Αγορά Από Εξωτερικό

Reaction score
0
Έχει αγοράσει κανείς σας ενισχυτή από εξωτερικό? πχ nomatica, pixmania ή κάποιο άλλο?
Είναι εγγυημένα, δίνουν εγγύηση? Γλιτώνεις από ότι είδα αρκετά ευρώ - μπορείς να πάρεις με τα ίδια λεφτά που θα ξόδευες εδώ το αμέσως επόμενο μοντέλο για να μην πω 2 μοντέλα πάνω, αλλά θα βγει καλό σε κάθε περίπτωση? Χρειάζεσαι και μετασχηματιστή μετά για να δουλέψει ή όχι?
Τι λέτε?

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
Έχω αγοράσει από digitalo ενισχυτή Denon ο οποίος έχει πανευρωπαϊκή εγγύηση, και όντως γλύτωσα αρκετά χρήματα...(για όσα προϊόντα δεν έχουν πανευρωπαϊκή εγγύηση αναλαμβάνουν αυτοί την εγγύηση)

Το nomatica το pixmania και το digitalo είναι ευρωπαϊκά site και πουλάν προϊόντα ευρωπαϊκών προδιαγραφών οπότε και δεν χρειάζεσαι μετασχηματιστή.

Reaction score
1
Αυτά τα site που κοιτάς είναι αρκετά ακριβά και τελικά γλιτώνεις πολύ λίγα.Ρίξε μια ματια στο www.shop.hifi-regler.de και στο www.technikdirekt.de και θα καταλάβεις!!!(Πάρε κανα υπογλώσσιο πρώτα!!!)
να υπολογίζεις και καμια 70αριά ευρω τα έξοδα αποστολής,και αν μπορεις να κόψεις το τιμολογιο σε ονομα εταιρείας να υπολογιζεις μείων -16% VAT(φ.π.α.)!!
Είναι όλα με εγγυήσεις και κάνουν γύρω στην μια εβδομάδα να σου αποσταλούν απο την ώρα της παραγγελίας.
Η πληρωμή είναι με VISA ή μέσω bank transfer(προκαταβολή σε τραπεζικό τους λογαριασμό) πρέπει όμως ο κάτοχος της πιστωτικής(άν είναι να πληρώσεις μέσω πιστωτικής)να είναι και ο παραγγέλων.
Πρόσεξε ομως και σύγκρινε τις τιμες με την ελλαδα γιατι σε κάποια ισως τελικά να συμφέρει να αγοραστούν απο ελλάδα.

Reaction score
0
ειχα παραγγειλει απο τοwww.technikdirekt.de τον yamaha 650 .
περιμενα περιπου δυο μηνες και ολο μου ελεγαν οτι δεν ειχαν αποθεμα.
τελος βαρεθηκα και τους ακυρωσα την παραγγελια.

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
Το πρόβλημα της διαθεσιμότητας είναι όντως σοβαρό, αλλά τα περισσότερα online καταστήματα σε ενημερώνουν πριν την παραγγελία για την διαθεσιμότητα...

Πολύ χαμηλές τιμές έχει και το www.hificomponents.de

Reaction score
0
εδωσα την παραγγελια......
μου ζητησαν αποδειξη οτι οντως ειμαι αυτος που τους εδωσα την πιστωτικη καρτα,ζητωντας μου να τους στειλω φαξ με καποιο επισημο εγγραφο.
το εκανα,και αφου μου λενε ολα ο.κ. για την παραγγελια μου σκανε το παραμυθι οτι δεν εχουν στοκ.
απο το παραπανω site που αναφερεις νομιζω οτι πληρωνεις μονο μετρητα,και δεν ξερω αν στελνει ελλαδα.
παντως εγω πηγα βερολινο και τους επισκεφθηκα,σαν αποθηκη ειναι,ψωνισα και ολα μια χαρα.

Reaction score
3
Παρηγγειλα την προηγουμενη Δευτερα απο το technikdirekt τον Benq 5120(πανευρωπαΐκη εγγυηση)+κατι συνοδευτικα,ρωτωντας τους φυσικα εαν υπαρχουν σε στοκ.Στοκ υπηρχε τελικα εκτος απο κατι αντικραδασμικα ηχειων που θα ερχοντουσαν σε δυο εβδομαδες,οπως με ενημερωσαν.Ετσι παρηγγειλα τα υπολοιπα...Ακολουθησε η διαδικασια της εξακριβωσης των στοιχειων μου και την Τεταρτη εφυγε η παραγγελια για Ελλαδα.Τα μεταφορικα ειναι μονο 20 Ευρω και ο χρονος ελευσης οπως μου ειπαν 7-10 ημερες για Ελλαδα.Εις αναμονη...!

Reaction score
0
Κι εγώ είχα παραγγείλει ένα Ζ3 που έφυγε την Τετάρτη χτες βρήκα μια ειδοποίηση και σήμερα τον πήρα από το ταχυδρομείο!!! Είναι στο αυτοκίνητο και δεν βλέπω την ώρα να πάω σπίτι να τον δω να παίζει. Εννοείται ότι άνοιξα το κουτί στο parking της δουλειάς - όλα καλά εξωτερικά η συσκευασία μια χαρά.
Αυτά....

Reaction score
13
Περιμένουμε εντυπώσεις Γιάννη (συσκευασία,ήταν σφραγγιστό; - εντυπώσεις από την απεικόνιση του προβολέα...).Καλορίζικος και καλές θεάσεις (και στον dani επίσης.

Reaction score
0
Καλημέρα
Το μηχάνημα ήρθε μέσω ΕΛΤΑ αν και από mail τους εγώ είχα καταλάβει DHL. Η συσκευασία και το μηχάνημα είναι μια χαρά, όλα σφραγισμένα. Το κουτί της SANYO και απέξω άλλον ένα μεγαλύτερο κουτί με αερόσακους.
Τα όποια σχόλια πλέον θα φορούν το μηχάνημα αυτό καθαυτό, χτες απλά το άναψα να δω ότι παίζει - βγάζει τεράστια οθόνη από πολύ κοντά, έχει μόνο καλώδιο video και τίποτα άλλο αλλά αυτό το λέει και η ίδια η SANYO στις μπροσούρες της.

Reaction score
3
Ευχαριστω πολυ Σπυρο,τον περιμενω πώς και πώς...!
Μολις τον παρω θα σας πω για τη συσκευασια και εντυπωσεις
Καλοριζικος johnywh!Απο ποιο μαγαζι τον πηρες?

Reaction score
3
Τελικα και γω που περιμενα κουριερ...πηγα και βρηκα χαρτακι να τον παραλαβω απ' το ταχυδρομιο.Πηγα και τον πηρα χθες το μεσημερακι,επιτελους εγινε δικος μου!
Με τη συσκευασια ολα καλα,ειχα παραγγηλει επισης και ενα μικροφωνο και ενα καλωδιο σκαρτ.Ολα ηταν μαζι σ'ενα κιβωτιο τακτοποιημενα και απο πανω μπαλονι για προστασια.Κανενα παραπονο ολα καλα,οι ανθρωποι ειναι επαγγελματιες και θα το ξαναεκανα χαλαρα προκειμενου να γλιτωσω καποια χρηματα...
Τωρα οσο αφορα τον Benq ακομα ειναι νωρις για να πω γιατι χθες τον συνδεσα προχειρα με ενα καλωδιο βιντεο και η εικονα ετρεμε,μεχρι σημερα,οπου θα παρω το dvi.Του εφτιαξα και μια βαση για το ταβανι με το εξωφρενικο κοστος των 5 ευρω :lol:Αυτα για την ωρα...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.230
Members
38.433
Νεότερο μέλος
free77