Αγορά ηχείων από Αγγλία

Μηνύματα
55
Reaction score
11
Καλημέρα από Αγγλία. Δυστυχώς για ένα εξασφαλισμένο μέλλον ήρθα με τη γυναίκα μου στο Λέστερ Αγγλίας.
Σαν φαν του ήχου και πάνω απ'όλα της μουσικής είχα στην Ελλάδα έναν Τελικό της Creek a52se και ένα προ πάλι της Creek p43 τα οποία συνδύαζα με Epos M15( Πολύ ευχαριστημένος για τα λεφτά που είχα διαθέσει). Το τελικό και το προ τα πήρα μαζί μου αλλά τα ηχεία φοβάμαι να τα στείλω με μεταφορική οπότε καλύτερα να μείνουν Ελλάδα. Αποφάσισα λοιπόν να πάρω used ηχεία από Αγγλία. Ο χώρος που θα μπούνε είναι 15 τ.μ σχεδόν τετράγωνος και η θέση ακρόασης θα απέχει από τα ηχεία 2 μέτρα. Σίγουρα θέλω να πάω για ηχεία βάσης. Η Μουσική που ακούω είναι σχεδόν τα πάντα δηλαδή Rock, Metal, Jazz, Blues. Η αναλογική πηγή μου θα είναι ένα revolver πικάπ παλιό με μια Bench βελόνα (δε θυμάμαι μοντέλο) και η ψηφιακή μου πηγή θα είναι ένα teac ud-h01 συνδεδεμένο με Laptop. Το Budget που θα διαθέσω μαζί με βάσεις θα είναι από 300 λίρες έως το πολύ 500. Χαχαχαχα παντού Hifi και σε καλύβα να έμενα........ Ακούω προτάσεις λοιπόν. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
 

Μηνύματα
13.637
Reaction score
6.601
Ψαξε για καποιο epos M12,ειναι ουσιαστικα το μοντελο βασης του ηχειου που εχεις. Δεν ξερω ποια εκδοση εχεις ακριβως (νομιζω ειχε βγει σε 2 εκδοσεις),αλλα οποιο και αν βρεις θα σε καλυψει απολυτα για τον χωρο σου και φυσικα για τις απαιτησεις σου. Θα εχεις τον ιδιο ηχο με αυτον που εχεις συνηθισει απλα με μικροτερη εκταση στα χαμηλα.
 

Μηνύματα
55
Reaction score
11
Και εγώ κάτι τέτοιο σκεφτόμουνα αλλά δεν είναι και εύκολο να τα βρεις. έχω βρει όμως τα Epos m5i τα οποία πιστεύω ότι θα είναι εξίσου καλά. Σε κάποια άλλη εταιρία ίσως ? αν και με τα Creek ταιριάζουν άψογα τα epos.
 

Μηνύματα
352
Reaction score
207
Θελεις μονο καινουρια ή και μεταχειρισμενα?

Γιατι στην Αγγλια ειναι ο παραδεισος των ηχειων βασεως για οσους εχουν μθηθει στον Αγγλικο ηχο...το ξερω γενικευω, αλλα ειναι ενεκα της συνεννοησης

Αλλες μαρκες...παρα πολλες....tannoy, harbeth, spendor, atc, proac, quad αλλα και λιγοτερο γνωστες castle, ruark...

Πολλα καλα λογια γραφονται και για τα usher s520 που ειναι πολυ ηχειο για τα λεφτα του...αλλα με "νευρικο" ηχο, που μπορει να ταιριαξει σωστα με ενισχυτη του παρελθοντος

Σε καθε περιπτωση, δοκιμες και αναλογως πραξε
 

Μηνύματα
13.637
Reaction score
6.601
και τα Μ5i ειναι καλη επιλογη αν και λιγο μικροτερα σε ογκο απο τα 12,αλλα και παλι για τα 15 τετραγωνικα ειναι μια χαρα. Νομιζω ειναι καλυτερα να επιμεινεις για καποιο epos γιατι οντως ματσαρουν τελεια με τα creek. Μην ρισκαρεις να πας σε αλλη εταιρεια,την στιγμη που ξερεις οτι ταιριαζουν τοσο καλα . Στην Αγγλια θα υπαρχουν πολλες επιλογες για μεταχειρισμενα,αν και το καλυτερο θα ηταν να κατεβεις κανενα ΣΚ Λονδινο και να παρεις απο εκει κατι (αφου πρωτα εχεις ψαξει και εντοπισει). Ποσο ειναι με το τρενο?
 

Μηνύματα
55
Reaction score
11
Έχεις απόλυτο δίκιο ( ο παράδεισος των ηχείων βάσης). Τα atc εξαιρετικά αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να τα κουνήσει ο Creek. Θα το ψάξω καλά πάντως. Αγαπώ Spendor και Rogers επίσης χαχαχαχα. Δεν έχω θέμα είτε για μεταχειρισμένα είτε για καινούργια. Tα Epos πραγματικά δεν είναι τίποτα εξαιρετικό (πέρα απο Build quality) αλλά ταιριάζουν απόλυτα στα σίγουρα. έχει ακούσει κανένας τα creek με κάτι άλλο εκτός απο Epos? πχ Acoustic Energy, Spendor, ProAc κτλπ......
[DOUBLEPOST=1500723850][/DOUBLEPOST]Με το τραίνο ale retour είναι 50 λίρες περίπου αμα βρεις προσφορά. Έχεις δίκιο πάντως καλύτερα στα σίγουρα παρά σε ξένα μονοπάτια. Epos ρεεεε. xaxaxaxaxaxaxa. Ευχαριστώ πολύ πάντως όλους. Τελείωσε για epos θα πάω. Πρέπει όμως να βρω και καλές βάσεις.
 




Μηνύματα
55
Reaction score
11
Καλημέρα στην ομάδα.Πρώτα απ'όλα Ευχαριστώ όλους σας για την ανταπόκριση.Αποφάσισα ότι αν δε βρω κάτι καλό σε epos θα πάω μάλλον για αυτά http://www.audiot.co.uk/products/dynaudio-emit-m10-speakers-9774.aspx. (Dyna Audio Emit 10)Έχω ακούσει γενικά dyna Audio και μου άρεσαν πάρααα πολύ. Έχει ακούσει κανένας τα συγκεκριμένα?
 



Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.592
Μηνύματα
2.865.184
Members
37.933
Νεότερο μέλος
alkapsal
Top