Αγορά Προβολέα.

Reaction score
0
Πρώτα απο όλα να ευχηθώ σε όλους Χρόνια Πολλά.
Είμαι κάτοχος ενός προβολέα (sanyo Z2) .
Βρίσκομαι σε αδίεξοδο σε οτι αφορά την αντικατάστασή του και για αυτό θα ήθελα την βοήθειά σας.Δύο είναι οι υποψηφιότητες...benq 8720 με τιμή 2600
και ο Panasonic Ax 100 με τιμή 1700.Υπάρχει βέβαια διαφορά στην τιμή αλλά επειδή δεν έχω δεί κανέναν και η προταιρεότητα μου είναι στην εικόνα παρακαλώ ας με βοηθήσει κάποιος.

Reaction score
453
Δεν τους έχω δει μαζί, αλλά η γνώμη μου είναι ο benq 8720 μακράν.
Ο panasonic βρίσκεται στην κατηγορία των low budget dlp 720 (optoma 70, optoma 72, infocus 76, benq 770) και μόνο με αυτούς μπορείς να τον συγκρίνεις.

Reaction score
0
Καλή Χρονιά σε όλους.

Φίλε δεν είμαι "ειδικός" αλλά απ ότι έχω δει ο 8720 είναι σαν κινηματογράφος. Το μόνο που πρέπει να τσεκάρεις αν κάνουν για το χώρο σου είναι οι αποστάσεις, τοποθέτηση, κτλ.

Reaction score
0
gia sas paidia eimai apo kypro ka epidi den katexo kati apo provolees kai epidi sas diavazo arketes mere fenete oti esois katexete to thema i alios isaste kathigites tha ithela sas parakalo na mou anoixete ta matia mou kai na mou pite an einai kalos o sim2 domino 20h i o sim2 domino 30h einai kaloi pios einai kaliteros i yparxi kapios allos pou einai kaliteri timi kai eina kaliteros.sas efxaristo para poli

Reaction score
170
Και τα δύο μοντέλα της Sim2 που αναφέρεις δεν παράγονται πια. Στο φόρουμ θα βρεις γνώμες και παρουσιάσεις για πολλά τρέχοντα μοντέλα. Διάβασε πρώτα, κατέληξε σε κάποια μοντέλα που σε ενδιαφέρουν και μετά αν νομίζεις ότι έχεις κι άλλες απορίες ρώτα μας και πάλι, ανοίγοντας ένα νέο θέμα και γράφοντας σε ελληνικά και όχι greeklish.

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.521
Members
38.709
Νεότερο μέλος
stavros.vatistas