Αγοράζετε βινύλιο;

Reaction score
4.441
Οι λάτρεις του βινυλίου σίγουρα δεν έχουν πεθάνει!
Άλλη αίσθηση έχει το βινύλιο...

Απλά αναρωτιέμαι αν κάποιους κλασικούς δίσκους προτιμάτε να τους αγοράσετε σε βινύλιο ή σε cd και πόσα χρήματα θα δίνατε.

Αφορμή ήταν η χτεσινή μου βόλτα στον "Ζαχαρία" της Πανεπιστημίου (απ'όπου περνάω μια στο τόσο) όπου άφησα 65 ευρουδάκια (μου έκοψαν και 9 ευρώ!).

Πήρα σε 45άρι το "We are the world" και σε 33 στροφές το "Love at first sting" (ναι,δεν το είχα!), ένα promo maxi single του "Dancing in the dark" του Boss και maxi single "Fool for your loving" σε λευκό βινύλιο!

Reaction score
4.441
Για bootleg του Gallagher που ρώτησα αυτά που έχουν τώρα ξεκινούν από 115 ευρώ!

(Μη μου τα πάρει κανείς,ε!!!)

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Mπραβο Giota .Mε εκπλησσεις ευχαριστα! :p
Δεν αγοραζω συχνα βινυλιο τωρα πια.Το τελευται που αγορασα πριν κανα χρονο ηταν ¨''Bonniwell-MUSIC MACHINE-Ignition σε εκδοση 180gr απο την SUNDAZED!

Reaction score
4.441
ΝΙΚΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗΣ said:
Mπραβο Giota .Mε εκπλησσεις ευχαριστα! :p
Δεν αγοραζω συχνα βινυλιο τωρα πια.Το τελευται που αγορασα πριν κανα χρονο ηταν ¨''Bonniwell-MUSIC MACHINE-Ignition σε εκδοση 180gr απο την SUNDAZED!

Είδες βρε; :p

Το ωραίο είναι ότι μπορείς να ακούσεις ό,τι θες. Χτες κάποιος είχε βάλει έναν δίσκο από ένα ουγγρικό συγκρότημα των '70's που δεν γνώριζα (και δεν θυμάμαι το όνομά τους!) και ήταν πολύ ενδιαφέρον άκουσμα!

Reaction score
2
Εαν μιλαμε για κλασικους δισκους, Βινυλιο χωρις δευτερη συζητηση.

Υπαρχουν καταστηματα στο internet οπου μπορεις να βρεις τα παντα σε αψογη κατασταση.

Reaction score
0
Πλεον μονο καποια αγορα σε 180gr. Ακουω βινυλιο παντως ολο και λιγοτερο εως σπανια. :(
Πάντως έχω το ίδιο πλατό 18 χρόνια!!! (Michell Gyrodec-Alphason H100s και διάφορες κεφαλές) και όταν το βλέπω να γυρίζει το χαζεύω σαν την πρώτη φορά... :D

Reaction score
4.485
Μια και μιλάμε για βινύλια , επειδή έχω κάμποσα και μ'αρέσει ν' αγοράζω, κυρίως 45άρια και maxies, αλλά λυπάμαι να τα παίξω σε οποιδήποτε φτηνο πλατώ,υπάρχει καμμιά φτηνή πρόταση (μέχρι 300Ε)

Έχω σταμπάρει ένα dual και ένα σταντον με ψηφιακή έξοδο!

Reaction score
7
Re: Αγοράζετε βινύλιο;

Βινύλιο θα ήθελα πολύ να αγοράζω (μου αρέσει η αισθητική του) αλλά δεν έχω υποδομές...

Reaction score
14
2 ΜΚΙΙ μαύρα ακόμα παίζουν τα βινύλια που είχα αγοράσει κατά δεκάδες/εκατοντάδες στην δεκαετία 80. Τώρα όμως τα περισότερα απο αυτά τα εχω περάσει σε Mp3 για όλη την ευκολία που προσφέρεται και ψάχνω να πάρω ενα USB mp3 controller για να μπορώ να μιξάρω "σπινάροντας" τα ψευτοπλατώ αυτού.

Εχει ο ΝΑΚΑΣ αυτό: https://nireas.nakas.gr/Ecom_Nakas/Nakas_Gr/Show_Product.htm?Pnt=M,3,740,1360,56417 γνωρίζει κανείς κάτι καλίτερο ή φθηνότερο?

Ναι ξέρω άλλη η χάρη του βυνίλιου που το "διάβαζες" οπτικά και μίξαρες στα Breaks, άλλο το χριτς χρατς και ο θόρυβος του, αλλά η τεχνολογία προχωρά και η ευκολίες πολλές πλέον.

GTX

Reaction score
39
dream_GR said:
Ναι ξέρω άλλη η χάρη του βυνίλιου που το "διάβαζες" οπτικά και μίξαρες στα Breaks
Ε όχι και στα breaks! Όλη η μαγεία είναι στο beatmix :wink: :D :D

Reaction score
14
xfader said:
Αφού έχεις τα MKII και κάθονται γιατί δεν παίρνεις το Final Scratch;
https://nireas.nakas.gr/Ecom_Nakas/Nakas_Gr/Show_Product.htm?Pnt=M,3,740,1362,49749
Αρκετά ακριβότερο βέβαια, αλλά άπαιχτο!
Δοκιμασμένο! :wink:
Τί βρήκες βρε θηρίο!!!!!!

Απίθανο και φυσικά δεν το συζητάω είναι ότι κοντινότερο στο παλιό μας τρόπο. Αλλά 800 είναι 800όοοοο!!!

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
98.103
dream_GR said:

Απίθανο και φυσικά δεν το συζητάω είναι ότι κοντινότερο στο παλιό μας τρόπο. Αλλά 800 είναι 800όοοοο!!!
Το έχω από την πρώτη μέρα που ήρθε στην Ελλάδα και με αυτό κάνω τις ελάχιστες πια εμφανίσεις μου ως DJ. Laptop, Final Scratch και τα 2 συνοδευτικά βινύλια είναι όλο μου το "κουβάλημα". Όσο θυμάμαι που έπρεπε να πληρώνω "πρόστιμο" υπέρβαρων αποσκευών στις πτήσεις λόγω flight cases τίγκα στο βινύλιο... :D

Reaction score
0
xfader said:
Αφού έχεις τα MKII και κάθονται γιατί δεν παίρνεις το Final Scratch;
https://nireas.nakas.gr/Ecom_Nakas/Nakas_Gr/Show_Product.htm?Pnt=M,3,740,1362,49749
Αρκετά ακριβότερο βέβαια, αλλά άπαιχτο!
Δοκιμασμένο! :wink:
Συμφωνώ απόλυτα!!!

Το χρησιμοποιώ εδώ και ένα χρόνο στο club που δουλεύω και είναι άψογο. Βέβαια δεν το χρησιμοποιώ με τα mk II παρόλο που υπάρχουν (παροπλισμένα) λόγω έλλειψης χώρου και γιατί παίζουν στο ίδιο club και άλλοι dj που χρησιμοποιούν cd. Σαν cd player όμως χρησιμοποιώ αυτά :wink:

http://www.recordcase.de/cgi-bin/co...02286&file=&gesamt_zeilen=0Tsuche--sl-dz 1200

Για εμάς τους dj των 80's είναι ότι καλύτερο νομίζω...

Reaction score
14
xfader said:
dream_GR said:

Το έχω από την πρώτη μέρα που ήρθε στην Ελλάδα και με αυτό κάνω τις ελάχιστες πια εμφανίσεις μου ως DJ. Laptop, Final Scratch και τα 2 συνοδευτικά βινύλια είναι όλο μου το "κουβάλημα". Όσο θυμάμαι που έπρεπε να πληρώνω "πρόστιμο" υπέρβαρων αποσκευών στις πτήσεις λόγω flight cases τίγκα στο βινύλιο... :D
βρέ τι πάθαμε σε έξοδα θα με βάλεις... δεν τα γλιτώνω, αυτά είναι σούπερ, και το γουστάρω όσο τίποτε. Axxxxxx....!!!! Εχει κανείς καμμιά σεβαστή εκπτωση στον Νάκα? :p :p :p

Reaction score
298
dream, σε παροτρύνω να συνεργασθείς με το τμήμα Hi-End και την καλλιτεχνικών κλίσεων rose, και να μιξάρετε το αριστούργημα "Ο Πλoύταρχος αποδίδει Σπανουδάκη και Poledouris", με guest star την μεγάλη μας Μιμή Ντενίση.

Reaction score
14
RDoherty said:
dream, σε παροτρύνω να συνεργασθείς με το τμήμα Hi-End και την καλλιτεχνικών κλίσεων rose, και να μιξάρετε το αριστούργημα "Ο Πλoύταρχος αποδίδει Σπανουδάκη και Poledouris", με guest star την μεγάλη μας Μιμή Ντενίση.
να σε διορθώσω λίγο στο σχήμα....

Ο Πλoύταρχος αποδίδει Σπανουδάκη με φωνητικά Γαϊτάνου!!!!! Αυτό θα είναι απίθανο. Επίσης με καλό μίξ θα εχουμε και δεύτερες φωνές Νταλάρα (δεν πάνε σετ με Γαιτάνο?)

ΥΓ ο Πλούταρχος απαιτεί "sub" λόγω βάθους φωνής

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.975
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas