Αίτημα διαγραφής

Reaction score
12.569
Οταν μιλάς απαξιωτικά και σκορπάς δεξιά και αριστερά χαρακτηρισμούς ότι κάποιοι είναι ανόητοι και θύματα κάποιος θα αντιδράσει περίεργα και δεν θα απαντήσει ήρεμα και με επιχειρήματα
Καλά, την αλήθεια είπε και μάλιστα τεκμηρίωσε την άποψή του επιστημονικά. Και μη παραβλέπουμε το γεγονός ότι γράφτηκαν ουκ ολίγα υποτιμητικά και ειρωνικά σχόλια σε απάντηση αυτής της τεκμηριωμένης άποψης.

kalitsouni

Ακουστικά
Reaction score
12.440
Οταν μιλάς απαξιωτικά και σκορπάς δεξιά και αριστερά χαρακτηρισμούς ότι κάποιοι είναι ανόητοι και θύματα κάποιος θα αντιδράσει περίεργα και δεν θα απαντήσει ήρεμα και με επιχειρήματα .
Το ανόητοι το βγάζεις από το μυαλό σου. Δεν το είπα ποτέ.

Το θύματα ισχύει 100%. Δηλαδή όταν έχει πληρώσει 730€ κάποιος για καλώδιο των 3€ ποια άλλη λέξη μπορεί να τον περιγράψει καλύτερα;

σε ένα φόρουμ απαιτείται από τους ανθρώπους που συμμετέχουν αντιπαράθεση επιχειρημάτων και όχι προσωπικών επιθέσεων αν θέλουμε να κρατήσουμε κάποια στάνταρτ ποιότητας
Μα μας τρολάρεις τώρα; Εγώ κατέθετα links με μελέτες και αυτός και η παρέα του άρχισαν να προσβάλουν. Και εσύ κατάλαβες αυτό;

Έλεγα και ξανάλεγα συνέχεια για πιο λόγο ισχύει το Α και το Β και άκουγα μειωτικές μπρούρδες επί προσωπικού συνέχεια. Ε δεν ξέρω τι να πω ρε φίλε. Ίσως δεν έκανες τον κόπο να διαβάσεις το νήμα αναλυτικά.

Ανοιγει ο αλλος θρεντ για να (ξανά)ανακοινωσει ότι (ξανά)αποχωρεί
Καταλαβαίνω ίσως δεν υπάρχει η απαιτούμενη νοημοσύνη να καταλάβεις ότι δεν κάνω κάποια ανακοίνωση. Ζήτησα τη διαγραφή του λογαριασμού μου από τους διαχειριστές.

Και εσύ έρχεσαι τώρα να προσβάλλεις ενώ δεν έχεις πάρει γραμμή τι συζητάμε τόση ώρα.... τς τς τς...

Να κάτσετε παιδιά όλοι εσείς τα "μαγκάκια" εδώ να ανακυκλώνετε τις καλωδιομπούρδες σας και σε 5 μέρες από τώρα ούτε που θα θυμάμαι τα nickname σας...

Last edited:

kalitsouni

Ακουστικά
Reaction score
12.440
Τυχαίες ατάκες....

προφανως μονο τραπεζια ξερεις να μετρας… μεινε εκει και ασε τους υπολοιπους να μετρανε και αλλα δεν θα σε ξυπνησει κανεις ξανα
εισαι μωρός στη καλυτερη. απο ειδικος δυκτιου ακουστικων εφαρμογων εγεινες και αναλυτης εργασιακης συμπεριφοράς … μεγαταλαντος σπουδαγμενος και πολυγνωμον φτασμενος με πτυχεια
μονο σχολιασμοι με φανφαρες του μεγεθους της σουλας που σε ανέχτηκε η κακομοιρα ευτυχως σε παρατησε και σωθηκε
ποτε σου δεν εχεις ακουμπήσει κατι παρόμοιο ουτε και προκειτε παρε το λεοφορειο για τη δουλια και ασε τους αλλους να παιρνουν το Audi τους γιατί να δωσεις τοσα λεφτα εαν μπορεις να το κανεις με ενα ευρω - την ίδια δουλια. φοβάσαι μην σε πουν ασχετο αφου εισαι στον παν και αλλοι με το τροπο τους εγω στο λέω στη μαπα με επιχειρήματα

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.906
Members
38.519
Νεότερο μέλος
papaevagelouv