Αγορά Βιντεοκάμερας (format HD/budget 500e)

Reaction score
1
Σκέφτομαι το προσεχές διάστημα (έως τα τέλη ΟΚΤ 07) να αγοράσω μια Βιντεοκάμερα. Δεν έχω υψηλές απαιτήσεις (άλλωστε το budget που θα διαθέσω δε μου αφήνει πολλά περιθώρια).

Προτεραιότητα δίνω σε:
- φορμα σκληρός δίσκος
- Ευκολία στη χρήση (απλή κ.λ.π)
- αυτονομία
- κάποια ικανοποιητική απόδοση στην εικόνα

budget τα 500e

καταλήγω εδώ

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=15&category=46700194&product=965677

σχόλια/προτάσεις?
η τιμή είναι λογική?

thanks

Reaction score
1
Απάντηση: Αγορά Βιντεοκάμερας (format HD/budget 500e)

ουδείς έχει γνώμη ή την κάνετε όλοι για διακοπές?? drink_"happy_1" "happy_1"

Reaction score
14
ναυτίλε, το προιόν που διάλεξες δεν είναι διαθέσιμο, ρίξτο πάλι και σου έρχομαι με ιδέες καθώς το ψάξαμε αρκετά το θέμα για την ανηψιά μου (25 χρόνων - Καφάτε!!) που ήθελε οποσδήποτε κάμερα με σκληρό δίσκο.

Πές μου ποιο μοντέλο κοιτάς και θα σου πώ εναλλακτικές φίλε Nautilus

Reaction score
0
Η κατά την γνώμη μου καλύτερη είναι η Sony DCR-SR32!Παρ όλα υτά θα δώσεις 50Ε παραπάνω από τα χρήματά που δίνεις αλλά θα πάρεις και μπαταρία και θήκη!

Reaction score
14
αυτη θα σου έλεγα και στο Bundle Που εχει το Plaisio δεν είναι καθόλου κακή.

Επίσης να ξέρεις ότι εχουν τρελαθεί όλοι οι κατασκευαστές να προσφέρουν τρελά ζούμ Χ30 η Panasonic, Χ34 η JVC, Χ40 η SONY!! Βέβαια όσο σοβαρεύει σε Megapixels ο αισθητήρας τόσο το ζούμ γίνεται ανθρώπινο Χ10 ή χ12 αφού τα οπτικά στο X40 δεν είναι και για μεγαλύτερες αναλύσεις. Ομως την SR32 την δοκίμασα και είναι αψογη πανέλαφρια και το βασικότερο πανεύχρηστη.

Η εικόνα της αφού αυτή αγόρασε η ανηψιά μου, σε plasma που την εβαλε να παίξει ήταν πολύ καλή και εδειχνε ολοζώντανα τα χρώματα. Δεν διαπίσθωσα πουθενα να εχει εντονο color bleeding παρότι πάιξαμε απο το composite μόνο.

αυτό επίσης που πρόσεξα στις νεες SONY, είναι ότι όσο τα μοντέλα εξελίσονται τόσο πολλά features που έχουν κόβονται. Ετσι η SR32 δεν έχει Lanc για να συνδέσεις τρίποδο με τηλεχειρισμό, αλλά και ουτε κάν σαν αξεσουάρ Infrared Remote Control. Αυτό δεν ξέρω πόσο χρήσιμο θα σου είναι αλλά είναι ένα μειονέκτημα σε όλα τα Budget μοντέλα της (Mini-DV, DVD, HDD)

Reaction score
1

Σας ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες!

Για τούτο εδώ τί λέτε?

JVC® (GZ-MG130USPKG) 30GB Hard Drive Camcorder

Capture family parties, special occasions, and everyday events. Records video and photos directly to a built-in 30GB hard drive�no more fishing around for blank discs or tapes. Boasts a number of features that help you get just the right shot.

MODEL: GZ-MG130USPKG

* 30GB holds approximately:
7 hours 10 minutes at ULTRA (DVD movie) setting (8.5 Mbps)
10 hours 30 minutes at FINE (DVD) setting (5.5 Mbps)
14 hours 10 minutes at NORM (TV) setting (4.2 Mbps)
37 hours 30 minutes at ECO Internet setting (1.5 Mbps)
* 34X optical/800X digital zoom
* 680,000 pixel CCD (340K effective)
* Digital photo mode / Easy Archiving
* Top JPEG resolution: 640 x 480
* SD� memory card slot (SD card not included)
* 2.7" widescreen LCD; 16:9 shooting mode / Clear LCD For Sun Reflection
* Compatible with JVC CU-VD10 Share Station DVD burner and CU-VD2O
* Dolby� Digital 2.0 audio recording
* 4-way joystick controller for easier camcorder operation / Simple Editing
* Auto and manual focus / Live slow
* Shutter speeds: 1/2 - 1/4,000 seconds (video); 1/2 - 1/500 seconds (still photo)
* Program AE modes with special effects / night alive
* Audio/video output (including S-video)
* High-speed USB 2.0 interface / Direct Access
* Built-in LED video light w/ sensor
* Direct photo printing with PictBridge-compliant printers

Includes:

* Rechargeable lithium ion battery
* AC adapter/charger
* A/V and USB cables
* Wireless remote

Size: 2 3/4"H x 2 5/8"W x 4 3/8"D

τη βρίσκω Γερμανία (όχι μέσω ίντερνετ) στα 449$

Reaction score
0

Καλη η επιλογη της ΣΟΝΥ αλλα διαβασα οτι ειναι:

Αισθητήρας CCD (σε pixels) : Αισθητήρας CCD 1/6" Advanced HAD de 800.000 pixels

Για τα χρηματα αυτα καλη. Αλλα μολις πριν μια βδομαδα αγορασα την PANASONIC s10 (με τον ιδιο αισθητηρα τησ ΣΟΝΥ και με φακο LEICA x10 optic zoom) η οποια γραφει σε SD card (αγορασα μια 8Gb) με τον ιδιο αισθητηρα. Γραφει και σε 16:9 και το σημαντικοτερο απο ολα δεν περιεχει μηχανικα μερη και ετσι στο πεσιμο αντεχει αλλα και στο νερο.

Ειναι τοσο μικρη που χωρα στην τσεπη του πουκαμισου μου... !!!!!!!!!!! Ειναι σαν κινητο τηλεφωνο

Την συστινο ανεπιφυλακτα για κατι απλο χωρις πολλα προγραμματα για να μην χασουμε οποιαδηπποτε οικογενιακη στιγμη μεχρις να βγουν καλοι υπολογιστες που να υποστηριζουν γρηγορο edit se HD format stis eperxomenes fuhnoterew HD cameres

http://www.youtube.com/watch?v=MuGqs1VpgP4

Kai to kalytero.... Βγαζεισ με ενα κλικ την καρτουλα απο την καμερα και την βαζεισ σε εναν αναγνωστη καρτων στο PC kai me copy paste toy arxeioy exeis to video sto PC soy.

To arxeio einai ths morfhs .MOD kai mporeis me mia metanomasia na to kaneis MPG kai na to graceis kateyueian se DVD-R !!!!!!!

Reaction score
14
Re: Απάντηση: Αγορά Βιντεοκάμερας (format HD/budget 500e)

Σας ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες!

Για τούτο εδώ τί λέτε?

JVC® (GZ-MG130USPKG) 30GB Hard Drive Camcorder

..
..
..

τη βρίσκω Γερμανία (όχι μέσω ίντερνετ) στα 449$
Αμα είναι και δολλάρια είναι ακόμα καλύτερα! 300 Ευρώ κοντά Not bad!! Χτύπα την με κλειστά μάτια!! Ολες οι EVERIO είναι καλές

(Αααα στο pixmania 400 Euro) που την βρήκες τόσο???

Reaction score
1

Σας ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια και τις γνώμες. Η Panasonic είναι όντως φανταστική και το design της τα σπάει κυριολεκτικά.
Τα προϊόντα SONY δυστυχώς τα αποφεύγω πλέον. Σύμπτωση ή όχι, 2 στις 2 συσκευές που αγόρασα κατά το παρελθόν είχαν παρουσιάσει προβλήματα.
Είμαι πιο κοντά στην JVC.

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ.

ps Γιάννη για την τιμή υπάρχει μία άκρη από γνωστό σε Γερμανικό πρατήριο.

Reaction score
1

επιστρέφω με 1 ακόμα ερώτηση...

Το video format στις κάμερες στο συγκεκριμένο κατάστημα είναι NTSC. Αυτό αποτελεί (μου δημιουργεί) κάποιο πρόβλημα?

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.288
Members
38.538
Νεότερο μέλος
intergrale