Αγορά Ενισχυτή και Ηχείων

Reaction score
0
Καλησπέρα

Καλησπέρα

Θέλω να προβώ στην αγορά ενισχυτή και ηχείων για σαλόνι 50 τετραγωνικών το budget μου μπορεί να πάει λίγο πάνω από 1000 ευρώ έχετε κάτι να προτείνετε ;

Reaction score
62
Αρχικώς θα έλεγα, πολλά τα τετραγωνικά, λίγα τα λεφτά...αν θες ν' ακούς τους Stereolab ικανοποιητικά :144:
Παίζουν ρόλο και οι συνθήκες ακρόασης βέβαια, απόσταση ακρόασης κλπ.
Θες μεγάλα ηχεία δαπέδου ή βάσης μαζί με subwoofer για ικανοποιητικό αποτέλεσμα.
Ίσως κάποια ενεργά βάσης μαζί με subwoofer να μπορείς να βρεις στα λεφτά που δίνεις περίπου...

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743
Απάντηση: Αγορά Ενισχυτή και Ηχείων

αδερφε, τσεκαρε ενισχυτη τον Yamaha A-S700 με καποιο απο τα Tannoy V4, Q-Acoustics 2050. Νομιζω οτι ειναι οτι πιο ισορροπημενο κ πιο κοντα στην περιπτωση σου τηρουμενου του μπατζετ που διαθετεις.

Reaction score
0

Μέχρι στιγμής έχω ακούσει τον ΗΚ980 και τον MARANTZ PM7003 απο ηχεία τα DALI Concept 6 και τα JBL Studio 190 και μαλλον θα πήφενα για τον συνδιασμό Marantz - DALI

Reaction score
0

Καλησπέρα,αν μπορέσεις,δοκίμασε να ακούσεις και τον συνδυασμό Yamaha AS-700 με τα Dali Concept 6.Έχω ακριβώς αυτό το σετ και καλύπτω περί τα 50m2,με απόσταση ακρόασης σχεδόν 3 μέτρα.Αρκετά ικανοποιητικό αποτέλεσμα για την τιμή τους,σε μεγάλο εύρος διαφορετικών ακουσμάτων.

Reaction score
0

Για τον xtz 100AD3 και τα 95.44 έχετε άποψη ; ειδικά εαν συνδυάζονται με πιο φτηνα ηχεία η ενισχυτή για να κατεβεί λίγο η τιμή ;

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

φιλε μου ο ΧΤΖ ειναι σουπερ για τα χρηματα του και για πολλα παραπανω, τον εχω ακουσει στο συστημα μου, τον ακουω συνεχεια γιατι τον εχει κολλητος μου. Η τιμη του ειναι 780 ευρω. ποσα μπορεις να διαθεσεις απο κει και περα για ηχεια για να σου πω συγκεκριμμενα μοντελα.

Reaction score
0

το site της ΧΤΖ τον δίνει 700 ?

για ηχεία εαν επαίρνα ενισχυτη με αυτά τα λεφτά θα εδινα στην χειρότερη αλλα 600 - 700 αλλα δεν ξέρω εαν σε τετοια περίπτωση θα ηταν καλύτερα να πάρω εναν πιο φτηνο ενισχυτή με καλύτερα ηχεία ;

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

το site της εταιριας εχει τιμες για τη εκεινη την αγορα, η location sound τον φερνει στην τιμη που σου ειπα. Δεν ειναι ορθο να πας σε φτηνο ενισχυτη και ακριβα ηχεια γιατι αν ο ενισχυτης ειναι υποδδεστερος σε αναλυση ή δεν οδηγει σωστα τα ηχεια, δεν προκειται να τα ακουσεις σωστα. Καλυτερα το συστημα να ειναι ισορροπημενο γιαυτο και οι προτασεις που σου εκανα παραπανω τηρουν αυτο τον κανονα.

Για μενα αν μπορεις πηγαινε στα Roister 8.2 και ψαξε για ακροαση κ τα Dali Zensor 7 τα οποια ειναι σε σουπερ τιμη και εχουν δυο 7ιντσα μεγαφωνα.

Reaction score
0

τα roister απο οτι είδα δεν βγαίνουν σε μαυρα ? αυτο είναι ενα θέμα δυστυχώς.

Θα προσπαθήσω να ακούσω τα Dali. Για τα XTZ δεν μου είπες ?

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

τσεκαρε και JBL Studio 190. Τα ΧΤΖ δεν τα εχω ακουσει.

Reaction score
0

τα jbl τα άκουσα αλλά νομίζω τα DALI concept 6 μου άρεσαν περισσότερο.

Να κάνω μια ερώτηση. Ως χώρος ακρόασης ορίζετε ολόκληρο το δωμάτιο που θα βρίσκετε το σύστημα.

ΠΧ εάν είναι ενιαία σαλόνι - τραπεζαρία - κουζίνα θα μετρήσουν ολόκληρα τα τετραγωνικά ;

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

τα jbl τα άκουσα αλλά νομίζω τα DALI concept 6 μου άρεσαν περισσότερο.

Να κάνω μια ερώτηση. Ως χώρος ακρόασης ορίζετε ολόκληρο το δωμάτιο που θα βρίσκετε το σύστημα.

ΠΧ εάν είναι ενιαία σαλόνι - τραπεζαρία - κουζίνα θα μετρήσουν ολόκληρα τα τετραγωνικά ;
βεβαια γιατι τα ηχεια σου θα κληθουν να καλυψουν ολο αυτο το χωρο. Απλα παιζει σημαντικο ρολο κ η αποσταση ακροασης.

Reaction score
0

Tyler καταρχας ευχαριστώ !!

για να ξεκαθαρίσω κατι τα JBL και τα zensor τα προτείνεις για τον XTZ η για για τον Yamaha

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

τα JBL μαλλον θα κουμπωσουν καλυτερα με τον cayin 252b μιας και ειναι ηχεια που αρεσκονται σε πολλα βατ. Ολοι οι συνδυασμοι ειναι εφικτοι. Ο ΧΤΖ ειναι ενθουσιωδης ενισχυτης, ο Yamaha οχι τοσο macho, ο 252b κτηνος ισχυος με ωραια χροια, τα JBL κατεξοχην forward ηχεια, τα Dali ενα κλικ πιο εξευγενισμενα. Αναλογα με το πως θες να ειναι το τελικο αποτελεσμα, ματσαρεις ενισχυτη με ηχεια αναλογα με αυτα τα χαρακτηριστικα τους.

Reaction score
0

για τα audio spectrum prestige 5 τι γνώμη έχετε

Reaction score
0

Ξέρει κανείς που μπορώ να ακούσο τα Dali zensor 7 και τα roister 8.2

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

βαλτα στο skroutz και κοιτα ποια καταστηματα τα εχουν. Μια καλη πιθανοτητα να τα βρεις προς ακροαση μαζι με τον cayin ειιναι οι ΩΔΕΣ

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.127
Members
38.533
Νεότερο μέλος
NIK DRAGON