Αααααχ ομορφιά μου...

Reaction score
5
Δεν ήθελα να γράψω ομορφιά μου. κατι αλλο απο "κ" ήθελα να γράψω αλλα θα πέσει λογοκρισία και δεν λέει...

Τον ψήνω να μου τον δώσει, τον φέρνω απο εδώ, τον φέρνω απο εκεί και αυτός ο αχρείος όχι μονο τον κρατάει στην κονσόλα έτσι...

Εχθες μου είπε οτι υπάρχει περίπτωση να τον βάλει σπίτι του... Παίζει και να έβγαζα τον brax γι'αυτόν, να έπαιζα ενεργα (6καναλος ειναι ο ατιμος).

Αλλα δεν εχω χώρο στο πορτ-μπαγκάζ! Δεν ειναι και δικός του. Είναι αλλουνου. Αν αποφασίσει ο αλλος ομως να τον δώσει;;;;; Και να μην τον κρατήσει;;;;

Attachments

Reaction score
38
Αφού θυμάμαι ότι οδηγούμενα απ' αυτόν τα Focal 165V1, ακούγονταν δύο κλάσεις πάνω...

Reaction score
5
Ξέρεις ποιος τον έχει αυτόν ε;;;

Ασε... Χαρτάκι πέρνουμε γι'αυτόν. θα ξηλώσω τα πίσω καθίσματα για να τον βάλω στην ανάγκη αν καταφέρω και τον τσιμπήσω... ααααχ ααααχ

Reaction score
0
χεχε και εγω τον θαυμαζα οταν ειχα περασει απο εκει, ειναι πολυ καλος!!!

HV

Reaction score
0
Ενταξει αν εχεις ενα CORSA η ενα φτηνο αμαξι ειναι οκ να το τρυπησεις, εμενα δεν μου παει η καρδια να τρυπησω το Ζ4 γιαυτο εχω το Astraki :p

Reaction score
0
Ενταξει αν εχεις ενα CORSA η ενα φτηνο αμαξι ειναι οκ να το τρυπησεις, εμενα δεν μου παει η καρδια να τρυπησω το Ζ4 γιαυτο εχω το Astraki :p
Δεν καταλαβα, μου την λες για το Corsa οτι ειναι φτηνο αμαξι κιετς??? :mad_3: :mad_3:

Αστειευομαι!!! "happy_1" "happy_1"

Σιγουρα οταν εχεις ενα τετοι αμαξι Ζ4 ειναι δυσκολο ψυχολογικα να κανεις χοντρες μετατροπες κλπ κλπ. Απο την αλλη ομως, εγω θα το εκανα!! χιχι Οχι σε σημειο να φτιαξω πανελ στην πορτα και κατασκευη πολυεστερικη οπως στο Corsa, αλλα υπαρχουν τροποι να αποκτησεις πολυ καλο ηχο με οσο το δυνατον λιγοτερα ή και καθολου τρυπηματα!! Απλα χρειαζεται πολυ παραπανω χρονο και προσοχη στην εγκατασταση!

Reaction score
5
μωρε οτι και να είχα θα το έκανα φέτες για να το βάλω αυτό το μανάρι...

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.202
Members
38.429
Νεότερο μέλος
manolomike