Αγορά βιντεοκάμερας (μεχρι 200ε)

Reaction score
0
Γειά σας και καλή χρονιά να έχουμε. Θα ήθελα την συμβουλή σας. Θέλω να αγοράσω μια καμερα, να έχει οπτικό zoom, να βγάζει φοτος(οχι απαραιτητα). Έπεσε στα χέρια μου μια toshiba p10 η οποία με αφησε αδιαφορο λογω επιδοσεων. εχετε να προτείνεται κατι?

Reaction score
0
Απάντηση: Αγορά βιντεοκάμερας (μεχρι 200ε)

ψάχνω ακριβώς το ίδιο και μετά από αρκετό ψάξιμο αυτά είναι τα συμπεράσματά μου:

στην αρχή δελεάστικα από HD βιντεοκάμερες όπως η Toshiba camileo H20 η οποία είναι στα 180 περίπου ευρώ και είναι HD. Τελικά μετά από διάβασμα σε αρκετά forums όπως το avsite κατάλαβα ότι είναι κοροϊδία. ΓΙα την camileo συγκεκριμένα πίγα σε κατάστημα και την δοκίμασα. Η ποιότητα είναι απαράδεκτη, ειδικά αν θέλεις να τραβήξεις indoors. Φυσικά το zoom (5x optical) είναι ανύπαρκτο. Να φανταστείς το κινητό μου LG Arena τραβάει καλλήτερο video. Μπορεί να είναι HD σε ανάλυση αλλά όχι σε ποιότητα.

ευτυχώς ένας καλός άνθρωπος με συμβούλεψε σε αυτά τα λεφτά να προτιμήσω μια βιντεοκάμετα παλιάς τεχνολογίας, με φακό 800pixels. Λόγο της άνθισης των HD οι απλές κάμερες έχουν πέσει πολύ σε τιμή. με 200 ευρώ παίρνεις βιντεοκάμερα με αρκετά καλό φακό που γράφει και σε memory stick για να μην έχει κασέτες ή DV.

εγώ έχω καταλήξει στις 2 παρακάτω:

1. Sony DCR-SX30EL τηνν οποία βρίσκεις περίπου 180 ευρώ, 60x optical zoom, stabilizer, Carl Zeiss Vario-Tessar φακό , εγραφή σε memory stick. Γράφει πολύ καθαρά σε Indoor για τα λεφτά της όμως δεν έχει φακό!

2. Sony DCR-SX33ES γύρω στα 230ευρό, έχει παρόμοια χαρακτηριστικά , ίσως λίγο καλλήτερα αλλα έχει φακό και γράφει καλλήτερα σε indoor.

Γενικός δοκίμασα πολλές μάρκες σε μαγαζιά (JVC, Panasonic, Cannon) αλλά σε αυτά τα λεφτά αυτές οι SONY γράφουν καλλήτερα.

Ελπίζω κάποιος πιο έμπειρος να μου δόσει καμιά συμβουλή!!!

Reaction score
0
Απάντηση: Αγορά βιντεοκάμερας (μεχρι 200ε)

Βρίσκομαι σε αυτό ακριβώς το ερώτημα και ήμουν έτοιμος να αγοράσω την Turbo-X Vitus AC2010 στα 89 ευρώ, αλλά αν τα πράγματα έχουν όπως τα λες, θα το ξανασκεφτώ.
Ευτυχώς που διάβασα το ποστ σου, γιατί δεν είχα ιδέα ότι έχει τόσο χάλια αποτέλεσμα. Συγκρίσιμο δηλαδή με κινητό τηλέφωνο.
Αν παρόλα αυτά κάποιος έχει ακόμη περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ να μας ενημερώσει αν το επιθυμεί.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.811
Members
38.497
Νεότερο μέλος
Κωνσταντίνος Παντός