Είχα γραφτεί σε ένα videoclub παλαιότερα το οποίο και επισκέφτηκα μια δυό φορές και είχα νοικιάσει κάποια dvd τα οποία και επέστρεψα αφού πλήρωσα. 'Εκτοτε σταμάτησα να πηγαίνω γιατί δεν με βόλευε λόγω αποστάσεως. Τα Χριστούγενα του 2006, εκείνες τις μέρες περίπου, απ' ότι θυμάμαι, δηλαδή πρίν από ενιά μήνες μου τηλεφώνησαν από το συγκεκριμένο κατάστημα και μου είπαν ότι είχα νοικιάσει 6 ταινίες οι 5 εκ των οποίων ήταν πορνό και ότι δεν τις έχω επιστρέψει από τον Μάιο του 2006. Τις είχα στην κατοχή μου δηλαδή περίπου 6 μήνες. Αρνήθηκα φυσικά μιας και δεν είχε γίνει κάτι τέτοιο εκ μέρους μου ή από γνωστό μου. Αφού έκανα έναν διάλογο με τον υπάλληλο και αφού δέχθηκε ότι μπορεί να έγινε και κάποιο λάθος ζήτησα την οριστική διαγραφή του λογαριασμού μου το οποίο όπως είπε και έκανε. Οπότε θεώρησα ότι είχε λήξει η υπόθεση
Χθες μου τηλεφωνούν από δικηγορικό γραφείο και μου ζητούν 1042 ευρώ ειδάλλως θα μου κάνουν αγωγή. Πήγα το απόγευμα στο κατάστημα και ο υπάλληλος ανένδοτος μου είπε ότι η υπόθεση έχει δρομολογηθεί στο δικηγορικό γραφείο και δεν μπορεί να κάνει τίποτε.
Σημείωνω ότι το videoclub ανήκει σε γνωστή αλυσίδα, όχι όμως των πολύ μεγάλων.
Φίλος 'βιντεκλαμπάς' της περιοχής έχει ακούσει παρόμοιες ιστορίες με ΄τσόντες΄ σε ανενεργούς πελάτες, δηλαδή αφήνουν να περάσει κάποιο δάστημα χωρίς να τηλεφωνήσουν και ζητούν μετά όσα θέλουν.
Αν υπάρχει κάποιος φίλος που έχει αντιμετωπίσει παρόμοια κατάσταση και έχει να προτείνει τρόπο αντιμετώπισης ας παραθέσει στο thread.
Στην διάθεση του forum περισσότερες λεπτομέρειες.:crazy_1:
Χθες μου τηλεφωνούν από δικηγορικό γραφείο και μου ζητούν 1042 ευρώ ειδάλλως θα μου κάνουν αγωγή. Πήγα το απόγευμα στο κατάστημα και ο υπάλληλος ανένδοτος μου είπε ότι η υπόθεση έχει δρομολογηθεί στο δικηγορικό γραφείο και δεν μπορεί να κάνει τίποτε.
Σημείωνω ότι το videoclub ανήκει σε γνωστή αλυσίδα, όχι όμως των πολύ μεγάλων.
Φίλος 'βιντεκλαμπάς' της περιοχής έχει ακούσει παρόμοιες ιστορίες με ΄τσόντες΄ σε ανενεργούς πελάτες, δηλαδή αφήνουν να περάσει κάποιο δάστημα χωρίς να τηλεφωνήσουν και ζητούν μετά όσα θέλουν.
Αν υπάρχει κάποιος φίλος που έχει αντιμετωπίσει παρόμοια κατάσταση και έχει να προτείνει τρόπο αντιμετώπισης ας παραθέσει στο thread.
Στην διάθεση του forum περισσότερες λεπτομέρειες.:crazy_1: