Αγορά ενισχυτή και hi-fi ηχείων

Μηνύματα
1
Reaction score
1
Καλησπέρα στην ομάδα,

Είμαι καινούργιος στο φόρουμ και γενικά στον χώρο του ήχου. Διάβασα διάφορα άρθρα πριν κάνω αυτή την ανάρτηση στο φόρουμ σας, φαίνεται πολύ οργανωμένο. Πολλά μπράβο.

Ακόμα όμως είμαι εντελώς χαωμένος, γι' αυτό θα ήθελα τη βοήθειά σας!

Θέλω να αγοράσω ενισχυτή και 2 ηχεία δαπέδου για το σαλόνι μου (χώρος ~ 60 τετρ. μέτρα). Χρήση κυριώς για μουσική αλλά και για ταινίες. Μουσική τα πάντα, από punk και rock μέχρι jazz, blues και ρεμπέτικα. Πηγή μουσικής: κυρίως laptop αρχικά και αργότερα θα ήθελα να βάλω και βινύλιο.
Επίσης, θα ήθελα ο ενισχυτής και τα ηχεία να είναι αρκετά δυνατά ώστε να μπορούν να χρησιμοποιηθούν για πάρτυ σε μεγάλη ένταση και για πολλές ώρες. Budget για ενισχυτή και ηχεία μέχρι 1500 ευρώ, το πολυ 2000 ευρώ αν αξίζει τον κόπο (αλλα θα ήθελα να το αποφύγω αυτο το εξτρα 500ρικο).

Θα μπορούσατε να μου κάνετε 3-4 προτάσεις για ενισχυτή και ηχεία (σαν "πακέτο" κ να ειανι συμβατα μεταξύ τους);

Επίσης, τωρα ισως σας μπερδεψω λίγο αλλα στο σαλόνι περιμετρικα ψηλα στους τοιχους υπάρχουν ετοιμες υποδοχές (καλωδια) για μικρά δορυφορικά ηχεία (υποθετω για home cinema σετ; ). Ολα αυτά τα καλωδια καταληγουν σε ενα σημειο στο σαλονι οπου εκει λογικά θα συνδεονται με το ηχοσυστημα. Αλλα αυτά τα home cinema σετ δεν εξυπηρετούν τη χρήση που θελω να κανω, σωστά; Ή υπάρχουν σετ δορυφορικών ηχείων αρκετά δυνατά για μουσική και χρήση για πάρτυ;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων,
Ανδρέας
 

Μηνύματα
813
Reaction score
1.788
Καλώς ήρθες φίλε. Νομίζω είναι λίγο δύσκολο να πετύχεις και ποιότητα και εντάσεις σε τόσο μεγάλο χώρο με 1,5Κ. Σε κάθε περίπτωση, θα "αναλάβουν" οι ειδικοί για τις προτάσεις.
 


Staff online

  • PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"
  • rose.athens
    Not in the mood Mod
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.607
Μηνύματα
2.867.725
Members
37.937
Νεότερο μέλος
Hdch
Top