Αγορά ανεμιστήρα δαπέδου

Reaction score
95
Σκέφτομαι να αγοράσω έναν ανεμιστήρα δαπέδου, αλλά θέλω να είναι αθόρυβος και με σχετικά καλή ποιότητα κατασκευής!!

Έχει κάποιος φίλος απο εμπειρία κάτι να προτείνει??

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.712
Θα έλεγα να πας σε μαγαζί που έχει ποικιλία από ανεμιστήρες στημένους έτοιμους σε λειτουργία για να δοκιμάσεις.
Εγώ είχα πάει σε Mediamarkt και τους δοκίμαζα μέχρι που βρήκα έναν άθλιο σε εμφάνιση ανεμιστήρα μάρκας Johnson, αλλά με πολλή ροή αέρα και πιο αθόρυβο από άλλους με διαφορά.

Reaction score
27.201
ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΣΤΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΤΟΥ ΛΗΡΟΥ-ΜΕΡΛΙΝ ΕΝΑΝ ΜΕ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ ΣΤΑ 20 Η 30 ΕΥΡΩ.

Gojakla

Αρχαιολάγνος πιουριτανίστας
Reaction score
7.494
Πήρα Rohnson δαπέδου, με remote, 3 σκάλες + νυχτερινό, πολύ καλή απόδοση και σχεδόν αθόρυβο (στα πλαίσια που μπορεί να είναι οι ανεμιστήρες)...
80€ περίπου.
Δεν τον μετάνοιωσα.

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.951
Βρε μεθυσμένος είσαι; :whistling:

Δεν παίζει ο ανεμιστήρας! :tongue:

Reaction score
95
:p Ας μη ξεχνάμε οτι θέλω ανεμιστήρα!! Και γι'αυτό είπα απο προσωπική εμπειρία! Είδα στο νετ έναν Rowenta VU5540. Στα βίντεο φαίνεται συγκριτικά αθόρυβος με τους άλλους και έχει και τούρμπο για να παίζω ανεμοστρόβιλο σπίτι!

Reaction score
1.147
:p Ας μη ξεχνάμε οτι θέλω ανεμιστήρα!! Και γι'αυτό είπα απο προσωπική εμπειρία! Είδα στο νετ έναν Rowenta VU5540. Στα βίντεο φαίνεται συγκριτικά αθόρυβος με τους άλλους και έχει και τούρμπο για να παίζω ανεμοστρόβιλο σπίτι!
Εγώ αυτόν έχω και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Είναι ο τρίτος χρόνος που τον έχω και δουλεύει απροβλημάτιστα. Η χρήση του περιλαμβάνει και 8ωρα βραδινά. Πολύ στιβαρός και αθόρυβος(όσο μπορεί να είναι μια μηχανή που βγάζει αέρα).
Το μόνο πρόβλημα που έχω δει είναι ότι η πρώτη βαθμίδα του είναι λίγο πιο δυνατή. Θα έλεγα στο 1.5 παίζει. Αν δεν έχεις πρόβλημα με αυτό τότε νομίζω πως δεν θα το μετανιώσεις.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • loggeo
    Projectors

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.993
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas