Αγορά Δέκτη με "extra" δυνατότητες...

jpaudio

Επαγγελματίας
Reaction score
1.719
Αγαπητοί φίλοι σας χεραιτώ. Έφτασε η στιγμή της εγκατάστασης σύνδεσης ADSL και μια από τις πολλές δυνατότητες της είναι και η "υποστήριξη" μέσω δικτύου έξτρα δυνατοτήτων δορυφορικών δεκτών. Πια είναι η γνώμη σας σχετικά (ποιον δέκτη προτείνετε και γιατί) και πια πεκέτα είναι διαθέσιμα προς θέαση μέσω αυτών των δυνατοτήτων; Στο εμπόριο κυκλοφορούν αρκετοί με κύρια διαφορά το λειτουργικό τους που σε μερικούς είναι το Linux. Αν και αρχικά αυτοί φαίνονται δυσκολότεροι έχουν πολλές περισσότερες δυνατότητες και "πειράζονται". Καταλαβαίνω ότι η αναφορά σε συγκεκριμένα στοιχεία δεν μπορεί να γίνει απροκάλυπτα οπότε PMs ή παραπομπή σε "ειδικά" sites θα ήταν ευπρόσδεκτη.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την προσοχή σας.
Φιλικά,
Γιάννης

Reaction score
1
Έχω ακούσει για αυτην την δοθλειά πολυ καλα λόγια για τον Mvision VN-τάδε δεν θυμάμαι ακριβώς το μοντέλο.
Ακούγεται οτι με ADSL ξεκλειδώνει την γνωστή ελληνική πλατφόρμα καναλιών.
Πάντως επειδή έχω δορυφορικό δέκτη και έχω ασχοληθεί λιγάκι κατα καιρούς να έχεις υπ'όψιν σου οτι κανένα απο αυτά τα ξεκλειδώματα δεν είναι μόνιμα αλλά αντιθέτως θέλουν ενίωτε καθημερινή παρακολούθηση.
Περισσότερα θα σου πουν αν γίνεις μέλος στο forum www.hellasat.net ...αθτοι κατέχουν καλύτερα το σπορ!!!

Reaction score
23
Ρίξε μια ματιά και στους πολύ γνωστούς για τα "κόλπα" τους Dreambox , όπως και στους Τούρκικους Ya MaTu . Οι τελευταίοι λένε ότι κάνουν πολλά!! ( αν ξέρει κανεις κάτι πιο συγκεκριμένο για τους Ya Ma Tu , ας το γράψει...)

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Όλοι οι δέκτες με ucas κάνουν καλή δουλειά όπως π.χ. ο YAMATU. Υπάρχουν πολλοί κλώνοι του YAMATU με διάφορα ονόματα. Όλοι έχουν ενσωματωμένο το ucas.

Καλύτερος από όλους βέβαια ο dreambox.

Βέβαια αν δεν θέλεις τέτοιο δέκτη μπορείς να πάρεις οποιονδήποτε και μαζί μία t-rex μόντουλα την οποία φορτώνεις με το ίδιο υλικό που φορτώνεις τον δέκτη...

jpaudio

Επαγγελματίας
Reaction score
1.719
Αγαπητοί φίλοι ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Για να γίνω πιο συγκεκριμένος σε αυτό που ψάχνω, ξέρω τις δυνατότητες των cams που κυκλοφορούν, (T-Rex, Dragon) αλλά αυτά δεν ανοίγουν κανάλια που ανοίγουν με "δυκτιακά" κλειδιά. Και για να προχωρήσω παρακάτω, οι απόψεις διύστανται για τις δυνατότητες των δεκτών με δίκτυο. Υπάρχουν δύο κατηγορίες, αυτή που με το που συνδέονται στο Νετ μέσω Ethernet επικοινωνούν με μια διεύθυνση άγνωστη στον χρήστη και "τραβάνε" κλειδάκια για δύο-τρία πακέτα (βλέπε Redecast). Οι άλλοι όπως ο Dream απλά επικοινωνούν με συγκεκριμένη διεύθυνση που ο χρήστης γνωρίζει και γινόμενος μέλος της ομάδας επωφελείται από διάφορα "bonus". Φυσικά έχουν και άλλες δυνατότητες, παρακτικά απεριόριστες, αφού είναι ουσιαστικά ένα PC με Linux. Ούτε η πρώτη περίπτωση ούτε η δεύτερη είναι σίγουρη για την μακροζωία της αφού βασίζονται σε "φιλανθρωπικές" προσφορές μελών ή εταιρειών. Από ένα πρόχειρο ψάξιμο που έκανα κατάλαβα ότι η περιπτωση των Dream και των άλλων ομοϊδεατών του δεν προχωράει και πολύ καλά και σε μερικές περιπτώσεις πρέπει να πληρώσει κάποιος και "συνδρομή" για να μπεί στο club! Στην άλλη αυτή έχει προπληρωθεί με την αγορά του δέκτη. Παρόλλα αυτά όμως θα με διέφερε να μάθω από πρώτο χέρι από έναν κάτοχο Dream τι βλέπει, με πιο μοντέλο και αν είναι ευχαριστημένος.
Φιλικά,
Γιάννης

Reaction score
173
jpaudio said:
Παρόλλα αυτά όμως θα με διέφερε να μάθω από πρώτο χέρι από έναν κάτοχο Dream τι βλέπει, με πιο μοντέλο και αν είναι ευχαριστημένος.
Φιλικά,
Γιάννης

Εδω και 8 μηνες ζω με τον 7020 και μπορω να πω πως μου κανει ολα τα ''χατηρια''.Αν σε ενδιαφερει η φιλοσοφια του Dreambox θα σου ελεγα να περιμενεις τον 8000 που ειναι και HD.Οσο για το τι βλεπει ο δεκτης προσωπικα πιστευω πως ειναι και θεμα διαφημιστικο των εταιριων πχ.την περιοδο του mundial υπηρχαν παντου μαυρα σκοταδια!!!Το επομενο 10ημερο ξημερωσε.Οσο για τη συνδρομη που λες εχεις δικιο.Ευκολα θα βλεπεις D+,TPS,PREMIERE,ABSAT,MCT,***view kai alla.Για ενημερωση και διαβασμα εχω να σου δωσω πολλα sites.Πριν καταληξεις καλο θα ειναι να διαβασεις καλα.Δεν χρειαζονται ουτε μοντουλες ουτε καρτες ουτε τπτ ολα ειναι στα σπλαχνα του :lol:

jpaudio

Επαγγελματίας
Reaction score
1.719
Για πες φίλε Φάνη τα sites που αναφέρεσαι να διαβάσω και να μάθω...

Reaction score
0
Καλησπέρα σε όλους
Φίλε jpaudio θα πρέπει πρώτα να μας πείς αν έχεις γνώσεις στο θέμα η αν έχεις χρόνο να κάτσεις να ψάξεις και να μάθεις... Αν έχεις χρόνο να κάτσεις να ασχοληθείς σοβαρά με τον δορυφορικό σου δέκτη, τότε ο DM είναι μονόδρομος! Ο πρώτος διδάξας στον χώρο του CS κράταει πολύ καλά τα σκήπτρα και δε βλέπω να τα χάνει ούτε απο YAMATU ούτε απο Vissionet ούτε απο πουθενά αλλού!
Αν δεν έχεις χρόνο και διάθεση να ασχοληθείς, τότε καλύτερα πάρε εναν Vissionet αλλα πολύ φοβάμαι πως θα απογοτευτείς σύντομα αφου θα ανακαλύψεις πως ο δέκτης υποφέρει απο τα μέτρα αντι-sharing με τα οποία βομβαδίζει τον τελευταίο καιρό η ... ακατανόμαστη αυτά τα μοντέλα, παγώνοντάς τους την εικόνα καθε λίγα δεπτερόλεπτα και άλλες φορές δεν ανοίγουν και καθόλου... Επίσης, όταν βάζουν όλοι οι χρήστες τα μηχανάκια τους σε λειτουργεία, το πρόβλημα είναι έντονοτερο... Με λίγα λόγια, αν το πάρεις και θελήσεις να δείς την ομάδα σου σε έναν αγώνα που τον δείχνει συνδρομητικό κανάλι... αυτό που θα καταφέρεις είναι να σπάσεις την τηλέορασή σου...
Τώρα θα μου πείς, πάω τρέχοντας για Dream! Θα σε απογοητεύσω πάλι... Εδώ πρέπει όπως είπα και πιο πάνω να σπάσεις την τηλεόρασή σου προκαταβολικά για να δείς... :D Αλλα όταν δείς, θα βλέπεις δίχως προβλήματα και... εξαρτήσεις!
Προσωπικά ασχολούμαι με τους Dreambox τα τελευταία 5 χρόνια και σε διαβεβαιώ πως είναι ενα μηχάνημα που θα σε ανταμείψει και θα το ευχαριστηθείς. Υπάρχει πληθώρα λογισμικών και πολύ βοήθεια (ιδιώς για αρχάριους) σε πολλά Ελληνικά forum. Μάλιστα, στο www.satfreaks.net στο οποίο έχω την τιμή να είναι Site admin υπάρχουν άτομα που έχουν τέτοιες γνώσεις (linux) που κατασκευάζουν δικά μας plug ins, και κάποια στιγμή θα ανεβάσουμε και δικό μας firmware!
Για τον 8000 θα πρέπει να περιμένουμε ως τις αρχές του 2007 να κυκλοφορήσει, και λίγους μήνες μετά ωστε να "παίξουν" κάποιοι μαζί του και να γίνει παιχνίδι... Πιστεύω πως θα είναι ο επόμενος δέκτης μου! :)
Ξεκίνησα με εναν 7000 και τώρα έχω εναν 7020....
Όσο για το τι βλέπω.... επειδή είναι λίγο δύσκολο να τα γράψω όλα, μήπως θα ήταν καλύτερα να σου πώ κανάλια που ΔΕΝ βλέπω? :lol: :lol: :lol:

Αλήθεια, ποίος βλέπει ταινίες απο τα multivision και Τεκίλες με.... Ελληνικούς υπότιτλους???

Reaction score
173
Skatzoxoiros said:
Αλήθεια, ποίος βλέπει ταινίες απο τα multivision και Τεκίλες με.... Ελληνικούς υπότιτλους???
Καποτε το ειχα παλεψει με Gemini2.7 τωρα κολλησα με το PLI Flubber στη USB.Αν θελεις ριξε τα φωτα σου

jpaudio

Επαγγελματίας
Reaction score
1.719
Ευχαριστώ όλους για τις ιδέες-προτάσεις τους. Φίλε "Σκατζόχειρε" (ωραίο nick...) στείλε μου ένα τηλέφωνο με PM να τα πούμε ζωντανά.
Φιλικά,
Γιάννης

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Skatzoxoiros said:
Μάλιστα, στο www.satfreaks.net στο οποίο έχω την τιμή να είναι Site admin υπάρχουν άτομα που έχουν τέτοιες γνώσεις (linux) που κατασκευάζουν δικά μας plug ins, και κάποια στιγμή θα ανεβάσουμε και δικό μας firmware!
Άσχετο, αλλά μιας και παρακολουθώ το συγκεκριμένο site, πρέπει να πω ότι είναι πάρα πολύ καλό!

Reaction score
0
fanisz said:
Skatzoxoiros said:
Καποτε το ειχα παλεψει με Gemini2.7 τωρα κολλησα με το PLI Flubber στη USB.Αν θελεις ριξε τα φωτα σου
Αυτή την στιγμή έχω εγκατεστημένο το Gemini 2.9 στην flash.
Θα χρειαστείς (αν έχεις Gemini) το PLI on Gemini για να έχεις και το πάνελ του PLI.
Aν έχεις PLI, απλά θα χρειαστείς τον DrTic 2.0 που θα βρείς στο πάνελ, και το Greek Sub Panel που θα βρείς στο Satfreaks.gr και το εγκαθηστάς manual
Το plugin αυτο έχει τροποποιηθεί ωστε να κατεβάζει ο χρήστης τους υπότιτλους που θέλει απο μια βάση δεδομένων που έχει κατασκευαστεί στο upload των satfreaks που ενημερώνει το GSF Team! (Αυτοί είμαστε εμείς, τα satfreaks! :lol:)
Αυτή την στιγμή μπορείς να δείς τις περισσότερες ταινίες απο αυτές που παίζονται με Ελλhνικούς υπότιτλους!

Χρήστος Ακρατόπουλος said:
Άσχετο, αλλά μιας και παρακολουθώ το συγκεκριμένο site, πρέπει να πω ότι είναι πάρα πολύ καλό!
Ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια Χρήστο! Στα satfreaks μας ένωσε η αγάπη μας για τα δορυφορικά, και μέσα απο τους λίγους μήνες που υπάρχουμε, έχει βγεί πολύ καλή και ποιοτική δουλειά!

@jpaudio
Αργότερα θα έχεις ΡΜ!

Φιλικά
Κώστας

Reaction score
2
Βλεπετε και την "ακατονομαστη" με τον Dreambox ?
Ti lete gia ta kainoyrgia antisharing μετρα που βγαινουν τωρα στον αέρα ?
Πληρωνετε και καποια "συνδρομη" γι αυτα?
Ξερεις αν γινεταο το ιδιο και με την skystar2 + PC ?

Reaction score
0
@toxotis70
1)Αν βρείς κάποιον να σου δώσει βλέπεις
2)Απο όσο ξέρω μονο οι dreambox δεν έχουν κανένα πρόβλημα... Linux βλεπεις....
3)Υπάρχουν group που για να πάρεις πρόσβαση πρέπει να καταβάλεις κάποιο μερίδιο. Ρωτώντας πάς στην πόλη, εγώ δεν ξέρω και δε μπορώ να σου υποδείξω κάτι
4)Δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με skystar και δε μπορώ να σου απαντήσω σε αυτό...

Reaction score
173
ευχαριστω Skatzoxoiros με την πρωτη ευκαιρια θα το δοκιμασω και θα σου πω νεα.Ελπιζω αν σε χρειαστω να σε βρω :lol:Θα μπω και στο site σου να τα πουμε....

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.887
Members
38.515
Νεότερο μέλος
Alebut