Αγορά βιντεοκάμερας NTSC ή μακριά;

Reaction score
0
ψάχνοντας για αγορά βιντεοκάμερας βρήκα καλές τιμές από αμερική ή ιαπωνία. ξεπερνώντας το θέμα της τροφοδοσίας το κυριώτερο που με απασχολεί είναι με την κωδικοποίηση NTSC που χρησιμοποποιούν εκεί αντι το PAL στην ευρώπη. δυστηχώς δεν μπορώ να βρω το user manual της samsung μου για να δω αν υποστηρίζει και ntsc.
μετα από αρκετή περιήγηση στο διαδύκτυο μπορώ να πω ότι δεν έχω καταλάβει αν αξίζει ή όχι μιας ntsc βιντεοκάμερας.

Reaction score
4
Απάντηση: Αγορά βιντεοκάμερας NTSC ή μακριά;

το πιο πιθανο ειναι να σου κοτσαρουν και δασμους στο τελωνειο οποτε χανεις το αβανταζ της τιμης...

ψαχτες καλυτερα ευρωπη, κανα pixmania ή κατι τετοιο θα γλυτωσεις κανα 50αρι, 100αρι απο εγχωρια μαγαζια ισως

Reaction score
14
Απάντηση: Αγορά βιντεοκάμερας NTSC ή μακριά;

τα 60hz της NTSC προσφέρουν καλύτερο πανάρισμα και καλύτερη απόδοση σε γρήγορα κινούμενες εικόνες και εγώ που εχω την SONY FX7 NTSC βλέπω καλύτερη εικόνα απο την αντίστοιχη σε PAL.

επίσης σε Full HD εικόνα δεν έχεις και την διαφορά κροπαρίσματος και μεγέθους κάδρου σε πίξελς που εχεις με τις απλές SD κάμερες που οι μέν pal γυρνάνε σε 720Χ576 ενώ οι NTSC σε 640Χ480 οπότε αν δεν εχεις τελωνείο πάρτην αφοβα!!!

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.019
Members
38.523