Αγορά Ηχείων......

Reaction score
100
Έχω αποκτήσει πρόσφατα τον ενισχυτή Advance Acoustic MAP-105
Μέχρι τώρα άκουγα από τα studio monitor Tannoy Reveal 6D
Σκέφτομαι για αγορά ηχείων δαπέδου μέχρι 1200 ευρώ.
Η απόσταση ακρόασης είναι 2,8 μέτρα.
Λόγω του ότι μένω στην επαρχία (χωριό του Πηλίου) δεν έχω δυνατότητα ακρόασης...
Έχω διαβάσει καλές κριτικές για το Vinci της Davis...και μου αρέσει και στην όψη....:105: τα έχει ακούσει κανείς?
Μήπως είναι too mutch για τον Advance?
Περιμένω και άλλες προτάσεις.....Ααα...επειδή στο άμμεσο μέλλον σκεφτομαι για αγορά λαμπάτου ενισχυτή θα ήθελα τα ηχεία να έχουν κάποια ευαισθησία.....
Αυτά...και περιμένω απαντήσεις....
Ευχαριστώ εκ των προτέρων....:107:

Reaction score
2.566
Τον έχω ακούσει τον advance και μπορώ να πω ότι για τα λεφτά του είναι ένας πολύ γλυκός ενισχυτής που μου άφησε καλή εντύπωση. Όμως πιστεύω ότι ναι, ηχεία 4 φορές την τιμή του ίσως θα του πέσουν πολύ, με την έννοια ότι δεν θα πάρεις αυτά που μπορείς από αυτά. Εγώ τον είχα ακούσει με τα μικρά της USHER, αντίστοιχου κόστους με τον ενισχυτή.
Βέβαια αν είναι όπως λες να πάρεις αργότερα άλλον ενισχυτή, πάω πάσο...

Reaction score
0
Απάντηση: Αγορά Ηχείων......

Αγαπητέ φίλε
άκουσα πρόσφατα το συγκεκριμένο ενισχυτή στο σπίτι ενός φίλου με τα Klipsch RF-82 τα οποία έχουν ευαισθησία 98db και τιμή κοντά στο 1000άρικο και το αποτέλεσμα ήταν πάρα πολύ καλό. Σε όλα τα είδη μουσικής. (Ακούω τζαζ κλασική και καλή ροκ για να σε προσανατολίσω!!!)
Τα Klipsch σε άλλους ενισχυτές κουράζουν λίγο στα ψηλά αλλά στο συγκεκριμένο καθόλου λόγω γλυκύτητας.
Πιστεύω πως είναι ένα καλό ζευγάρι.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.975
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas