Αγορά επαγγελματικής μηχανής για φωτογράφιση εσωτερικών χώρων κυρίως

Reaction score
0
Παιδιά,χρειάζεται να αγοραστεί τις επόμενες ημέρες μία μηχανή για φωτογράφιση ακινήτων,δωματίων,εσωτερικών χώρων κτλ.Επίσης,να μπορεί να τραβάει hd βίντεο τους παραπάνω χώρους.Τώρα επειδή προσωπικά δεν έχω και μεγάλη σχέση με το αντικείμενο ενδιαφέρομαι να ακούσω οποιονδήποτε έχει να προτείνει κάτι και γιατί.Έναν γνωστό μου που ρώτησα και ασχολείται μου πρότεινε αυτή για τη δουλειά που θέλω http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/...ital-Camera-SLT-A33L-18-55mm-SLTA33L-CEE4.htm

Δεν ξέρω τι γνώμη έχετε εσείς;

Reaction score
1.283
Απάντηση: Αγορά επαγγελματικής μηχανής για φωτογράφιση εσωτερικών χώρων κυρίως

Καλύτερα να νοικιάσεις μια απο εδώ www.rentPhotovideo.gr .....
Επειδή ξερω τα παιδιά μπορώ να σου πω ότι τα μηχανηματα ειναι άριστα και θα κανεις και την δουλειά σου οικονομικά.

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
37.096
Kαλημερα.
Ειναι μια πολυ προταση το να νοικιασεις.

Επισης μια καλη περιπτωση ειναι το να αγορασεις κατι οικονομικο που να κανει μεχρι ενα σημειο τη δουλιτσα σου χωρις να χρεωθεις παρα πολυ, αρκει βεβαια να την ξαναχρησιμοποιησεις στο μελλον για να κανεις αποσβεση.

Η δανειζεσαι απο καποιον .

Η πληρωνεις εναν εππαγγελματια να το κανεις αυτος, γλιτωνεις χρονο κ εχεις κ καλυτερο αποτελεσμα.

Βεβαια αν αποφασισεις να κανεις μονος τη δουλεια θα πρεπει να γνωριζεις να το κανεις, διοτι αυτο που ζητας δεν ειναι κ οτι πιο ευκολο , ειδικα απο πλευρας φωτισμου, παραμορφωσεων κ γενικα αποτελεσματος.
Δηλαδη και να εχεις μια καλη μηχανη στα χερια σου, θα πρεπει να τη δουλεψεις σωστα.

Reaction score
0
Το να νοικιάσουμε(είμαστε ομάδα) το έχουμε σκεφτεί και εμείς,αλλά δεν νομίζω να συμφέρει.Το θέλουμε για μακροχρόνια χρήση και για φωτογράφιση πολλών ακινήτων και χώρων.Στην αρχή θα κάνουμε μόνοι μας τις φωτογραφίσεις και αργότερα θα απευθυνθούμε σε άλλα άτομα για να αναλάβουν αυτό το κομμάτι.Συνεπώς,για τη δουλειά που χρειάζομαι έχετε υπόψη σας κάποια πρόταση;

Reaction score
16
Απάντηση: Αγορά επαγγελματικής μηχανής για φωτογράφιση εσωτερικών χώρων κυρίως

Βασικά εκεί που νομίζω πρέπει να εστιάσεις την προσοχή σου είναι ο φακός και όχι τόσο το σώμα της μηχανής. Για εσωτερικούς χώρους θέλεις πολύ ευρυγώνιο φακό. Φακούς του στυλ 10-20mm, 12-24mm, 10-24mm με πολύ καλό μοντέλο για τα λεφτά του ένα sigma 8-16mm. Μόνο ο φακός βέβαια βγαίνει στα 700 ευρώ περίπου αλλά είναι must νομίζω.

Ένα τριποδάκι επίσης θα σου χρειαστεί για να τραβάς με μικρά διαφράγματα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Σώμα οτιδήποτε entry level θα κάνει μια χαρά τη δουλειά σου. Δες κάποιο που να έχει video όπως το θέλεις.

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.818
Members
38.498
Νεότερο μέλος
antikotsos