Αγορά βιντεοπροβολέα......!!!

Reaction score
0
Καλησπερα σε ολους θελω να παρω ενα προβολεα για ταινιες χωρις να εχω πολλες γνωσεις και πολλα λεφτα :105::105: Θέλω ένα προβολέα μέχρι 500 ευρώ και αν σε αυτά τα λεφτά υπάρχει κάποιος που να παίζει και 720 ανάλυση.... Ευχαριστώ έκτων προτέρων

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
112.459
Απάντηση: Αγορά βιντεοπροβολέα......!!!

Σε αυτά τα χρήματα παίρνεις μεταχειρισμένο, ή καινούριο επαγγελματικό, μη home cinema μοντέλο.

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Αγορά βιντεοπροβολέα......!!!

Όταν λες μη home cinema εννοείς ότι δεν θα έχει την επιθυμητή ανάλυση;

abcd

Super Moderator
Reaction score
112.459

Το βασικότερο, δεν θα έχει καλό επεξεργαστή εικόνας με ότι αυτό συνεπάγεται.

Η γνώμη μου είναι να πάρεις ένα μεταχειρισμένο home cinema βιντεοπροβολέα με ανάλυση 720p

ή καλύτερα 1080p αλλά μάλλον ακριβότερο από τα χρήματα που διαθέτεις.

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
105.278

Καλησπερα σε ολους θελω να παρω ενα προβολεα για ταινιες χωρις να εχω πολλες γνωσεις και πολλα λεφτα :105::105: Θέλω ένα προβολέα μέχρι 500 ευρώ και αν σε αυτά τα λεφτά υπάρχει κάποιος που να παίζει και 720 ανάλυση.... Ευχαριστώ έκτων προτέρων
Kαλησπέρα!

Καλό θα ήταν, όπως είπε κι ο abcd, να πάρεις ένα μεταχειρισμένο προβολέα home cinema με ανάλυση 720p. Kαινούριοι προβολείς σε αυτά τα χρήματα, είναι μόνο προβολείς data, που το μόνο που προσφέρουν είναι πολύ φως για παρουσιάσεις σε χώρους με αρκετό περιβάλλοντα φωτισμό.

Oι καθαυτού home cinema προβολείς, έστω και 720p, είναι περισσότερο προσεγμένοι, τόσο στη χρωματική απόδοση, όσο και σε θέματα κίνησης και contrast. Eίναι μια καλή αρχή για να στήσεις τον πρώτο σου οικιακό κινηατογράφο.

Κατά καιρούς στις αγγελίες του σάιτ κυκλοφορούν προβολείς στα χρήματα που διαθέτεις.

abcd

Super Moderator
Reaction score
112.459

Reaction score
79

Κοιταξε και τον BENQ W700 εχει 500 και κατι ευρω και παιζει παρα πολυ καλα. Τον εστησε πριν κατι μερες ενας φιλος στο σπιτι του και ειναι πολυ ευχαριστημενος. Πολυ φωτεινος, οι εργοστασιακες ρυθμισεις ειναι πολυ κοντα στο ιδανικο, το μαυρο του επισης ειναι πολυ καλο για dlp χωρις ιριδα, καμια σχεση με το μαυρο-γκρι του optoma hd20. Tο μηχανημα ειναι 3D ready και παιζει πολυ καλο 3D σε συνεργασια με το optoma 3D -XL η με PC.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.678
Members
38.729
Νεότερο μέλος
gvts