Αγορά δορυφορικού δέκτη..!!!

Reaction score
1
Γειά σας, ο προηγούμενος δορυφορικός μου δέκτης παρέδωσε ξαφνικά το πνεύμα του και ήρθε η ώρα να ψάξω για νέο. Ψάχνοντας βρήκα αυτούς τους τρείς τον Opticum Actus Solo , τον VU+ Zero και τον Octagon SF8 HD . Θέλω να με βοηθήσετε ποιος έχει την καλύτερη εικόνα, εύχρηστο μενού και δυνατότητα εισαγωγής κλειδιών με εύκολο σχετικά τρόπο...!!!! Αν έχετε κάποιον άλλο καλό δορυφορικός δέκτη να μου προτείνεται ευχαρίστως..!!

Last edited:

panosop

Συστημικός
Reaction score
668
καλησπέρα φίλε μου. Δεν ξέρω τεχνικά τι ακριβώς θέλεις. Για να σου πούμε για την εικόνα πρέπει κάποιος να έχει το δέκτη. Αλλά αυτό με τα κλειδιά μην το ρωτάς, γιατί δεν είναι ούτε νόμιμο, ούτε ηθικό....
Από ότι είδα και οι τρεις δέκτες είναι FHD, Linux με E2 , που σημαίνει ότι παίρνουν αρκετά modification και plugins...
Σίγουρα πρέπει να δεις και τη δυνατότητα IPTV κάτι στο οποίο παίζει πιο δυνατά ο VU και μετά ο Octagon.
Όσον αφορά την επεκτασιμότητα για κάρτες, πρώτος είναι ο Opticum γιατί έχει 2 CI και Conax, μετά ο Octagon και ο VU...
Σε τελική φάση όποιον και να πάρεις το ίδιο πράγμα είναι περίπου, καθότι μιλάμε για το χαμηλό-μεσαίο τμήμα της αγοράς, τρείς δέκτες με τις ίδιες περίπου δυνατότητες...

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.130
Members
38.536
Νεότερο μέλος
George Markop