Αγορά Προβολέα

Reaction score
0
Παιδιά Καλησπέρα,

Όντας νέος στον χώρο του home cinema, αλλά μεγάλος θαυμαστής του, θέλω και έγω να αγοράσω έναν προβολέα διαθέτοντας έως 2500€ το πολύ. Από τα πεδιοδικά που διαβάζω δεν έχω αποφασίσει, γιατί εάν δεν δες με τα ίδια σου τα μάτια οι αριθμοί δεν σου λένε τίποτα. Παρακαλώ ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Γεια σου και σε σενα.
Οπως πολυ σωστα ειπες και μονος σου "εαν δεν δεις..."
Εμεις λοιπον που εχουμε ηδη δει :wink: θα σου λεγαμε να ξεκινησεις με την αναγνωση των τελευταιων "Μακρυων καυτων Τεστ" που θα βρεις σε αυτη την κατηγορια - και κυριως του τελευταιου.
Παντως καθως τα χρηματα που σκοπευεις να διαθεσεις ειναι "καλα" θα σου προτεινα να ξεφυγεις απο τους LCD(εαν δεν αντιμετωπιζεις καποιο προβλημα με το rainbow σαφως) και να κινηθεις προς την νεα γενια DLP(Infocus IN76 , Optoma H72i)
H εικονα τους ειναι απιστευτη για τα χρηματα που ζητουν!

Reaction score
14
LekkasKo said:
Παιδιά Καλησπέρα,

Όντας νέος στον χώρο του home cinema, αλλά μεγάλος θαυμαστής του, θέλω και έγω να αγοράσω έναν προβολέα διαθέτοντας έως 2500€ το πολύ. Από τα πεδιοδικά που διαβάζω δεν έχω αποφασίσει, γιατί εάν δεν δες με τα ίδια σου τα μάτια οι αριθμοί δεν σου λένε τίποτα. Παρακαλώ ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!
2500 με το πανί? γιατί υπολογίζεις κανένα 300-500άρι για πανί αξιώσεων.

Οπως σωστά σου είπε ο Ανδρέας δες και πές. Μην πάς με τα χαρτιά και τα specs γιατί δεν λένε πολλά. Αλλωστε προωπικό γούστο κανενα τεστ δεν αξιολογεί.

Μπορεί για παράδειγμα να δείς LCD και εσεάν να σου αρέσει πολύ, σε άλλον όπως εμένα (για παράδειγμα) να μην μου πάει.

Σήμερα έλαβα και ενα private mail όπου ενας "φιλος" μου τα έχωσε επειδή κατηγόρησα εναν συγκεκριμένο προτζέκτορα LCD τον οποίο εχω δεί και απλά δεν μου άρεσε καθόλου. Σωστά με τα κριτήρια του με κατηγόρησε γιατί εκείνου τα μάτια βλέπουν άλλα απο τα δικά μου. Δεν κατηγορώ τα μάτια του όυτε λέω ότι τα δικά μου είναι σωστότερα. Απλά διαφοετικά βλέπουμε όλοι μας και άλλα ζητάμε απο τον projector μας.

Συμβουλή να πάς σε καλά ειδικά καταστήματα που να μπορούν να σου δείξουν Live μηχανάκια και να μπορείς να συγκρίνεις μοντέλα μεταξύ τους με τις ίδιες πηγές (ίδια players) ετσι θα κάνεις μόνος σου test.

Στα 2000 +/- 150 Ευρώ εχεςι τεράστιες επιλογές.

Reaction score
0
Καταρχάς καλώς ήρθα στο φόρουμ γιατι είχα μείνει χώρις ιντερνετ αρκέτο διάστημα και μόλις σήμερα κατάφερα να διαβάσω τις απαντήσεις σας.
Βεβαίως χωρίς το κόστος για το πανί μιλάω. Το πανί το έχω κοστολογίσει στον προυπολογισμό μου γύρο στα 700€+ αλλά θέλω να είναι ηλεκτρικό τηλεχειριζόμενο στις 100 με 120".
Όσον αφορά τα παραπάνω μηχανάκια ο infocus έχει απίστευτο ντιζάιν για τον χώρο μου, εικόνα όμως???
Σε site supermarket που ψάχνω κανένα δεν αναφέρει κέρδος πανιού για τα παραπάνω μηχανάκια τι πανί προτείνετε.

V

VIDEOMIX

Guest
Τώρα πιά απο τον Απρίλιο που πρωτοέθεσες το ερώτημα, έχεις και περισσότερες επιλογές σε προσιτή τιμή. 8)

Reaction score
0
Τι επιλογές να ξεχάσω τον ινfocus καιτον optoma? Πρέπει να πάω σε κάποιο μαγαζί για ένα οπτικό τέστ.
Καμια απάντηση για το πανί??

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Ο Infocus ειναι οντως πανεμορφος :shock:
Εχει ομως προβλημα με σκονη και δακτυλιες οποτε εαν αποφασισεις για αυτον καλο ειναι να κανεις οτι κανεις και μετα ενα καλο σκουπισμα με μαλακο πανι και να μην τον ξαναγγιξεις.

Το σωστοτερο , οπως σου ειπαν και τα παιδια , ειναι να επισκεφτεις καποιο καταστημα και να τους δεις ολους να παιζουν.

Για πανι θα σου προτεινα την Ultrascreen , καλη ποιοτητα και χαμηλο κοστος , με τις προδιαγραφες που ζητας.
Θα σου κοστισει γυρω στα 500€

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.374
Members
38.693
Νεότερο μέλος
ΑποστολοςΒαζ