Αγορά Ενισχυτή με Ηχεία 5.1.

Reaction score
0
Καλημέρα Παίδες,

μετά απο πολλές αναβολές, ήρθε η ώρα για την κίνησή μου. Εχω πάνω - κάτω καταλήξει στον Ενισχυτή, όμωσ θέλω να ακούσω απόψεις επι του θέματος.

Οι επιλογές μου είναι 2. Ο Denon 1611 και ο Pioneer 520.
Eχω βρει τον 1611 σε μαγαζί με 330Ε. Εχω την εντύπωση πως πρόκειται για πολύ καλή τιμή.

Θέλω να μου πείτε εάν είναι καλή επιλογή, καθώς πρόκειται να χρησιμοποιθηθεί (όποιος απο τους 2 τελικά επιλεγεί) για να συνδεθούνε επάνω του, είτε τα KEF 2005, είτε τα Harman Kardon hkts 20.

Θα παρακαλούσα, όποιος μπορεί να με διαφωτίσει, να το κάνει ελεύθερα!! :107:

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.

Reaction score
0
Απάντηση: Αγορά Ενισχυτή με Ηχεία 5.1.

Εγω θα πηγαινα σε Pioneer και εγω για αυτον πηγαιν και πηρα τον 820 τελικα σε σχεση με yamaha που ειχα καμια επαφη πολυ καλυτερος ηχος.Oι denon απο φιλους εχω ακουσει οτι ειναι πιο πολυ για μουσικη αλλα απο οτι καταλαβα για home cinema τον θελεις.

Reaction score
0

Ναι, η κύρια χρήση του θα είναι για ταινίες.

Σκέφτηκα μήπως πρεπει να ανέβω σε ενισχυτή.... και να πάω στον 920. Είναι φρόνιμο να γίνει μια τέτοια κίνηση, η καλύτερα να ανέβω στα mirage, αλλά με τον 520?

Reaction score
0

Ναι, η κύρια χρήση του θα είναι για ταινίες.

Σκέφτηκα μήπως πρεπει να ανέβω σε ενισχυτή.... και να πάω στον 920. Είναι φρόνιμο να γίνει μια τέτοια κίνηση, η καλύτερα να ανέβω στα mirage, αλλά με τον 520?
O 920 ειναι 7,1 οποτε αφου θα πας σε 5,1 σετ απ δεν υπαρχει λογος να τον παρεις και με τον 820 κανεις δουλεια...

Reaction score
0

Αρα δεν μου προσφέρει τίποτα το ουσιαστικο ο 920.
Ισως λοιπόν ειναι καλύτερο να τα επενδύσω στα ηχεία.

Σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθειά σου.

Reaction score
0

Τιποτα φιλε μου καλες ακροασεις οτι και να διαλεξεις...

Reaction score
0

Τελικά κατέληξα, και πήρα τα Mirage Nanosat 5.1 HGB και ενισχυτή τον Pioneer VSX 920.

Ακούγονται πολύ όμορφα, πάντα τηρουμένων των αναλογιών.
Το σημαντικότερο είναι ότι γεμίζουνε τον χώρο, χωρίς να χρειάζεται να τα στρίψεις προς την θέση ακρόασης. Τα κρεμάς, και απολαμβάνεις.
Ακούγονται αρκετά καθαρά (άκουσα και τα bose, ta B&W, ta Radious, ta KEF), και μου φανήκανε ότι έχουνε τονκαλύτερο λόγο Τιμής/Απόδοσης.

Εννοείται ότι οδηγούνται πολύ άνετα απο τον Ενισχυτή, χωρίς και αυτά να "κουράζονται".

Μόλις θα τα δουλέψω λίγο ακόμα, θα σας πώ κι άλλες εντυπώσεις!!!

Ευχαριστώ για την βοήθειά σας.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430

Καλοάκουστα!!

Βάλε και καμιά φωτογραφία για το χάζι!

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.954
Members