Αγγελος Σκορδίλης. Ενας μουσικος θρυλος...

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ

απο-Συντονιστής
Reaction score
195
Κανονικα θα επρεπε να το τοποθετησω στις νεες κυκλοφοριες, αλλα ας με συγχωρεσετε, γιατι νοιωθω υποχρεωση να πω δυο λογια...
Ο Αγγελος, εχει τεραστια ιστορια στον χωρο της μουσικης στην Ελλαδα... Δισκοι, συναυλιες, lead guitarist σε μεγαλα ονοματα, συνεργασιες με αλλους θρυλους, ειναι ενα κομματι μουσικης ιστοριας ο ιδιος. Παντα ασυμβιβαστος, δεν εκανε τιποτα που να συμβιβαζει στο παραμικρο τα μουσικα του οραματα και δρομους. Γι'αυτο και τα εβαλε με το κατεστημενο, τα ειπε εξω απο τα δοντια και ειχε και τις συνεπειες που αναποφευκτα δεχεσαι οταν εισαι γνησιος επαναστατης... Αλλα αυτα ουτε ο ιδιος θα ηθελε να τα θυμαται, γι'αυτο σταματω εδω... Ας μεινω μονο στο γεγονος οτι ο Αγγελος ειναι ενας γνησιος επαναστατης και νοσταλγος του rock n roll, καθως και ενας απο τους καλυτερους μουσικους που εχει αναδειξει αυτη η χωρα... Εχω την τιμη και παιζω μαζι του σε μουσικο σχημα κατα περιστασεις, οποτε ερχεται στα Χανια για live εμφανισεις και η εμπειρια αυτη, ειναι ανεπαναληπτη... Στον νεο του δισκο, μαζι με γνωστους καλλιτεχνες και φιλους, εξερευνουν νεους μουσικους δρομους και μονοπατια με μαγικο αποτελεσμα... Ειδικα, κατα την γνωμη μου, το "Ησυχα σαν..." ειναι απο τα καλυτερα Ελληνικα κομματια που εχω ακουσει ποτε, χωρις καμια υπερβολη...

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ

απο-Συντονιστής
Reaction score
195
Ναι. Κυκλοφορει κανονικα, απο την εταιρεια "Καθρεφτης".Στο νεο δισκο, διαβαινει περισσοτερο εντεχνα μονοπατια...
Διονυσιε τον εχεις ακουσει ποτε live?? Μιλαμε οτι οποτε παιζουμε, παθαινω παντα την πλακα μου... Ο τυπος στην κυριολεξια μιλαει με την κιθαρα του...

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Ax ρε Λευτερη τι μου θυμισες τωρα!!!
ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ said:
Διαβασα ενα βιβλιο προσφατα για την ιστορια της Rock μουσικης στην Ελλαδα και δεν αναφερει καν το ονομα του... Ντροπη..
Εξαρταται απο το ποιος το εγραψε!
Καποτε ειχε ο ROCK FM μια εκπομπη με την ανεξαρτητη ελληνικη σκηνη και την παρουσιαζε ο frontman (κολλησα δεν θυμαμαι το ονομα) των PANX ROMANA.Ξερεις τωρα με VILLA21 ,SOUTH OF NO NORTH κ.λ.π.

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ

απο-Συντονιστής
Reaction score
195
Απάντηση: Αγγελος Σκορδίλης. Ενας μουσικος θρυλος...

Δυστυχως μας αφησε πολυ νεος. Τον ειδα τελευταια φορα πριν φυγει απο τα Χανια πριν μερικες εβδομαδες και ηταν ηδη πολυ καταβεβλημενος... Ακομα και ετσι ομως, οποτε επιανε την κιθαρα, την εκανε και κελαηδουσε... Απιστευτος μουσικος. Η κληρονομια του ερχεται στα χερια του γιου του Δημητρη που ηδη ειναι ενας καταξιωμενος μουσικος και σε μικρη ηλικια μαλιστα. Καλο ταξιδι φιλε...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.756
Members
38.491
Νεότερο μέλος
Δημήτριος Φάβας