο.

Τα ασυρματα ηχεια εχουν και τα προβληματα παρεμβολων απο αλλες συσκευες.
Τα πραγματα εχουν καπως διορθωθει αλλα...
Τα συγκεκριμενα δεν ξερω πως λειτουργουν αλλα δεν παυει να ειναι ασυρματα :roll:

Βλεπω ομως οτι απο μικρα ηχεια εχουν βγει πολλα και καλα!
Logitech kai Creative ειναι κορυφη.

Reaction score
0
Στο θεμα αυτο των "Ασυρματων πισω ηχειων" εχω μερικες αποριες αλλα πρωτα ενα σχολιο για τα ασυρματα.
Εχω το ασυρματο τηλεχειριστηριο της logitech στα 2,4 ghz για το PS2 μου και δεν εχω απολυτως κανενο προβλημα ληψης ή οτιδηποτε αλλο. Μου αρεσει πολυ η ποιοτητα κατασκευης και απο αυτα που βλεπω νομιζω οτι και τα υπολοιπα προϊοντα της εταιριας ετσι θα ειναι. Η αποκριση ειναι παντα αμεση και δεν χρειαζεται να στοχευει το PS2. Αυτα ξερω για ασυρματα στα 2,4 ghz. Παντως ευχαριστως θα ξαναδοκιμαζα προϊον της Logitech.

Τωρα,
--Ο χωρος του home cinema που θα εχω στο σπιτι δεν εχει σχημα Π. Δηλαδη δεν εχω τοιχους στα πλαϊνα και πισω ωστε να "αντανακλουν" τον ηχο π.χ. απο καποιο 2.1 virtual surround. Αποκλειεται λοιπον αυτη η λυση για μενα ??

--Η μονη λυση που δεν ξερω αν τη θελω ειναι να φυγουν τα δυο καλωδια για πισω πλαϊ-πλαϊ στον τοιχο, υπερπηδησουν δυο εσωτερικες πορτες (γυρω-γυρω) για να καταληξουν στα ηχεια. Θα πειραξει τιποτα αυτη η αποσταση των περιπου 20-25 μετρων (δεν εχω μετρησει ακριβως). Κατω εχει πλακακι. Δεν εχω προβλημα με ενα διακριτικο "καναλι" (ή οπως λενε αυτα τα πλαστικα καλυμμενα λουκια που κρυβουν τα καλωδια).

--Με τα ασυρματα τι παιζει ακριβως ? Συνηθως ειναι χαμηλης "αποδοσης", "σταθμης" ?? Τι ακριβως ? Νομιζω οτι σαν αρχη, μαλλον σε κατι τετοιο θα καταληξω

Στο σπιτι μου ειμαι, οπότε μετακομιση δεν παιζει. Ψαχνω κατι σχετικα οικονομικο αλλα να γινεται η δουλεια σωστα.

Reaction score
0
prosopika, ki ego to epsaksa poly me asyrmata. telika evala ensirmata me kanalakia ( molis tin paraskevi egine i "egkatastasi") ta perasa apo to prevazaki toy toixoy konta sto patoma giro giro kai kato apo tin mpalkonorta me aytokollita kanalakia. Sinolo kalodion giro sta 14 metra gia kathena ixeio ( surround lef kai right). Apla allaksa ta kalodia poy eixe stin siskevasi kai pira alla poy exoyn ksexorista to kathe polo ( + kai -) kai einai kallimena me silkoni. 0,60 eyro to metro. mia xara akoygontai.

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.990
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas