Αγορά ενισχυτή...!

Reaction score
0
Γεια σας,

Έχω τα Mission V62 και θέλω να αγοράσω έναν ενισχυτή. Ο χώρος στον οποίο θα παίζουν τα ηχεία είναι 15 τετραγωνικά και η μουσική που ακούω είναι hip hop, pop και rock. Θέλω να μου προτείνετε κάποιον ενισχιτή. Πια η άποψη σας για τον NAD C315BEE ?

Σας ευχαριστώ!!!

Reaction score
7.110
Απάντηση: Αγορά ενισχυτή...!

Μια χαρα ειναι ο ενισχυτης και μαλλον η μοναδικη καλη επιλογη στα χρηματα αυτα (ρευμα,μουσικοτητα).

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

δεν θα τα οδηγησεις καλα τα Volare με τον 315.. Απο ηχο ειναι σουπερ αλλα το ηχειο σου θελει πιο στιβαρη οδηγηση. Θα παιζει με τον 315 αλλα θελει λιγο καλυτερη ενισχυση για να παρεις τον καλο τους εαυτο.Το ποσο που μπορεις να ξοδεψεις ποσο ειναι. Στα 300 ευρω που κοστιζει και ο 315?

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

κοιτα αυτον με πολυ καλυτερη ποιοτητα ηχου απο τον 315 κ καλυτερη τροφοδοσια. Ο 315 και ο Α-Α6 ειναι σε αλλη κατηγορια τιμης. Εδω ειναι πανω κατω στην ιδια τιμη λογω αντιπροσωπιων. Στην Αγγλια ο Α-Α6 ειναι στις 350 λιρες και ειναι ενας απο τους 2-3 καλυτερους ενισχυτες μεχρι τις 500. Ο 315 ειναι στις 180 λιρες...

http://www.skroutz.gr/c/239/enisxytes.html?keyphrase=pioneer+a-a6

και αυτον με 60W/ch

http://www.skroutz.gr/c/239/enisxytes.html?keyphrase=cambridge+audio+540a

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743
Απάντηση: Re: Αγορά ενισχυτή...!

Yamaha;
(Παντέλο τα Volare τσιμπάνε καθόλου ψηλα;)
ναι Γιωργο, γιαυτο του γραψα για Cambridge , Pioneer. τον 797 τον σκεφτηκα αλλα ο φιλος καταλαβαινω απο την επιλογη του 315 οτι θελει κατι πιο audiophile.
Τα volare εχουν την κλασσικη Mission συμπεριφορα στις υψηλες.

Reaction score
0

Δεν έχω κάποιο πρόβλημα αν ο ενισχυτής θα είναι ολοκληρομένος ή αν θα είναι ραδιοενισχυτής. Πια είναι η άποψη σας για αυτόν τον ενισχυτή Denon DRA-700AE. Ξέχασα να σας αναφέρω ότι θέλω τα ηχεία θέλω να βγάζουν πολύ μπάσο....

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

Δεν έχω κάποιο πρόβλημα αν ο ενισχυτής θα είναι ολοκληρομένος ή αν θα είναι ραδιοενισχυτής. Πια είναι η άποψη σας για αυτόν τον ενισχυτή Denon DRA-700AE. Ξέχασα να σας αναφέρω ότι θέλω τα ηχεία θέλω να βγάζουν πολύ μπάσο....
o Υamaha RX-797 ειναι καλυτερος, αν θες δυναμη παρε αυτον

να μην ξεχασω, τιμια προταση για ισχυ, μπασσο που θελεις και αξιοπιστια ειναι και ο Υamaha AX-497

Reaction score
195

Tον ax-497 τον ειχα , μια χαρα ειναι, τον αντικατεστησα την προηγουμενη εβδομαδα με τον HARMAN KARDON HK-980 ( 465 ευρω ) , οποιος εχει πιο ποιοτικη αποδοση. αν θες δες και αυτον.

Reaction score
3.093

o Nakas έχει τον NAD C352 στά 321 ευροπούλια.τρεξε να προλάβεις

στου κουφού τήν πόρτα πάρε τήν πόρτα και φύγε

Reaction score
0

Ειμαι αναμεσα στον Yamaha RX-797 RDS, στον Harman Kardon HK 3390 και στον Denon DRA-700AE. ποιον μου προτινεται?

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

Yamaha, μακραν. Ειναι πολυ ισχυρος, αξιοπιστος σε βαθος χρονου, και με μια χροια χωρις χρωματισμους ουτε χαμηλα ουτε υψηλα ουτε μεσαια

Reaction score
0

Τελικά αγόρασα τον Cambridge Audio 540A και είναι φοβερό μηχάνημα... Τώρα ψάχνω καλώδια, και έχω καταλήξει στο Supra PLY 3.4S με 10Ε/μέτρο και απο RCA στο Cambridge Audio Atlantic με 25Ε. Θέλω να ρωτήσω τι είναι το DAC και αν μου χρειάζεται;

Reaction score
7.110

DAC,digital to analogue converter,μετατροπεας ψηφιακου σε αναλογικο σημα. Πες μας ποια ειναι η ψηφιακη πηγη σου να σου πουμε αν χρειαζεσαι κατι τετοιο.

Reaction score
0

Οι πηγές που έχω είναι ένας υπολογιστής με μια καρτα ήχου Creative sound blaster audigy ZS PLATINUM και ένα cd player Yamaha CDX-593(10ετιας).

Reaction score
7.110

Νομιζω θα βοηθουσε αρκετα ενας μετατροπεας,ψαξε λιγο στα θεματα να βρεις την δοκιμη dac που εγινε προσφατα.

Reaction score
0

Ποια η αποψη σας για τα καλωδια που ανεφερα πιο πανω;

Reaction score
4.250

Ποια η αποψη σας για τα καλωδια που ανεφερα πιο πανω;
Μια χαρα ειναι, δεν χρειαζεται με τα καλωδια να τα ψειριζεις.
Το dac να το παρεις. Θα καταλαβεις διαφορα. Δες το συγκριτικο στο Avmentor η το Abouthifi.com.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.058
Members
38.524
Νεότερο μέλος
Vaslamp