Αγορά Τηλεόρασης 37'' ή 40''

nsk

Reaction score
12
Καλησπέρα έδω και καιρό διαβαζω για τις νέες τεχνολογιες στο θέμα της τηλεόρασης και εχω καταλήξει σε δύο μοντέλα, κυρίος λόγο κοστους γύρω στα 800 Ευρώ:
SAMSUNG UE40C6000 40''
http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.157034
Και
LG 37LE7500
http://www.lg.com/gr/tv-audio-video/television/LG-led-tv-37LE7500.jsp

Ποια προτείνεται και γιατί;
Τις έχει κανεις να μου πει γνώμη;

Ευχαριστώ Νίκος

nsk

Reaction score
12
Απάντηση: Αγορά Τηλεόρασης 37'' ή 40''

Εμένα θα με βοηθήσει κάποιος; :120:

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430

Λίγη υπομονή ποτέ δεν βλάπτει.
Δεν είναι κανείς υποχρεωμένος να απαντήσει αμέσως σε όποιο ερώτημα τίθεται.

Στο θέμα σας τώρα.
Και οι 2 είναι τεχνολόγιας led.Αυτό έχει καλά και κακά σε σχέση με μια πιό απλή lcd(όπως πχ την Samsung 650 ή την LG 550).
Ουσιαστικά πλεονεκτήματα δεν έχουν σε σχέση με τις lcd όσον αφορά την ποιότητα της εικόνας.
Αν δεν σας ενδιαφέρει να καλιμπραριστεί η τηλεόραση τότε οποιαδήποτε και απ τις 2 θα σας αφήσει υπέρ-ευχαριστημένο.
Απλά πρίν αγοράσετε οποιαδήποτε δείτε την απο κοντά για να έχετε μια άποψη στο πως συμπεριφέρονται στα τηλεοπτικά κανάλια.

nsk

Reaction score
12

η LG περιγράφεται ως LED PLus μετράει αυτό;

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430

Όχι.Αυτό είναι μια ονομασία που έχει δώσει η LG.
Αυτό που βλέπω είναι ότι η LG έχει ένα θεωρητικό πλεονέκτημα λόγω του local dimming(τοπικός έλεγχος της φωτεινότητας) σε σχέση με το global dimming(ολικός έλεγχος) της Samsung.

Reaction score
1

Εχω δεν την εν λόγω 37άρα που αναφέρει ο συμφορουμίτης σε σπίτι φίλου να παίζει και μου έκανε εντύπωση πόσο "ζωντανά" ήταν τα χρώματά της ! Επαιζε και αρχεία .mkv από σκληρό !!!

nsk

Reaction score
12

Εχω δεν την εν λόγω 37άρα που αναφέρει ο συμφορουμίτης σε σπίτι φίλου να παίζει και μου έκανε εντύπωση πόσο "ζωντανά" ήταν τα χρώματά της ! Επαιζε και αρχεία .mkv από σκληρό !!!
Ποια από τις 2 εννοείς την LG ή την Samsung;

Επίσης στο εγχειρίδιο χρήσης που κατέβασα για την LG αναφέρει ότι το Local diming είναι διαθέσιμο από τις 42'' και πάνω! Σε τηλεφώνημα που έκανα στην Lg μου λέει ότι είναι Led plus άσχετα από το τι λέει το εγχειρίδιο χρήσης. Απο την άλλη το AVoutlet το κατάστημα που ρώτησα μου λέει οτι δεν βλέπει να είναι Led plus! :140:

Ποιον να πιστέψω τελικά; :118:

nsk

Reaction score
12

Αυτό ήταν, ότι έγινε, έγινε :112:

Παράγγειλα από το AVoutlet την LG 37LE7500. Και την τρίτη θα είναι στην Κω :105:

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430

Καλοθέατη!!

Θα την ευχαριστηθείς!

nsk

Reaction score
12

Καλησπέρα παιδιά και πάλι, επανέρχομαι στο θέμα μου αυτή την φορά για διαφορετικό λόγο.
Αύριο παραλαμβάνω την τηλεόραση που παράγγειλα απο το http://www.avoutlet.gr/
το θέμα μου είναι ότι κοίταζα τις άλλες τηλεοράσεις και παρατήρησα ότι σε άλλες λέει Εγγύηση Ελληνικής Αντιπροσωπείας και σε άλλες όχι!!!
Δείτε αυτή τη σελίδα κάτω από τα χαρακτηριστικά σε άλλες το λέει και σε άλλες όχι!!!!
http://www.avoutlet.gr/default.aspx?pid=69&cgid=5&page=2

Λέτε να παίζει τίποτα περίεργο? :108: Να μην έχει η 37'' LE7500 αυτή που παράγγειλα Εγγύηση και για αυτό η χαμηλή τιμή?

Reaction score
0
Το πιθανότερο εάν δεν το γραφεί να είναι παρεισαγωγή .κάνε ένα τηλεφώνημα για να σου λύσουν την απορία.

nsk

Reaction score
12
Απάντηση: Re: Αγορά Τηλεόρασης 37'' ή 40''

Την Πήρα!!!:410: :410: :410:
Η τηλεόραση τα σπάει από θέμα εμφάνισης είναι πολύ όμορφη με το Bordless σχέδιο της LG είναι σαν πίνακας!!! :126:
Από θέμα δυνατοτήτων η εικόνα είναι πολύ όμορφη με ζωντανά χρώματα με λίγη αδυναμία στην αντίθεση,
αλλά καλύτερη εικόνα από τις Samsung της σειράς C6000 που είχα δει.

Και μαζί όλα τα καλούδια που την συνοδεύουν Bluetooth, DNLA, YouTube, Twitter, Facebook, Web Tv και άλλα....

Αυτά μέχρι στιγμής μιάς και πολύ λίγο την έχω δοκιμάσει λόγο έλειψες χρόνου.
Για ότι νέο θα σας ενημερώσω......

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.061
Members
38.524
Νεότερο μέλος
Vaslamp